The simplest things make me happy, like a goodnight & goodmorning text.

Tjoooo! Kom hem igår & anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag inte kunnat komma in på blogg.se eller min egna blogg.. Horskit. Men nu så går det! :D
Vet dock inte vad jag ska säga nu.. Haha, ja men jag kom ju hem igår.. Skit skönt faktiskt, men kan bara säga att mitt rum är ett helvete... Så jävla stökigt. Haha men ska inte gå in på det men, jag orkar inte städa.. Alla mina klder ligger typ i resväskan.. Hej lat! Får väl ligga så tills mamma börjar packa upp.. Hahah nej men aa.. Ska ta tag i det imorron eller på tisdag, får se vilken dag jag har ork till det.. Idag så har jag iallafall varit med min pojkvän en stund, sen kom Olivia hit & vi har haft det as kul! Pratat om massa saker, sen tog vi faktiskt min syrras cykel & cyklade rätt så länge, sjukt längesen jag cyklade, hade typ glömt bort hur man gjorde.. Pinsamt.... Men nu ligger jag i min säng, fryser som fan & är ganska så trött.. Mitt ljud på datorn funkar inte heller så kan inte lyssna på någon jävla musik.. Fitta. Men, aa.. Vi hörs imorron!

2 bilder från idag! Jo juste, jag har nog glömt att berätta att jag badade med min iphone? Ja.. Jag hade den i bhn & glömde helt & hållet bort det, så jag klantade till mig rejält där.. Haha har sagt till alla att jag tappat den, men vem fan vågar erkänna att man e så jävla dum?.. Anyways, så nu har jag min pappas gamla fula Iphone3g, med skit dålig kamera & ingen kamera där fram, får panik.. men detta gäller dock bara en vecka! Om inte mer, då dör jag..
image descriptionimage description

Sista dagen i Mallorca

Tja allihopaaaa! Haha eller vadå allihopa? Min statistik har sjunkt hur jävla mycket som helst den senaste veckan.. Dock är det verkligen inte mitt fel, eftersom att jag har haft tillgång till datorn & haft på den alla kvällar,men av någon anledning inte kunnat komma in på blogg.se.. & nu när jag försökte så gick det! Så jag har faktiskt försökt att blogga, men aldrig lyckats komma in.. Har heller inte kunnat komma in på min egna blogg, vet inte om någon annan har det problemet också, eller så är det för att jag är i Mallorca.. Aja, saksamma.
Jag har haft en underbar vecka i Mallorca, lärt känna as goa nya människor! Synd bara att det e sista dagen då.. Men fy vad brun jag har blivit! Är as glad :D Dock inte så mycket färg på sidan utav kroppen, haha vet inte hur man förklarar, men det tog inte så mycket där.. & jag är inte värsta svartingen eller något, men färg har jag fått! Bara fortsätta jobba på brännan hemma i Sverige! Det var dåligt väder typ första dagen vi kom hit, men nu har det varit typ över 30 & snacka om att man lökat som IN I HELVETE.. Men ja, idag så har vi mest gått runt & handlat lite saker osv.. Vi åker klockan 9 ifrån hotellet imorronbitti.. :( Men jag längtar hem också, mest för att få träffa min pojkvän, Olivia, min hund & alla andra vänner.. Haha! Inte till skolan dock.. Men snart lov ju, så det är bara att stå ut! & så längtar jag hem för att det är tydligen skit fint väder i Sverige! Egentligen så ska man inte åka utomlands nu.. Enligt mig då, för Sverige är ju skit fint under sommaren.. Så ska man åka utomlands så ska man göra det under vintern!
Ikväll blir det utgång! Wiiiiee, men vi hörs imorron när jag är hemma i Sverige! Pusspusspuss

In checkning!


Stress dag..

Hej på er! Hoppas ni sovit bra, för det har jag! Sover alltid så otroligt bra med min älskling bredvid mig & känslan att vakna upp bredvid honom är bara så underbar.. Vi vaknade vid 9 iallafall, men vi somnade ganska så tidigt? Sen så låg vi i sngen & bara hade det mysigt.. Vi har myst extra mycket sen igårkväll eftersom att jag åker inatt.. OMG! ÄNTLIGEEEN! Mallorca här kommer jag, woop! haha nej men.. Så det är sjukt stressigt just nu, min pojkvän gick för en stund sen & nu håller jag på att packa för fullt, måste städa lite i mitt rum också, sen duscha & klockan 2 har jag tid hos frisören.. Nervös.. Ska klippa mig! Hade tänkt att färga det ljusbrunt med blonda slingor, men vi får se hur det blir med den saken.. Men nu måste jag först hoppa in i en dusch, sen ta hand om alla andra saker.. Får hoppas att hotellet har Wifi så jag kommer kunna hålla er uppdaterade eftersom att jag tar med min dator! Men vi hörs senare under dagen! Puss!
image descriptionimage description

I miss when I was little and didn't care about my weight, clothes, makeup or hair. I just did what made me happy.

Hej allihopa! Har haft några jobbiga dagar med skolan & sånt.. Därav så dålig bloggning somd et varit den här tide då jag bett om förlåtelse för dålig bloggning i nästan varje inlägg.. Haha, men jag har ganska mycket just nu, har teater föreställning imorron, vilket det är myycket stress på. Är sjukt nervös! Vi hade genrep (eller vad man nu kallar det idag) & jag blandade ihop 2 utav mina repliker, vilket var skit pinsamt & som jag är ganska rädd för att göra imorron.. Får också lite brainfreeze ibland när spotlighten kommer på mig & typ får scenskräck.. Haha åhnej, tänk om det händer imorron?! Aja, hoppas inte iallfall! Sen så åker jag till Mallorca på lördag & har mycket jag måste fixa till dess, sen måste jag ju ha tid för min pojkvän, vänner, pluggandet & sån skit, så ja.. Bloggandet får lida, men det är ju inte hela världen.. Men hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag faktiskt! Känns som om min tur börjar vända, på ett eller annat sätt.. Allt går bra nu! Gick också osminkad till skolan idag, haha omg liksooom?! :o Nej men.. As skönt! Säger dock förlåt till alla som sett mig under denna dag, vet att det inte var någon speciellt fin syn, men ja.. Borde bli arresterad för att vara så ful.. Menmen. Nu ska jag snart duscha & sen sova, måste få min skönhetssömn.. Hehe! Blir en sån jävla bitch på morgonen om jag inte får typ e8 timmars sömn.. Inte kul :(
Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi när jag får tid att blogga, antagligen inte imorron, kanske på torsdag.. Annars så.. JA, hörs vi när vi hörs.. Sorry, puss!
image descriptionimage description
image description

I hate hearing something that absolutely kills you inside and having to act like you don't care

image descriptionimage description

That annoying feeling when you're dying to talk to someone but you refuse to text them first.

Har lust att säga förlåt för dålig uppdatering, men mitt förlåt betyder inget längre.. Börjar nästan varje inlägg nu förtiden med det.. Måste verkligen skärpa mig! Haha, ja men iallfall.. Hoppas ni har haft ett par bra dagar under tiden då jag inte uppdaterat min lilla fula blogg.. Jag har haft det bra! Därav ingen bloggning.. Eller? haha skitsamma!
Jag fick egentligen inte gå ut under hela helgen, men så fick jag träffa Olivia & så slutade det med att jag sov hos henne! As mysigt, vi var under hela dagen också, hade mycket att ta igen & prata om eftersom att vi inte hade träffats på 1 vecka..! hahaha, så vi snackade massa sen blev vi skit hungriga så vi fick skjuts utav min pappa (taxi, hihiohi) till trångsund för att äta! Träffade några där också som vi blev bra vänner med, hiho! Sen på kvällen så var vi bara hemma & kollade film, snackade massor & hade en tjejkväll! Behövdes.. Imorron är det en ny vecka, kort dock, vilket är as skönt! Har mitt schema bokat hela veckan, haha fan va cool jag är! Nej men.. Aa! Nu vet ni det, så ifall det inte skulle bli bra bloggning så är jag väldigt upptagen! Sen åker jag ju till Mallorca nu på lördag också... PANIIIK! Astaggaaaad! Men vi hörs senare, puss!
2 bilder från igår! :thumbup:
image descriptionimage description

Funderar på att sluta blogga..

Japp.
image description

Tjaaaa ingen rubrik.

''Ingen rubrik.. Nej men titta nu vart det en rubrik iallafall?!'' Aa men.. Vafan, fuckit!
Tjaaa allihopa! Hoppas ni mår bra & har haft en bra dag, själv mår jag as bra & har haft en jätte bra dag! As fint väder typ hela dagen flrutom under lunch tid typ en stund då det små duggade, sen har det varit hur varmt som helst, sommaren är snart här.. Det känner man! Lyyyycka ♥ Skolan var iallafall chill idag, inget speciellt har hänt faktiskt, hade typ egen tid med min ''teater lärare'' & vi gick igenom mina roller ett par gånger så dom ska sitta irktigt bra tills nästa onsdag då vi har preimär.. Lite nervös är man väl ändå?! Men det kommer nog gå bra! Eller det är väl vad man hoppas på, jag är nog ganska orolig över att jag ska glömma bort när det är min tur & sånt.. Haha :( Men det kommer nog inte hända, fööörmodligen! Massa ''nog'' där också märkte jag, men jaja whatever!
Efter skolan åkte jag direkt hem till min pojkvän & vi har ärligt haft en jätte mysig dag tillsammans! & vi är så jävla störda när vi är med varandra att det är sjukt, skulle folk se hur vi höll på skulle man tro vi var idioter eller något.. Hahaha, men vi är såå söta tillsammans! (a) Nej men.. HAHA vadå nej men, vi är ju det! :D Haha, men älskar min älskling sååå mycket.. Ja men somsagt hade vi det asmysigt, iiih jag är så lycklig!♥
När jag kom hem så satte jag mig & började äta typ direkt, hahaha åt jag vet inte huur mycket, skit hungrig! Glömde säga att jag fick gå på bussen utan busskort också! Coolt va? Haha nej men så går det när man heter Bella!
Nu ska jag sova, puss!
image description

Älskar dig

Hej fina läsare! Det är ida som skriver nu. För några dagar sen stängde jag ner min egna blogg av en anledning.. Kan inte ta upp det här. Och hur mycket jag än vill det ska jag inte starta en ny. Så får nöja mig med att skriva på Bellas blogg! Men det är ju toppen ellerhur hihi? Älskar känslan av att skriva något gullig på Bellas blogg, och veta hur glad hon blir när hon läser det. Världens bästavän ♥ Mitt liv är piss just nu, bokstavligen. Det enda som får mig vilja vakna på morgonen är Bella. Om det inte vore för henne skulle jag inte vilja vakna.. Hon och en annan person är det absolut viktigaste för mig! Varav bara Bella är tillgänglig.. Men hon gör det bra. Min älskling! Nyss såg jag några avsnitt av desperate housewifes och en film direkt efter. Så det har varit en mysig kväll. Nu är klockan två och jag ska hoppa in i duschen haha.. Hatar att inte duscha dagligen! Men men. Ska inte störa er mer nu, antar att ni sover. Och det här blev bara ett jobbigt inlägg.
Men Bells? Älskar dig mer än allt i hela universum..♥


Nä hörni, de är ju en dag imorron också!

Haha min rubrik! Sant dock.. Kom nyss ut ur en lång & skön dusch! Ska snart hoppa ner i sängen & sova.. Fuck school, seriöst! Jag blir så jävla trött, det är sjukt.. Känner mig typ död fram mot kvällen.. Men jaja! Vet fan inte vad jag ska skriva, men kände mig tvungen att uppdatera lite eftersom att jag sa att jag skulle det.. Men intressant inlägg ellerhur? Ska kolla någon film innan jag ska sova nu, vi hörs imorron! Nattiiiiiii♥
image descriptionimage description

I lived fine before you, now I can't imagine living life without you..

Hej älsklingar! Förlåtförlåtförlåååt för den här dålia updateringen jag kör med nu för tiden.. Jag suger verkligen på att blogga men jag ska försöka bättra mig!  & ja, jag vet att jag säger det typ hela tiden, sen så gör jag inte det.. Men jag älskar verkligen att blogga, det är bara det att jag inte har tid för det så mycket.. My social life comes first liksom! Men jag ska försöka blogga så mycket som jag kan & hinner.. Man kan ju mobilblogga emellanåt, men jag orkar inte det.. Haha, så jävla lat! Det som är roligt är ju att jag skiver i slutet utav varje inlägg ''vi hörs senare, eller jag bloggar sen!'' men så gör jag inte det.. Hihi! Menmen..
Haft en bra helg? :D Min har varit as chill kan man säga, inte hänt så mycket vilket är skönt.. Har varit med min pojkvän & sen så sov min systers kompis hos oss så hela söndagen satt vi inne & kollade på film, pratade massa osv.. :thumbup:
Måndagar är ju också dom segaste dagarna på hela veckan.. Så jävla tråkiga, men idag hände det lite saker! HAHA bääästa, säger jag bara! Men nu så ska jag ta & äta, så vi hörs ANTAGLIGEN senare, eller jag ska försöka blogga senare.. Puss!
4a skruttiga bilder från idag..
image descriptionimage description
image descriptionimage description

I'd rather have an honest enemy than a fake friend.

Tja allihopa! Min fredag kunde seriöst inte börjat dåligare än vad den gjorde, jag vaknade kanske klockan 6 av att jag låg & sov på soffan? Haha.. Så jag gick ju självklart ner & la mig i min säng & klart som fan att jag försover mig?! Till halv 11 också..Underbart asso! Eller? Min mobil var typ sönder bombad med sms & missade samtal, jag bah: holllyfuckinggod! Typ. & jag fixade mig ärligt på 1 halv timme, rekord faktiskt.. Men vad gör man inte när man är stressad liksom? Sen fick jag skjuts utav min pappa, så det löste sig till slut.. As chill skoldag också, var tvungen att redovisa en sak sen så behövde man typ inte jobba.. Så jag, Amanda & Siri har kollat skräckfilm.. HAHA! Bääästa♥ Nu är jag iallafall hemma.. As seg fredag blir det säkert, kommer sitta hemma & kolla på film! Blir säkert as mysigt.. Alla är ju typ på grönan för att se Lmfao.. Men inte jag! Hihi :D Aja.. Vi hörs senare, puss!
image descriptionimage description

HAHAHAHAHAHHAHAH typical svensken!

Alltså såååå jävla sant!





Every end is a new beginning.

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra torsdag, min har varit... Jobbig & stress full kan man säga. Värsta torsdagen hittills.. Bröt typ ihop inne på skoltoaletten, orkade inte verkligen.. Men sen blev allt mycket bättre igen. Låter så töntigt 'bröt ihop' men yeahyeah, whatever! Annars har väl min dag varit bra, as fint väder också, det gör en alltid på bättre humör också! Sen att veta att det är fredag imorron blir allt genast så mycket bättre också! :D Ska snart börja laga middag åt mig själv, ska äta helt forever alone för att mian föräldrar jobbar & min syster typ hatar mig.. Haha nej men.. Jag kommer säkert göra något as gott, är ju så jävla pro på att laga mat! :thumbup: Fast där ljög jag en aaaaning. Den som började med ''kvinnor hör hemma i köket'' HAHAH Yeah fucking right säger jag bara! Den personen måste varit mentalt efterbliven eller något.. Eller iallafall när de gäller mig. Det började seriöst brinna när jag skulle steka ägg förut? Dafuq liksom..
Sen ska jag ladda ner någon bra film & mysa för mig själv i soffan, duscha kan jag inte göra än.. Även fast jag vill.. Måste ut med min hund typ klockan 9.. Så får väl ta det direkt när jag kommer in.
Asso nej fyfan, jag suger på att blogga blöööh orkar ej . hejdå
image descriptionimage description

Excuse me miss, you have got a little bit of face on your makeup there.

Hej allihopa!.. Förlåt för så jävla usel bloggning, jag vet att jag typ alltid säger att jag ska bättra mig & massa skit.. Men det blir ju inte så direkt? Haha.. Måste verkligen skärpa mig!
Iallafall.. Hoppas ni har haft en bra valborg & lång helg! Det har jag haaaaft! Förutom lite små skit som dyckt upp då & då.. Men allt är löst nu, som tuur är! Idag var jag inte i skolan pågrund utav att jag inte fått någon sömn under natten för det händ en sak igår kväll, så ja.. jag är jätte trött nu. Men min älskling kom iallafall hem till mig efter att han hade slutat så myste vi bara, försökte att kolla på en film men det slutade med att vi låg i sängen & bara kramades, pratade och massa sånt.. Så myyysigt! ♥ Sen så vann jag ju över honom på brottning också, så jävla pro som jag är! Hihi :D
Snart så ska jag gå ut med min hund & sen duscha antar jag.. Men vi hörs imorron! Bleesss.
image descriptionimage description

Ida skriver

Åh vad jag älskar dig Bellis! Mer än du någonsin kommer ana, saknar min allra bästavän. DIG. Du är bättre än bäst på alla sätt och vis, alla människor runt omkring mig som betytt allt blir plötsligt obetydliga. Du och jag mot världen. Min finaste och allra bästavän, föralltid. Du och jag!

image description
Jag smälter... Det finns fan inte finare någonstans. Min bästavän, allra bästavän.




RSS 2.0