Hos bästiis

holaaa! 
olivia tvingade mig att blogga så ja, medans hon fixar sig så kan jag passa på att göra det! 
när hon är klar så drar vi ner till trånkan och handlar, kanske träffar någon också? man vet ju aldrig, men vi får se!
min dag har varit jätte bra hittils, så just nu kan inget gå fel känns det som. Livet börjar äntligen komma på rätt plats igen och det känns verkligen som om jag kan börja le på riktigt igen, haha omg jävla tötjag låter som om, men asso det är fan sant.. 
Men nu vet jag faktiskt inte vad jag sk askriva, så får sluta detta inlägg här, bildlöst också! puss på er 

Mobilblogg

Hej på er! Sitter och väntar på bussen just nu, ska till bästis, det är skit kallt ute och blåser som jag venne vad, typ värsta stormen?! Men man måste ju bara älska hösten <3
Vet inte vad jag och Olivia hittar på men vi får väl se!
Bloggar senare, puss


I'm sorry i'm not what you wanted.

Hej allihopa!

Vaknade för ett tag sen, blev inte på så bra humör efter en sak jag sett, så jävla typiskt, jag som hoppades på att det här skulle bli en bra dag, men nej, den börjar bajs. Jaja, skitsamma!
Ska försöka få det bästa ut av dagen iallafall, ska snart träffa Julia också och då kommer jag nog antagligen bli på mycket bättre humör än vad jag är nu, eftersom att hon alltid kan få mig att skratta. 
Nu när jag säger att jag är på dåligt humör menar jag att jag är skit arg och sur, inte ledsen eller mår dåligt, mest arg. Lite ledsen kanske, men fyfan jag kokar bokstavligen. Ååååh. Men ska inte ta ut allt dampande över bloggen.
Har bestämmt mig nu också, ska verkligen försöka ta bloggandet på mer allvar nu, det har ju inte gått så bra dom senaste gångerna jag sagt det, men nu ska jag verkligen försöka!
As gött med höstlov nu också, wiiiee! Synd att det bara är i en vecka dock, menmen..
Nu ska jag fixa liote grejer, vi hörs senare! Pusspuss
 
 

hahaha

 
 
 

Skolaaa

Hej på er! 

SItter i skolan just nu och har typ engelska? Fast typ ingen jobbar.. Vi har något projekt där vi ska göra någon film, haha min grupp är så jävla cp. Men bäst! 
Idag är det tisdag, rätt seg dag faktiskt. Men man får väl stå ut, slutar ganska sent idag också.. Runt halv 4, sen måste jag direkt hem för att passa min hund. Åh min älskling har varit lite sjuk på senaste tiden, har tyckt så synd om honom, hans näsa rinner typ hela tiden och han nyser nästan hela tiden också haha så gullig! 
Och nu så slutade tydligen min lektion.. Vet inte vad jag har nu, så ska ta och kolla upp det! Har snart lunch också, vi hörs senare! 

This love stuff is a motherfucker.

Hej på er!
Det var ju rätt så längesen som jag uppdaterade sist, men det har varit lite mycket den senaste tiden så jag har knappt tänkt på bloggen. Förlåt för det!
Just nu så sitter jag och kollar på någon film, kom hem för ett tag sen, var flest ute och åt med mamma och pappa och sen ute med hunden! Men nu är jag inne, så himla skönt för det är otroligt kallt ute. Det är ju fan snart vinter, undrar om snön kommer tidigt i år eller inte? Kommer inte ihåg om vi hade en snöig julafton förra året eller inte? Hm, dåligt minne!
Men nu så ska jag ta och hoppa in i en dusch och sen sova, är helt slut.. Vi hörs imorgon! Puss


..


RSS 2.0