Fuck what I said, It don't mean a shit now.

Tjaaaa på er! Är så grymt uttråkad, har inget att göra.. SItter iallafall vid en dator nu, efter typ 2 månader utan en?! Haha men min mammas laptop är typ efterbliven.. Jaja, bättre än inget så ska absolut inte klaga! 
Måste börja packa snart, drar ju typp Göteborg imorron.. Åh! Har längtat så länge, dom har starbucks där :D Är typ as glad, eftersom att vi bor skitnära centralstationen, hihi kommer döö! har ett ex där också, haha får se om jag träffar han! han ville det faktiskt, men vi får se hur det blir med det.. :) Skulle vara ganska kul faktiskt ändå?.. hmmm.. Jaja! 
Idag ska vi också lämna bort min hund, det känns skit konstigt.. Jag menar, vi åker ju imorron & vi lämnar bort han idag, det betyder ju tat vi är hemma, så det kommer kännas konstigt att inte ha honom hemma.. :( Men jaaaaja, skitsamma, vet inte vad jag ska skriva, ska väl börja packa nu, vi hörs! 

This or That

iPad / Dator 
iPhone / android 
Katt / hund 
Beck / Wallander 
Just go with it / Bröllopsduellen 
Kexchoklad / kindemaxi 
Shoppa Interetshoppa
Hallonsoda / Fanta 
Ridning / Dans 
Fotboll / Innebandy 
Snygg & fattig / ful & rik 
Singel / Förhållande 
Grönalund / Liseberg 
Bada / Sola 
Mascara / rouge 

Hejholetsgo.

Godmorgon! Hoppas ni mår bättre & är på bättre humör än mig.. Jag mår piss! Haha den här jävla mensvärken asso.. Fin information jag ger mina läsare, men jappjapp.. Ligger fortfarande i sängen & är skit hungrig men orkar inte resa mig.. Måste väll tvinga mig själv upp snart iallafall, annars kommer nog min syrra ner & skriker på att jag måste gå upp.. Men ööööh, jag orkar inte. Men har inget att skriva, vi hörs!


Döda miiiig -.-

Ligger i badet nu, har värsta mensvärken.. Kan knappt gå, åh fml.. :(


I care too much for people who don't even care about me.

Känns som en evighet sen jag bloggade sist.. Haha men det var bara förra onsdagen.. Måste verkligen skärpa mig & ta tag i bloggningen nu känner jag! Vet att jag säger det typ hela tiden & sen så händer det inte, vet även att jag tar upp det här helatiden så det är nästan ingen meningen längre.. Men ska försöka så gått jag kan nu! Iallafall, har haft ett bar sjuka dagar.. Orkar inte berätta, just nu ligger jag i sängen med värsta huvudvärken & ska sova snart.. Längtar så mycket tills på lördag då jag drar till Göteborg! Åh ❤ Har inget att blogga om för tillfället så vi hörs imorron! Godnatt


Livet suger ibland

Godmorgon på er! Vaknade dock inte nu, menmen.. Hoppas ni sovit bra & allt sånt, för det har jag! Mår rätt så dåligt just ny, ska aldrig mer äta.. Det är något fel på mig, blir spyfärdig så fort jag äger något, det är jävligt tröttsamt faktiskt.. Ligger i soffan just nu & försöker vila bort illamående men det går inte så bra :( tänkte bara slänga in ett litet inlägg, har inte så mycket mer att säga.. Men vi hörs senare! Puss


I thought watching you leave was the hardest, but in the end saying goodbye was..

Hejsan alla.. Hoppas att ni är på mycket bättre humör än jag, är ovanligt depp just nu, utan någon anledning också typ.. Anyways, ligger i sängen & lyssnar på musik, ska väl snart sova antar jag.. Finns inget bättre än att sova, det bästa som finns! I ett par timmar slutar man bara tänka på allt som är skit runt omkring en.. Så härligt! Det började också regna helt plötsligt, bara sådär liksom, hörde att det började blåsa först sen bara vräkte regnet ner, tycker faktiskt det är mysigt & längtar ganska mycket till hösten.. Folk kanske tycker jag är cp som inte har sommaren som min favorit årstid, men hösten är så mycket mysigare & jag bara.. Ååh jag bara älskar den! Hihih.. Har inget intressant att berätta eftersom att min dag har varit sjukt långtråkig, inte hänt ett jävla skit.. Får se vad som händer imorron. Haha blir så besviken, man hade så höga förväntningar om den här sommaren, hittills har det an varit den tråkigaste utav dom alla.. Får hoppas att det ändras när jag drar ner till Göteborg nästa vecka! Åh längtar såå mycket! Menmen, nu ska jag sova.. Natti


Typ hej sugande uppdatering..

Hej på er! Nu har jag inte direkt någon bra ursäkt till varför jag inte bloggar, menmen.. Idag har jag bara legat hemma, hade feber igår kväll & kände mig hängig idag så lika bra det liksom.. Att stanna hemma då menar jag.. Har bara kollat på film hela dagen, kollade nyss Marley and me med min familj, haha fyfan vad jag, min mamma & min syster gråter i slutet.. Så jävla sorgligt.. :( okej, nu kom jag på en anledning till varför jag inte bloggar, har inget intressant att blogga om. Peace out .


-

Seriöst, jag hatar det här. Att länga efter något & ha höga förhoppningar även att man är osäker & sen så blir fet inte av. Fan vad besviken & ledsen man blir..


Passar på att blogga lite nu då!

Godmorgon alla fina läsare! :) Hoppas ni sovit bra, för det har jag! Vaknade för en stund sen bredvid bästavän & vi har sovit väldigt länge inatt faktiskt! As skönt, nu står Olivia i duschen & när hon är klar så är det min tur! Efter det så ska vi väl börja fixa oss & sen får vi se vad vi hittar på! Igår hade vi så jävla kul att det är sjukt, seriöst! Kan dock inte berätta vad vi gjorde även fast jag skulle vilja göra det.. Menmen, vi tänkte bara.. YOLO! Hahaha :D men vi hörs senare, pusspuss!


Blogg.se appen funkar igen!


Uppdatering..

  
Tja allihopa! Ser att statistiken börjar sjunka grymt jävla mycket, så nis om nu läser, vilka ni nu än är.. Tack! Haha.. Sitter iallafall vid våran ''familjedator'' just nu, sjukt jävla seg.. Tog typ 20 minuter att starta upp den. Men den är ganska så gammal, typ 6 år? haha något sånt iallafall! Vaknade för någon timme sen & har planerat att inte göra ett skit idag, båda mina föräldrar jobbar så jag ska väl bara kolla film.. Finns inte så mycket att göra.
Haha fy vilka förväntningar man hade om detta sommarlov, men det har varit sämst hittills. Förutom vissa undantag dårå! :)
När jag bloggar så känner jag mig alltid som.. Jag vet inte, jag känner mig som en storbloggare! haha har ingen aning om varför, kanske för att mina fingrar går så snabbt när jag skirver att det inte är klokt! Jag älskar att blogga, ändå så suger jag på det.. Men när jag är borta från bloggandet för länge så mår jag ärligt dåligt. Det typ sticker i mina fingrar som om jag verkligen måste blogga. Jag ska verkligen försöka att bli sååå mycket bättre på att blogga nu, jag ska ''sattsa'' allt. Vill ha tillbaka mina läsare + mååånga fler. & snart ska dom ju fixa så att man kan blogga via mobilen igen, den dagen kommer vara en bra dag känner jag på mig! DOm får batra skynda lite..
Jag vill bli en känd bloggare.. Haha ja men man kan väl drömma liksom?.. Jag får börja med att blogga mer & skriva om lite mer intressanta saker som folk gillar att läsa.. Vet ju att många gillar att läsa om mode & sånt, där kan jag säga att NEJ, jag suger på mode. Haha eller nej det gör jag ju kanske inte, men jag har på mig det jag tycker är snyggt, går inte efter att höst,vår,vinter 6 sommar kollektioner som hur många andra som helst gör. Men inte jag. Haha that's me..
Menmen, nu ska jag hoppa in i en dusch & börja små fixa mig lite.. Jag bloggar efter! puss
 
Foto: Sometime you have to let people walk out of your life even how much you want them to stay.. Because you know that if they really loved your they would never walk away.

RSS 2.0