Taggaaaa Valborg!

Tjooo allihopa! Sovit bra? Hmm.. Det har jag iallafall! Eller aa typ.. Suuuper fint väder & ute! Soligt & ganska så varmt, loveiiit! ♥ Det brukar ju oftast vara ganska grått & regnigt på valborg? Kommer ihåg att för typ förrförra året så snöade det, liksom wtf? Men inte i år! Wiiee :D
Har precis kommit ut ur duschen, älskar att duscha på morgonen precis när man vaknat, man blir genast sådär pigg & känner sig fräsh hela dagen! Men vad händer idag då? *Inget svar* Själv så har jag planer med Olivia! Vi ska åka ut till Länna & fira Valborg där, asnice ju?! Sen så sover jag hos henne! Kan det bli bättre?! Svar nej.. Hihih bästa valborg, med bästavän♥ Men en grej jag ärligt inte fattar är.. Varför firar man valborg? Alla bah: man firar att vintern tar slut & att sommaren kommer.. Typ något sånt. Men asso, hahah orkar? Skit konstig ''högtid'' eller vad de nu är? Som skit många säger En bortförklaring till att svenskarna ska få supa! SANT! Hahaha..
Anyway, snart ska jag väl ta något att äta & sen börja fixa mig, min pappa är inne i badrummet nu & duschar så kan inte börja sminka mig eller något.. Men han är väl klar snart.. Hoppas jag! Eller aa, bäst för honom liksom.. Hih! Men nu har jag typ as mycket att fixa, bland annat gå & väcka min mamma! Haha ond jag är! Nejmen.. Aa! Så vi hörs när vi hörs, mobilbloggar säkert någon gång! Annars ha en bra dag! Peaceout.
image descriptionimage description

KEVELIINO IN THE KHONE

SHOOO alla bellas fula stalkers jag heter Kevin Sanaee och ska skriva om hur mycket jag älskar bella ( inte ful fucking fjortistext) aa ni fattar
Bella är sjukt fin o har en härlig personlighet. Hon kan få en arg,besviken,glad och får mig att garva så att mina föräldrar säger ´´che khabar´´ ( Vad händer på persiska) .
Visst hon gör snedsteg ibland,men man älskar henne ändå. Hon e bäst,d därför.
O jag vet att hon har haters,men det är bah för ni är fucking avundsjuka på hennes kropp o ansikte,ni borde igentligen tacka gud att ni har sett en som henne,visst alla är unika men hon e speciell.

Hon finns också alltid där för mig,jag får inte alltid problem men när jag får de då e hon alltid där o lyssnar.
Bella är speciell,en sjukt bra vän. Har tackat gud flera gånger att jag hittat en sån som henne.
PIECE AND AZADI Kevin heter jag
va kollar du här för

HAHHAHA sweden logic...


Logic will get you from A to Z. Imagination will get you everywhere.

Hej allihopaaa! Förlåt för ingen bloggning dom senaste dagarna, men jag har inte varit hemma.. Har spenderat mina dagar tillsammans med världens bästa Olivia! Sov hos henne i fredags & kom nyss hem typ.. Vi har iallafall haft det as nice! Orkar inte brätta allt vi gjort, det är ganska mycket. Men kan säga att vi varit ett par riktiga mossen tuggare, hahaha.. Bara varit där med massa random folks & chillat! Träffat på min pojkvän där hela tiden också, hihiii♥ &imorron så ska jag träffa han! Längtaar..
Är typ skit trött, vi hade en humla i Olivias rum som väkte oss, ni skulle sett våran panik asso, så jävla roligt HAHA! Men ärligt, den var såå jävla stor! Jag överdriver inte när jag säger att den var typ lika stor som en pingisboll? Eller asso, jag överdriver kanske en aniiiing, men den var sjukt stor! hahaha, jag skulle kolla vart den var så flög den typ precis bredvid mitt öga så jag börja nästan gråta :( & JA, det är nu ni ska tycka synd om mig! Hahah nej men nu så ska jag ta & ladda ner någon bra film jag kan ta & kolla på & sen sova.. Jag bloggar imorron antar jag, puss!
image descriptionimage description

Olivia Shufflar!

Kung'


Skoooolan nu då!

Godmorgon babes! Sovit bra? :D Det har jag, somnade med värsta leendet på ansiktet, så då blir man alltid mycket gladare när man vaknar.. Vaknade runt halv 8 kanske, skit pigg! Började fixa mig & allt sånt.. Blev klar i bra tid innan bussen skulle gå, men ändå så missar jag den. Hur lyckas jag?.. Talang kallas det! Haha eller? Nej men min andra buss går snart, så måste skynda mig lite faktiskt! Det är as fint väder ute också, så körde på shorts idag! ÅÅÅH SNART  ÅKER JAG TILL MALLORCA! Jag & mamma snackade om det idag, att vi ska typ kolla vad man kan beställa på flyget, asso aa.. ni vet.. Haha sämst på att förklara.. Men nu måste jag typ springa, ha en as bra dag! Puss
image descriptionimage description

There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, and who always will.

Tänkte bara updatera lite snabbt innan jag går & lägger mig! Sitter & kollar på Big Brother, haha fan vad längesen det var jag kollade sist, ärligt! Det har typ blivit as tråkigt? :s Förut var dte helt jävla sjukt.. Haha.. Orkar typ inte kolla ändå så lyssnar bara på musik.. Det går någon fråga Olle dokumentär på tv också.. Haha jag råkade komma till den kanalen, min mamma fick typ damp HAHAHAH! Skiiit kul! Menmen.. Är sjukt trött fast jag sov typ 9 timmar inatt? Haha sjukt! Så jag ska ta & sova snart fan.. Men as skönt.. :love: Aja, det finns typ inget att blogga om.. Så vi hörs imorron!
image description

I remember when staying up until midnight was hard to do, now it's a bad habit.

Tjo allihopa! Kom precis in, var ute med min hund & mötte mamma som varit hos min gudmor.. Dom snackade säkert skit om mig! Haha nej men.. Skit äckligt väder ute asso & maskar typ ÖVERALLT. Får seriöst panik, jag haaaatar maskar, det är seriöst det värsta som finns.. & sniglar.. Euweuweuuuw! :( Iallafall så ska jag & mamma se en film nu, New years eve heter den! Skit bra, såg den på bio med Olivia förut, vi typ dog haha! Ska äta någonting till det också, hihi tjockis! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit sådär halft chill.. Fredag imorron! TAGGAAA. Sen är det ju lång helg också eftersom att det är Valborg, asnice! Är det bara jag som hatar Valborg btw? fattar inte meningen med att fira det.. + att det bara är massa skit då.. Ska också köpa bikins imorron, haha! :thumbup: Åker ju till Mallorca snart, shit bara typ 20 dagar kvar?! Längtar sjuukt mycket!
Men nu har mamma kommit ut ur duschen så vi ska sätta på filmen! Vi hörs senare, puss!
image descriptionimage description

-


F#ck school..

Godmorgon! Är pissarg.. Vaknade på fel sida kan man säga.. Missade bussen också. Alltid lika härligt! Så sitter nu här & väntar på att tiden ska gå fortare så jag kommer iväg mot skolan.. Kommer komma försent, haha fuck that! Har dessutom en fuldag idag.. Asso fml. Fult smink, fult hår, fult ansikte, fula kläder.. Ja allt! Hahaha.. Men iallafall, det är torsdag idag.. (NO SHIT?!) betyder att jag har en ganska lugn skoldag, med teater efter lunchen! Men nu åste jag börja skynda mig & packa ner datorn osv.. Ha en bra dag! Puss!'

2 fula snabba bilder, ser ut som samma bild om man kollar fort.. hahah
image descriptionimage description

Några bekännelser!

Jag har alltid med mig mascara i väskan & när jag blir uttråkad eller inte har något att göra, börjar jag sminka på mig mer på ögonfransarna..
Jag biter på mitt läppskin (eller vad det nu heter) när jag är nervös.
Jag måste sova med kolsvart rum & stängd dörr till mitt rum. Det är typ någon tvångstanke jag har..
Jag tuggar alltid tuggummi.
Jag kan inte gå utanför huset utan musik i mina hörlurar.
Jag får panik när någon håller på med mitt hår! Om det inte är min pojkvän.. hehe
Jag kan inte gå någon dag utan at äta något sött.. Hihihi
Jag tål inte folk som ljuger. Det värsta som finns.
Jag har väldigt dåligt tålamod.
Jag svär typ helatiden..
Jag är kär♥

I hope karma slaps you in the face before i do.

Tjaaa! Hur är det? *Inget svar* Hoppas allt är bra med er, med mig är det väl helt ok! Sitter & kollar på en film just nu, som gör mig väldigt arg faktiskt.. Handlar om tjejer i 15 års åldern som liksom tävlar om att bli gravida.. Eller inte tävlar, men dom har typ kommit överräns om att dom tillsammans ska bli gravida.. Det är så jävla sjukt, filmen är tydligen baserad på en riktig händelse också, vilket gör det ännu mer sjukare..
Iallafall.. Hoppas eran dag varit bra! :) Min har varit sådär asso.. Ganska så seg, skola osv. Skit fint väder har det ju varit, men nu spöregnar det typ.. Sveriges väder asso.. Har också färgat mitt hår idag, haha nice infomation liksom! :thumbup: Men nu så ska jag forstätta att kolla på min film, tänkte bara updatera lite! Puss

Pappas tjocktröja, hahaha typ skit stor..
image description

Piercing..

Har funderat bra länge på att ta en piercing.. Antigen i naveln eller tungan.. Vill ju ha båda egentligen men det blir för dyrt.. Om jag ska ha båda får jag ta typ navelpiercingen efter sommaren så jag kan bada & sånt.. Tung piercing har jag funderat på riktigt länge också.. Kanske 1 år. Men har inte velat ta pågrund av att min mamma är/var tandläkare & säger vad som kan hända om man tar en, asso alla infektioner & skit.. Men det kan man ju få utav navelpiercing också? JAJAAAA, bara man tar hand om det & sååå.. Jag har typ ''planerat'' att ta tungpiercing nästa månda när jag fått mitt barnbidrag!
Skulle jag passa i navel piercing? HEHE :D

Förlåt!

Hej mina fina! Förlåt för typ ingen bra bloggning alls på senaste tiden, men det har varit så jävla mycket just nu.. Jaja orkar inte snacka om det & tänker inte snacka om det. Är iallafall hemma just nu, mitt öga har svullnat upp över natten, dafuuuq liksom? Så jag ska vänta tills min pappa har vaknat så han får kolla på det & se om jag måste gå till läkaren. Jag tror dock inte det, men aaaaa.. Jag orkar verkligen inte blogga just nu, så vi hörs senare! Puss
image description

Fuck den där känslan.

Är så frustrerad.. vet inte vad jag ska göra

mhm


Filmmys med bästavän

Tagga till att se the human centipede.. Så jävla äckligt sjuk trailer, filmen kommer nog vara hur hävla skarrig som helst.. Sen så har vi ju typ precis ätit 1000 ton med godis & chips.. Bra! :thumbup:


...


I srsly dont hate you. I'm just not necessarily excited about your existence.

HAHAHA rubriken är sååå jväla sann & klockren!
Iallafall, tja allihopa! Hoppas allt är bra med er, med mig är det väl sådär, litte hängig & trött bara.. Stannade hemma från skolan idag för jag mådde dåligt imorse när jag vaknade, var tvungen att gå ut med min hund ocksåå.. Men det var inte så farligt, eftersom att det var mycket finare väder då än vad det är nu. Haha Sverige har typ verkligen alla 4 årstider på en & samma dag?! Aja. När jag kom in så försökte jag få i mig något att äta, men det gick inte så bra.. Så jag gick ner & la mig i sängen igen, så somnade jag... Vaknade nu kan man säga & mår ganska så mycket bättre! Men imorrons å går jag till skolan igen, aa det är iallafall vad jag planerat! Jag skulle kunna berätta om går dagen, men jag orkar verkligen inte det.. Bloggade ju typ inget, men det var för att jag inte vara hemma.. Kan dock säga att jag först var med min underbaraaa pojkvän som jag älskar såhäär mycket!
& sen Oliviaaaaaa, min lilla grisunge & festis! HAHA :D Men ja, inget mer om det.. Nu är jag iallafall jääääte hungrig, så ska gå & se om vi har något att äta! Vi hörs senare eller något, puss!

image description


Känslan när man inte orkar mer..

image description

Ida gästbloggar igen!

Bella förstår våra lösenord hahahahahhahaha. Ni andra fula som fina, gamla som unga, feta som smala det är Ida här igen. Ni ba "neeeeeeeeeeej" eller tvärtom för jag är dökänd minus d och prickarna över ö:et. Vilket blir okänd. Totalt okänd. Iallafall. Hur är livet? Onödigt att jag frågar eftersom absolut ingen kommer svara. Nu är det så att bella nyss blogga åt mig så jag tänkte slänga in ett inlägg här åt henne för hon var så snäll. Prata nyss med henne på telefon, blir så otroligt glad av att höra hennes röst, jag svarar i telefon och det första vi gör är att börja skratta. Lycka! Är så glad med min baaabe. Vet att ni är avis på våran vänskap. Vi prata om killar, driv, vårat liv i L.A utan pengar, grisar, vad vi ska göra i sommar, mutthår... Ja precis allt med andra ord. Om ni undrar om vårat sista samtalsämne förstår jag er, men vi säger såhär.. Fråga inte. Nu kommer ni troligtvis tro att det är något perverst. Så jag lämnar det där. Jag och Bella vill ha honungsmelon. Fan va gott. Men har man råd? Nej. Och affären ligger långt bort och inga bussar går det heller. Jag bor mitt på landet för er som inte vet. Varför skulle ni veta det? Nu vet ni iallafall. Nu ska jag avsluta detta jobbiga inlägg med att berätta hur mycket jag älskar min bästavän. Vill ni veta? Mer än precis allting. Miljoner varv runt jorden, till månen och tillbaka. Älskar dig Bellis! ♥

Alla har sina stunder. Det här är mina och Bellas.

Already gone.


I know not everyone likes me but at least I got my boyfriend.

Hej mina fina små läsare! Kom nyss hem, har degat kvar i Farsta med några av mina boooys från skolan! Alltid lika nice, vi hittade på lite saker & planerade lite lame skit! Sen skulle dom tagga till TC & jag orkade fan inte följa med.. + att min mamma jobbar där, så nää.. Så jag åkte hem! Bytte direkt om till mjukisbyxor eftersom att jag har gått runt i ett par jävla jeanse hela dagen.. Haha åååh älskar känslan när man kommer hem & bara slänger på sig en skit mysig outfit! Men iallafall, skulle ju ha träffat Ida idag, men så blev det inte.. Fanfanfan! :( Saknar min babeee så mycket! Nu sitter jag här iallafall här i mitt stökiga rum & lyssnar på musik.. Funderar på att ta & städa lite, det behövs ju.. Så lika bra att göra det nu innan det blir för sent & jag blir för trött.. Hihiii! Men vi hörs väl senare antar jag! PUuuusss
Just nuuu hihohihohio
image descriptionimage description

Someday, somehow I'm gonna make it alright, but not right now.

Tjo allihopa! Ligger helt död i sängen just nu, är så jävla trött.. Har knappt fått någon söm inatt, somnade typ 1 & vaknade 5.. Haha great! :thumbup: så jag är helt slut körd nu.. Orkar verkligen inget, tog precis bort sminket & la mig nyss ner i sängen. Ska snart stänga av datorn & sova..
Har iallafall för övrigt haft en av världens mysigaste dagar med min babe idag! Han får mig att må så jävla bra, är sjukt lycklig med han.. Dock var jag lite deppmode ett tag,ganska off & sur.. Men aa inte mer om det.. Började bara tänka på en sak som fick mig på extra dåligt humör.. Annars har mind ag varit as bra! Skolan var seg, men helt OK.
Imorron så ska jag träffa Ida bästavän! Förhöpningsvis dårå.. Kommer ha värsta ful dagen imorron också, det känner jag på mig, as bra ju?! Haha eller? Kommer få damp, för att Ida alltid ska vara värsta as snygga jäveln, så bah kommer jag... Nej usch! Haha men nu måste jag verkligen sova, vi hörs imorron! Puss
Bild på mig & min lilla bebis Sofie i Falkenberg!


Skola idag dåå..

Äntligen så funkar det att komma in på blogg.se funkade som sagt inte på hela gårdagen, fick typ damp anfall.. Haha men jaja, snäll bästavän som jag har bloggade hon åt mig! & vaknade imorse & såg hennes inlägg i min blogg, kunde inte få större leende, fan vad jag älskar min bästavän så lycklig med henne i mitt liv! NO homoooo bitches.
HAha nej men ärligt, fått in några kommentarer från folk jag inte känner i typ facebook chatten bah; lebbar? Man bah: aa men du vet?! Både jag & Ida är hetro, asso vi älskar killar! Och kuk.HAHA DREV! Men aa, vi är bara jävligt nära & bra vänner. Nothing more with that. Folk får ju tro exakt som dom själva vill, men vi är INTE lebbar. Haha det är ju ens patetiskt att folk tror det? & att man måste ta upp det för att liksom make this clear.. Jaja skitsamma! 
Nu har jag precis fixat klart mig, orkar inte med något fint idag så satte bara på mig ett par mjukisar & en svart tröja. Idag börjar ju skolan, haha no shit liksom?! Men fyfan vad segt, känner redan hur skol trött jag är även fast jag inte börjat.. Men det sitter väl kvar, jag menar vi gick ju i skolan förra veckan?
Efter skolan så åker jag direkt hem till min pojkvän, hihi iiiih! Pojkvän? what's up with that?! :o men ja (a) är så jävla kär att de inte går att beskriva..♥
Men anyway, mer om det sen. Kanske?! Nu ska jag äta något sen ut med min hund, ha en bra dag! Bloggar när jag får tid till det, puss!
image descriptionimage description

Bästavän



Först.. Sätt på musiken. Allt låter mycket finare då.
Bella? Nu skriver jag den här texten bara rakt ut.. Rakt ut med överflöd av känslor som svimlar i hjärtat. Vi började skriva en dag bara. Du vet varför. Orkar inte ta upp det här. Det började väl segt. Men sen sa du något till mig, något som satte sig på hjärtat direkt. Tro mig, jag har svårt att ta åt mig. Men det du sa i princip satte sig mitt i hjärtat. Jag har träffat massa människor som man tror är så äkta, men det visar sig att dom bara vill veta massa saker om en och låtsas finnas där och sen går och snackar skit. Men du är motsatsen. Jag märkte direkt att du var så äkta, jag märkte vilken fin och underbar person du var. Jag förstod att vi var lika, men inte så lika som vi visades vara.. När jag såg dig där komma emot mig för första gången med ett stort leende, vill du veta min första tanke? Herregud vad fin.. Jag kunde inte göra annat än le och ge dig världens största kram. Redan direkt när vi sa hej babblade vi på om precis allting. Vet du hur skönt det var eller? Kändes inte konstigt nånstans. Kändes som vi hade känt varann sen vi öppnade ögonen för första gången. Det kändes så rätt. Jag kände mig trygg på ett sätt. Men som sagt, vi babbla på om allt möjligt. Dagen flöt på med skratt, skitsnack, kramar, blickar och ja.. En vanlig dag med världens bästa vän. Du och jag klickade direkt, du och jag blev på direkten vi. Och en mer sak Bella? Utan dig är jag ingenting.. Min andra halva, min själsfrände, nyckeln till mitt hjärta, min prinsessa, min bästavän. Och varför jag ens skriver den här texten är för att jag önskar att du ännu en dag vaknar med ett leende på läpparna. Du ska veta att jag alltid kommer finnas här. I vått och torrt. Dag som natt. Alltid. Jag sviker dig aldrig, jag kommer aldrig släppa taget om dig. Mina drömmar blev våra drömmar.

Våra drömmar om att flytta till Los Angeles och skapa ett nytt liv där.. Tillsammans. Vi kommer lyckas. Jag är säker på det. Det handlar bara om att kämpa. Och tillsammans kan inget stoppa oss, tillsammans är vi oslagsbara. Jag och min allra bästavän.  Vet du? Jag visste inte att man kunde älska en person så mycket. Att det ens var möjligt att älska någon så mycket som jag älskar dig. Men det är väl inte konstigt? Vi är i princip samma person.. Eller ja, tillsammans bildar vi en person. Vi är varandras andra halva. Den halvan man inte kan leva utan. För mig, betyder du precis allting. Och jag släpper dig aldrig. Isabella Hedström hjärta Ida Larsson. Det finns inget annat. Jag kan inte tänka mig ett liv utan du i det. Helt ärligt. Hur klarade jag mig innan?
Min absoluta bästavän, min andra halva, min livsglädje, mitt allt. Det är du. Och det kommer ingen någonsin ändra på. Jag älskar dig mer än allting. Du och jag föralltid Bella. Verkligen för alltid ♥


Ida gästbloggar

Chacha Bellas små bitchar. Hahahha vad gör ni då? Partajar i grannens brallor kanske? Trevligt trevligt. Nu är det så att Bella har försökt komma in på sin blogg hela dagen, men lyckas inte. Så jag kan ju inte göra annat än att vara snäll och gästblogga åt henne. Min lilla gulleplutt försöker sova men lyckas inte, nuttis. Därför blir det facebook för våran del inatt. Standaard ni vet. Nu när jag ändå har kontroll över Bellas blogg tänker jag berätta tio små hemligheter om henne... Here you go!

♥ Hon äter precis allting, dygnet runt ♥
♥ Hon snarkar lite ibland, nuttis ♥
♥ Hon har världens finaste kropp, ärligt talat heeerregud ♥
♥ Hon och jag ska åka till L.A nästa år och kolla på lägenheter med våra föräldrar eftersom vi ska flytta dit efter gymnasiet ♥
♥ Hon har jätte dåligt självförtroende, dafuq liksom ♥
♥ Varje gång vi är ute på stan kommenterar minst 10 killar i timmen våra rumpor, ha respekt killar..♥
♥ Bella älskar makrill haha ♥
♥ Hon har bara varit kär på riktigt en gång, true love? ♥
♥ Bella är 98a ♥
♥ Och hennes allra bästavän råkar vara jag hihi. Ego? ♥

Där har ni lite gullig fakta om världens bästavän. Bara så du vet Bella, jag älskar och saknar dig så jag spricker! Min livsglädje! Ni andra får ha en mysig kväll, om ni inte redan sover förstås.. Men ha det bra i övrigt. Hoppas ni mår bra och så! Puss babes.


Sanningen.

 


Anything can happen in this world.

Allt är bara upp & ner just nu. Känner mig så jävla lycklig, men ändå så jävla depp.
Kom nyss in från att ha varit ute med hunden, så jävla äckligt väder vi har här i Skogås/Sverige. Det snöar hur jävla mycket som helst, var det inte för typ 1 vecka sen som det var as fint väder? & det är April? The fuck is this shit?! Det var dessutom hur jävla mycket slask som helst, as jobbigt & jag höll på att ramla flera antal gånger. Igår var det ju fredag den 13, man kan säga att det var världens bästa dag & att oturen har förvandlats till tur? Dock var det mycket bråk hemma, så det var det negitiva. Men åååh jag är så lycklig!
Är iallafall ny duschad & fräsh, precis städat i mitt rum också.. Eller precis & precis, började städa direkt när jag vaknat.. Men nu orkar jag inte blogga mer, vi hörs när vi hörs!
& de var ju också bara för mindre än 2 veckor sen som jag sprang runt i Shorts.. Mothernature is a fucking bitch.


Mitt cp.

image descriptionimage description
Jag måste börja med att säga att jag är glad, så jävla glad för att jag fått lära känna dig.
Det här är helt sjukt, alltså hur fort man kan börja älska en person så här mycket efter så här kort tid. Vi är så lika, på typ alla sätt som går. Haha våra cp skratt, våran humor som ingen fattar, våran smak på killar, vi gillar samma godis, skrattar åt samma dåliga skämt, båda är IQ befriade som in i helvete & ja.. Vi är bara som samma person.  & vårat sätt på att säga ''no homo'' efter våra sexiga komplimanger om varandra, haha standard! Men jag älskar dig, så mycket.. Du är min andra halva, den där halvan som alltid varit tom men som du nu kommer & fyller i. Jag vet att vad jag än väljer & vilka val jag än tar så backar du mig. Precis som jag baclar dig, i alla lägen. Du förstår mig så himla bra & jag kan vara mig själv med dig på alla sätt, & att du ens står ut med mig & mitt cp bettende är ju ett mirakel. Haha! Jag älskar dig, så mycket. Du är obeskrivlig, du är allt. Mitt hjärta, allt för dig. Mitt är ditt, det vet du. Jag älskar dig mest bästavän♥

''I need to talk to you'' the one sentence that has the power to make you remember every single bad thing you did in your whole life.

Rubriken var ju bara föööör klockren så var tvungen att ta den! Jappjapp.
Åh, nu ligger jag ensam i min säng.. Fy vad trist man kan ha det då, speciellt efter dom bästa dagarna på lovet med bästavän! Ska snart ta & duscha, sen sova. Men kan ta & berätta lite om mina dagar med Idaaa! Men är hur jävla trött som helst asso på riktigt, jag & Ida har inte fått så mycket sömn om man nu kan säga det så, ni ska bara se hur våra nätter ser ut. HAHAHAHAH NEJ MEN VADÅ MISSTOLK?! HAHAHAHAH, jag dööör på riktigt.. Men ärligt, vi sover inte.. Vi äter. Vet inte hur mycket onyttigt vi tryckt i oss dom här dagarna & seriöst dom bästa dagarna. Som igår kväll gjorde vi popcorn & jag venne hur mycket smör vi hälde över dom, blev så jävla äckligt flotigt.. Men Ida tryckte i sig hela skålen själv typ?! HAHAHA omg man kan inte göra annat än att älska henne.. Men ja, det är det vi gör under nätterna, & kollar film. & skrattar, våran natthumor är btw världens keffaste. Bara vi som förstår den. Men nu så ska jag snacka med Ida, har hänt massa ikväll så åååh orkar inte, men aa.. Puss!
suddig bild. LOVEEUUUUU MEST BÄSTAVÄN<3

Haha herregud..

Om jag & Ida skulle bo tillsammans skulle det nog bli kaos, bokstavligen. Vi skulle leva på att äta godis & massa skit.. & så skulle det vara så jävla stökigt att vi knappt skulle kunna se golvet.. Igår kunde man tillexemple inte kalla min säng för en säng.. Haha! Så idag måååste vi städa!

 


I didn't change, i grew up..

Tjo allihopaaaa! Hoppas allt är bra med er, ligger i sängen nu bredvid Ida & hon snackar i lur med en kille som heter Nicklas, så jag passar på att blogga lite! Hon slaggar hos mig inatt igen, bääästa. Haft 2 sjukt bra dagar med min bästavän. Asso det är sjukt hur fort vi klickade, liksom direeeekt! Vi är sjukt lika på flera olika sätt som finns också.. Så det är ju as bra! Hihi.. + att det känns som om vi har känt varandra i flera år.. Vilket vi INTE har.
Men idag har varit en bra dag, orkar inte berätta, skulle mest säga att det varit dålig updatering pågrund av att jag umgåtts med Ida! Menmen, vi hörs när vi hörs. Puss

Gästbloggning

Tjenis penis, kan börja med att det är Ida som skriver. Bella står och fixar sig just nu så jag passar på att blogga lite snabbt! Går kvällen kunde inte blivit bättre. Vi myste framför fyra filmer, kladdkaka, chips, godis, energidricka och bara massa goda saker. Sen somna vi runt 5 på morgonen haha.. Och ställde klockan på 12. Sen dess har vi segat i sängen och bara fixat oss lite. Skitskönt att ta det lugnt! Runt fyra drar vi mot stan, där ska vi kolla lite i butiker sen ska vi på bio runt sex. Spikat! Vi ska se den nya American Pie filmen. Sen sover jag här. Omgggg bästa lovet med bästavän! Loveu mest. Puss alla andra! Bella blogga senare :*


Tjockisar!

Sitter på pizzerian med Idiseeen! Vi håller på att svulla i oss en stor jävla pizza, men bloggar sen!


Mobil blogg!

Tja allihopa! Har inte kunnat komma in på blogg.se på ganska länge nu, där av typ ingen bloggning.. Asso blir så sur, det dampar typ alltid.. Menmen..
Idag kommer bli bääääsa dagen! Skulle träffat Olivia bästavän men så blev det inte, så jag ska ta & träffa världens bäääästa Ida istället! Sitter & väntat på tåget nu! Ska åka & möta henne sen åker vi tillbaka till orten.. Hahhaha nej men, sen åker vi tillbaka till trångsund/Skogås området u know! Men det kommer bli så grymt idag, berättar mer senare om va vi ska hitta på!
Sitter somsagt & väntar på tåget, det kommer snart, men jag ser så forever alone ut om jag inte sitter & gör något med mobilen, så jag bloggar! Ni får ha en bra dag, för min kommer säkert bli underbar!
Bloggar senare, puss!
Jag är btw skit ful idag... Fått finnar, asso euw dödödödööööö!!


Teenager post


 


TEST INLÄGG

#€%&/()=?^POIUYFTUEIOPDÅSAX

6 timmars bilresa..

Jag e så trött att det känns som om jag kommer däcka när som helst, sitter & lyssnar på musik i bilen medans alla andra är inne & säger hejdå..jag har redan gjort det så gick & satte mig i bilen. Inte så smart med tanke på att det e iskallt här inne, bokstavligen. Men har mitt täcke så det blir väl lite varmare ändå, men nu så ska vi sitta i en bil också i ca 5/6 timmar hem till stockholm, långtråkigt som in i helvete, skulle hellre stannat. Menmen, jag bloggar väl senare eller något, puss!


Big brother

Hahhaha igga att jag ser ut som ett jävla monster på bilden, min lilla bebis sitter nu & myser med mig i soffa , nu blir det big Brother!


Nothing is better than seeing your ex with someone uglier than you.

Hejsan allesammans! Fyfan vad trött jag är tänkte jag börja med att säga.. Har knappt fått någon sömn alls inatt, sover i samma rum som mamma, pappa & syster.. & pappa snarkar som en jävla gris, hahaa! Blev sjukt förbannad mittinatten & tänkte typ hoppa på honom, men min syster sa nej.. Aja.. Vaknade väl runt klockan 8, gick ner där typ alla var & åt frukost, sen började jag fixa mig vid typ 10 tiden, vet inte hur länge jag fixade mig, men länge var det.. För hann precis bli klar när vi skulle åka, vi var ju somsagt på dop idag, som var sjukt fint! Fast långtråkigt.. Jag är kristen, men jag hatar att gå i kyrkan, det gör mig väl till en inte så aktiv kristen? Men jag tror fortfarande på gud! Råkade svära i kyrkan också & fick typ panik, hahahaa.. Men aa, vi kom precis hem hit nu & tänkte bara blogga lite.. Imorron åker vi hem till Stockholm igen, alltså är det våran sista dag här.. Men jag vill verkligen inte åka.. Vill stanna kvar, vill fan flytta hit. Typ hela min släkt bor här, eller nej inte hela, men skitsamma. Allt är bara så mycket bättre här än i fucking äckliga skogås. Jag känner mig som hemma här.
image descriptionimage description

When a girl is quiet, a million things are going through her mind..

Ligger & försöker sova, men det går verkligen inte.. Mår så sjukt dåligt pågrund av en sak, orkar knappt bry mig längre, fattar inte ens varför jag gör det.. Menmen..
Det är typ alltid när man ska gå & lägga sig som typ man börjar tänka på ALLT dåligt som är runt omkring en, man lyssnar på musik som beskriver typ exakt så som man känner & man bara börjar gråta & tänker "fuck my fucking life" aa men så är det typ just nu asso. Sen så känner man sig så jävla ensam.. Hatar allvarligt det här.
Roligt slut på min födelsedag? Inte så värst..
Edit: Livet suger.


GRATTIS TILL MIG

Tjo allihopa! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bäst! Är i Falkenberg just nu, därav ingen bloggning. Kom fram hit igår runt 6 tiden, hade ''planerat'' att blogga under bilresan, men inget internet eller täckning = ingen bloggning , såklart. Men nu funkar internet as bra! Så tänkte bara passa på att bloga lite snabbt medans vi väntar på att maten ska bli klar & att alla ska komma.. Vet inte hur många som ska komma men många blir det, vi ska fira mig & min kusin som fyllde år i förigår & jags om fyller år idag :D hehe.. Jag trivs iallafall jätte bra här i Falkenberg, jag vill liksom inte åka hem nu när jag väl är här.. Vill bara stanna, vi åker hem på måndag tror jag, imorron ska vi på dop på min kusins dotter, som OCKSÅ är hur jävla underbart söt som helst! Men nu så ska jag ta & kolla på en film tror jag, hehe vi hörs när vi hörs! Puss


Teenagerpost


If bitches could fly, my school would be a fucking airport.

Tjaaaaaaa! Blogg.se har fuckat typ hela dagen idag, därav ingen bloggning. Blir så jävla lack, det laggar typ allt mer & mer nu, dags att byta bloggportal eller?.. Nej men vi får se. Det har ju fixats nu, eller aa kan fortfarande inte se min statistik eller kommentarer.. -.-
Har iallafall haft en underbart bra dag med bästavän idag, snackat hur mycket som helst.. Vilket var skönt eftersom att vi inte hade träffats på typ 2 veckor?! NOT GOOOOOOD. Så vi hade mycket att berätta för varandra osv.. Hehe!
Men nu ska jag typ duscha, vi hörs imorron! Puss

Sista skoldagen!

Godmorgon babes! Sovit gott? :) Det har tyvärr inte jag, om någon nu bryr sig om det! Haha... Har vaknat ett ganska antal gånger pågrund av värk i benen & illamående, fyfan.. Så jävla jobbigt! Sen var jag typ as seg i morse & allt sånt, grinig & ledsen för typ ingen anledning alls? Humörsvängningar hahaha! Missade taxin som jag egentligen skulle åka med, & sen bussen.. Så är påväg till skolan nu, är väl framme om typ 20 minuter, mina lärare kommer inte bli så glada kan jag säga.. Men skitsamma, sista skoldagen idag juuu, as nice! Eller, sista skoldagen är ju imorron, men då är det ju halvdag & jag börjar halv 10, så man kan knappast säga att det är skola eftersom vi inte kommer göra något förutom att repetera på teatern.. Det är fan skit fint väder ute också! Förutom att det är askallt, men annars inga moln på himlen & solen e framme! Men det ska tydligen börja snöa imorron? Are u fucking kidding me, liksooom.

Har btw en ful-dag idag.. Asso fult hår, fult smink, kläderna helt ok.. Men annars näää.. Haha! Sen finnar på det också, great?! -.-
Men jaja, alla får finnar & all skit.. Men efter skolan så ska jag träffa min bästavän Olivia! Vet inte vem vi ska vara hos, men aja.. Bloggar när jag är hemma iallafall! Puss

 


Tacomys!

Min farmor & farfar är här nu & vi ska precis börja äta tacos! Ovanligt på en tisdag? Aaaaa..
Är min familj btw den ända som lägger majsen i köttfärsen? Hahha!


Mitt hår..

Svar: Enligt mig själv blev mit hår riktigt bra! Även fast det inte vart så som jag riktigt ville ha det, jag ville ha en ganska mörkbrun färg, men fick typ lite svart nyanser också.. Men man ser att det är brunt i ljuset, på bilder kan det se helt svart ut, vilket det inte är. Fast som många tror. Mitt hår är också ganska så slitet, skulle behöva klippa typ av halva mitt hår för att det skulle bli bra, men det kommer jag verkligen inte att göra! Eftersom att jag vill spara mitt hår tills jag får de ganska långt, kanske ner till svanskotan? Så får väl typ hita massa hårprudukter som jag kan behandla mitt hår med så det inte blir allt för slitet så jag måste klippa av det.

Inte bästa bilden, ska försöka ta en bättre.. Men aa, sorry för långt svar btw!

image descriptionimage description

..

'



 


Komplicerat..

Det är säkert många andra som gör det här också, men tänkte ta upp det på bloggen.. Vet inte varför men kände för det!
Jag är en sån tjej som alltid hjälper mina vänner (såklart) & alltid ger jag dom så bra råd som jag bara kan, som OFTAST hjälper dom att tänka positivt & allt såntdär.. Det är råd som jag tillexemple har fått höra själv eller borde följa själv. Jag blir ganska arg på mig själv när jag tänker efter.. Eftersom att jag dagligen får råd & ger nästan exakt samma råd till andra men inte lyssnar på dom själv? Stör mig på det.. Men jag vet inte vad det är, kan tydligen inte lyssna på folks råd & går efter min egna åsikt & hur jag känner&tänker ''for the moment'' liksom.. Vilket brukar sluta ganska fucked up. Inte alltid, men oftast, i mitt fall dårå. Så man kan säga att det här typ någon dålig vana jag har? Eller kan man det? Aja, tänkte bara berätta det typ.. Haha!
Arkivbild.


Det är inte pinsamt att gråta för en tjej, det är pinsamt att få en tjej att gråta.

Tjo allihopa! Haft en bra dag? Min har varit KNAAAAS bokstavligen.. Asso ni ska bara veta, inget jag kan ta upp här på bloggen, men har aldrig mått såhär dåligt förut.. Panik, frustrerad, rädd.. Ja, allt! But it's all good now.. Typ! Sitter & väntar på att pizza som vi har beställt ska komma hem, är sååå hungrig! Min systers kompis sover här också, så ska vi typ ta & kolla på Dear John eller något sånt ikväll, mys! Dear John är btw, en utav dom finaste filmerna jag sett.. Har börjat se allt för mycket på såna här typiska dramatiska, tjej filmer.. Sitter & gråter som en jävla gris, hahaha helt seriöst! Nicholas Sparks är typ världens bästa författare!
Men aa, nu så ska jag ta & typ.. Ta en alvedon, mitt huve dödar mig.. Puss!
image descriptionimage description

Färga håret!


videofy!


And so it begins, the official day of trolling.

Första April idag då! Fatta hur snabbt tiden går, det är snart sommar ju?! Inte för att det märks på vädret, men ändå..
& jag fattar ärligt inte hur man kan gå på ''skämt'' just idag? Folk som gör det är typ efterblivna? Jag själv går inte på något både första april & första maj. HAHAHAHHAHAH LURADE MIN PAPPA NYSS HAHAHAHHAHAHAHA JAG DÖÖR.
Men aa iallafall, jag vaknade nyss också & såklart så ska Facebook vara bombat med bilder på sjukhus & statusar där det står om att folk hamnat på sjukhus.. & man bah: fan vad många de är som är på sjukhus just idag? Haha så dåligt April skämt så det inte finns -.- Dom kan väl komma på bättre?
Nu ska jag äta!

image description


I never really been the type to be superstitious and I wouldn´t say that I'm super religious, but lately I've been praying and hoping and wishing..

Helt random nu, men vet ni en sak jag älskar? Att ta citat från låtar som liksom beskriver hur jag känner..

Dom flesta kanske säger ''åh, det är så mesigt att ta låt texter'' men vafan, är jag den ända som verkligen känner att musiken talar till en? & dom låtar som verkligen träffar en är så jävla underbara?

Såklart är jag & kan inte vara den ända som känner såhär, eftersom att det är över 7 miljarder människor på den här planeten. Men det är så många som skriver till mig i tillexemple chatten på facebook ''måste du skriva låt texter som citat hela tiden? :P'' & jag tänker bara, why the fuck do you care? För seriöst, varför ska folk ens bry sig om vad jag gör? & jag skriver bara citat eller meningar från låtar som jag tycker har typ.. Ja, träffat mig. Musik får mig liksom att må bättre. & när jag hör en bra låt, som oftast innehåller något som jag går igenom, eller jag bara tycker passar in på mig, tar jag den. Nothing more about that liksom. Så jag säger bara, sluta fucking klaga på det, för ni kan fan inte säga att ni inte hört en äna låt som beskrivit eran situation & ni bara älskat hela jävla lyricksen.

The good thing about music, when it hits you, you feel no pain. & visst fan är det så!

 


RSS 2.0