I still remember the feeling i felt when I first started talking to you.

 Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det väl sådär.. Lite små seg och rätt så depp, men det funkar väll.. Har iallafall haft en bra fredag! Varit med massa kompisar och sov hos bästis, så det har varit nice!
Ikväll får vi se vad som händer, woopwoop! Fest! 
Tänkte bara uppdatera lite snabbt, men ger er 4 bilder från igår istället! Puss

God gives his hardest battles to his strongest soldiers.

Hej på er! Har lite att berätta om gårdagen och idag, så let's start!
Igår så slutade jag runt 3 och träffade bästis direkt, vi satte oss i ett fik och fikade, snackade och sånt ni vet sånt man gör när man inte träffat sin bästavän på ett tag? Yes, så vi hade rätt mycket att säga till varandra. 
Efter det gick vi runt och kollade i lite affärer, sen träffade vi Timmy och Nicklas. Var inte med dom så länge dock och åkte hem runt 6. 
Idag så har skoldagen varit rätt så chill, hamnade på fel lektion på morgonen så kollade på film då, hahaha.. Sen hade jag tidigare lunch för vi skulle på en rätte gång med klassen, skit tråkigt påriktigt, höll på att somna flera gånger.. Haha och jag som ska bli advokat! :thumbup: 
Kom hem för ett tag sen.. Sitter helt depp i soffan och bara orkar inte med livet.. Så ska ta och ladda ner någon bra film och bara ta det lugnt, få tänka osv.. 
Vi hörs!
 

...

Hilarie-3-hilarie-burton-29563201-500-286_large
Tumblr_m5ti17ivse1qm0agdo1_500_large
Tumblr_m5t2y5bahq1qgfty6o1_500_large
Tumblr_m3p0qgdwaf1rtc8p7o1_500_large
image

No matter what happens I can't let you go.

 

Sometime you have to let people walk out of your life even how much you want them to stay.. Because you know that if they really loved you they would never walk away.

Godmorgon! Vaknade för kanske en timme sen utav att jag inte kunde andasm höll på att få panik.. Haha! Så gick upp till mamma. Vi började faktiskt den här dagen med att internet shoppa lite! Inget speciellt, mest mys kläder ni vet.. Sen pratade vi en massa om lite olika saker, så har min vakna timme sett ut! 
Är fortfarande väldigt sjuk, så den här dagen får gå ut på att bara dricka te, kolla film och försöka bli frisk, måste verkligen till skolan imorron, får inte komma efter med skolarbetet + att imorron så ska jag göra en väldigt speciell grej.. Ni får veta mer imorron! ;) Är sjukt spänd iallafall.. Hoppas det blir av imorron! 
Nu ska jag ut i köket och fixa lite te och sånt. 
Bloggar lite senare antagligen, puss på er! 
 
Bildlöst inlägg wihoohiohoytogrfhpoöbrt

Sometimes you have to give up on people, not because you don't care, but because they don't.

Hej allihopa! Måste börja det här inlägget med att klaga på hur jävla dåligt jag mår. Äve fast ingen bryr sig ett piss om det så.. Jag mår ärligt skit, sjuk + mesnvärk.. Det kan ärligt inte bli värre, känner för att ta livet av mig just nu faktiskt.. Fick värsta dampgråt utbrottet också för jag hade så jävla ont och var så jävla ledsen samtidigt, jag typ skrek gråt? Hahaha, mår ju typ också psykiskt dåligt just nu, inte kul alls.. Mitt liv suger  kan man säga. Men det är väl bara en sån här period man kan ha ibland? Får hoppas att det går över snart.. 
 
Men jaja whatever, ny design har jag också nu på bloggen! Dock har inte jag eller någon utav mina kompisar gjort den, tog den från någon ''designa din blogg sida'' den var faktiskt väldigt fin! Eftersom att bilderna på min förra header var väldigt gamla så kändes det som om något nytt behövdes! :thumbup: 
Nu ska jag ladda ner någon bra film, vira in mig i min favorit filt och äta choklad.. Vi hörs lite senare! Puss
  
 Två bilder från den tiden då jag faktiskt mådde bra.. 

Dödssjuk..

Hej på er allihopa.. Dom senaste dagarna har det inte blivit så bra bloggning eftersom att jag har varit jätte sjuk, så jag har knappt orkat något.. Mest legat i soffan, kollat film, sovit druckit te, typ drogat alvedon och sånt som man gör när man är sjuk ni vet.. Har inte blivit bättre alls, vilket suger. Men jag antar att jag går till skolan på måndag för då har jag förhoppningsvis blivit friskare. Känner mig dock döende, kan knappt gå eller andas genom näsan och hela min kropp värker, har typ feber fast fryser och jaa, känner mig bara allmänt konstig. 
På en fredag också väldigt passande liksom! Haha vad leker jag, hade ändå inga planer.. Skulle säkert sitta hemma med en Ben&Jerry's och deppa över livet ändå framför någon jävla cheesy romantisk film som man bara bölar åt för man önskar sig sån kärlek som dom i filmen har och tror man aldrig kommer hitta den.. Så lika bra att bli sjuk dårå.
Menmen, nu ska jag ta och se på en film, antar att vi hörs imorron eller något! Pusspuss
 
Har inga nya bilder tyvärr eftersom att jag är sjuk och ser ut som ett missfoster, så här är två gamla från typ förrförra veckan! 
 
 

..


Lovelife.

Hej allesammans! Tänkte updatera lite snabbt innan jag forstätter med mina läxor, är helt slut.. Orkar inte plugga mer :( Har pluggat matte i snart 2 timmar och ska börja med en uppgift som vi har tills imorron. 
Skolan idag har varit riktigt nice faktiskt, vi började dagen med att kolla på film. Hela skolan i teatern i Farsta. Lord Of The Flies hette den. Den var ganska bra, men rätt så hemsk också.. Så nu ska vi svara på massa frågor till filmen och lämna in imorron.. 
Typ frågor om vad man själv skulle göra om man hamnade på en öde ö osv.. Sjukt jävla B, men måste göras. 
Efter vi hade kollat på filmen så var det lunch, sen hade vi bara en lektion i våra grupper där vi skulle prata om filmen och sånt, så inte så farlig skoldag faktiskt! Rätt chill osv.. 
Nu så måste jag plugga vidare ville bara blogga lite, hehe! Puss
En typ tredagars gammal bild, haha skit snygg! 



The Lucky One

Hej alla.. Är så otroligt depp just nu men ändå så jävla glad.. Jag kollade nyss klart på filmen The Lucky One utan tvekan en utav dom bästa filmerna jag sett. Så sjukt jävla fin och underbar.. Även sorglig så man grät ju ett antal gånger också, men annars.. Åååh, får ryssningar i hela kroppen. 
Blev även väldigt depp utav den filmen.. Kolla på den och ni fattar varför! Zac Efron var även en utav huvudrollerna ett stort + hihi.. Men filmen är verkligen värd att se! 
Annars då.. Min dag har väl varit bra, inte haft så mycket att göra i skolan så tiden gick ganska fort! Skulle träffat livia efter skolan men när jag kom hem mådde jag hur illa som helst och hade jätte ont i huvudet så jag la mig på soffan och somnade en stund.. Så yes.. Nu så vet jag inte vad jag ska göra, kolla någon annan cheesy film kanske, haha.. 
Men vi hörs, puss på er 
 
Bild från förra veckan.. 
 


...

Hej på er! Aa det var väl ett tag sen som jag bloggade sist.. Vet inte varför jag inte har bloggat men de har bara blivit så.. Just nu sitter jag iallafall i skolan, har typ ingen lektion så jag tänkte bara uppdatera lite.
Har inte så mycket att berätta om, det har dock hänt ganska mycket senaste tiden då jag inte uppdaterat, men inget speciellt som jag tycker man borde infomera er om.. 
Jag har tappat jävligt mycket läsare nu pågrund av mitt ''blogguppbehåll'' ska försöka blogga så mycket som bara den nu och få tillbaka mina läsare. Jag vet att jag säger det typ hela tiden, menmen.. Vi får se hur det går med det nu! 
Har snart lunch och efter det skolfoto, ser ut som ett jävla troll idag så funderade på att typ dra hem för att slippa att ta fotot, men eftersom att det räknas som skolk och frånvaron räknas på betygen så kan jag ju inte bara dra..
 
Nu vet jag inte vad jaf ska skriva, men det blev ett litet inlägg iallafall. Bättre än inget antar jag.. Men jag bloggar antagligen senare när jag är hemma, så vi hörs då! Puss
 



Dålig start på veckan

Har inte bloggat nu på ett tag för jag inte haft någon blogg inspiration, vet inte vad jag ska skriva och sånt. Menmen.
Hej på er! Sitter just nu på tvärbanan med några från skolan, vi ska på någon konsert? Får se om det blir lyckat!
Min måndag har iallafall börjar sjukt dåligt, Typ otursmåndag? Allting vänder bara för mig. Men ska sluta klaga, vi hörs lite senare! Puss


RSS 2.0