-

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others' hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

I never really cared until i met him..


I just feel like giving up, cuz' I don't fit in here.


A person who irritates you always is the one who loves you most, but fails to express it.

Gooodmorgon! Eller säger man ens så den här tiden på dygnet? Men jaja, jag vakade för ett tag sen så jag säger så! Sovit gott? :) Det har jag! Somnade i soffan först & vaknade typ klockan 4 av att min hund slickar mig på foten? Usch.. HAHA! Så jag gick ner & la mig i min säng & vaknade nu för ett tag sen.. Har typ blivit sjuk.. Mina ögon har svullnat & min röst börjar försvinna lite.. Kan nog bero på att jag gick ut med så tuna kläder när det blev värsta snö vädret igår på kvällen... & när man vaknar så ska det såklart vara snö ute, det är snart April & det snöar.. Damn you mohernature. Min mamma kom hem för ett tag sen också, men mina nya Converse! HIHI JAAAAA! Dom e ljusrosa för er som undra :')))) Synd att man inte kan börja använda dom nu då. Men det kommer väl! Hoppas bara det inte snöar på min födelsedag, då kommer jag seriöst mörda något. Men jaja, nu ska jag ta något & äta.. Vi hörs senare, puuuuss
image descriptionimage description

Words..


The hunger games.

Tänkte börja med att säga förlåt för typ ingen bloggning! Men sen kom jag på att jag inte bryr mig.. Hehe.
Nej men, tjoo! Hoppas allt är bra med er, med mig är det awesome! Kom hem för ett tag sen... Filmen vi såg The Hunger Games var så jävla cp braaaa! Bästa filmen jag sett på hela året. Den var både typ sorglig, rolig & dramatisk.. Haha men också barbarisk.. Asso dom var typ som djur, vilddjur.. & jag överdriver inte! Men sjukt bra var den, & jag tycker faktiskt alla ska se den!
Just nu mår jag lite illa, har ont i huvudet & ögonen.. Jag håller på att bli sjuk, vilket jag verkligen inte vill.. Så jag ska ta & göra lite Chailatte till mig & sen sätta på en film & kolla med mamma & bara ta det lugnt.. Går & lägger mig hyfsat tidigt idag tror jag också, med tanke på att det är fredag.. Men vi hörs, puss!
Jag måste bara tillägga att han som spelar Peeta (han på bilden) är så otroligt snygg att jag vill dö.. #€%&/()=O)ytrtgEHJDWS

Mobilblogg..

Hej alla fina! Sitter i skolan just nu, inne på toan.. Haha Sounds wrong.. Men jag orkar inte vara bland alla, har såå ont i benen att det inte är sant.. & nej, jag sitter inte på toa & kissar eller något.. Sitter bara här för det är lugnt.. Har ju som sagt en ganska stor toa på min skola, så det är faktiskt skönt att sitta här.. Hahhaha nu tror folk säkert att jag är störd i huvudet eller något..Hahhahah men skitsamma..
Idag ska jag + typ skit många på bio. Vi ska se hunger games, den verkar as bra så det blir nog as kul, vi ska gå på bion inne i heron city, sjukt längesen jag var där, älskar fontänerna man kan trycka på ahhaha d är as roligt! Men ja, så det kommer inte bli så bra bloggning, kanske något senare via mobilen men vi får se... Ha en awesome fredag babes! Puss

 


Before I go to sleep I always think about him

Jag hatar nätterna det är då det gör ont som mest.. Liksom "ont det gör ont, det gör ont en stund på natten men inget på dan" hahhaahha nej herregud vilken humor jag har när jag är trött.. Orkar inte med mig själv.. Men jag snackar då nu om min fucking mensvärk.. Jag la mig nyss i sängen efter att tagit 2 Ipren, det värker som in i helvete.. + att jag har min mensvärk i både benen & magen.. Mest benen som gör ont dock.. Men helt ärligt, killar ska fan vara glada över att dom inte har sånahär problem.. Självmord tankarna man får seriööööst.. Gör så fucking ont!
Hahhaha intressant inlägg om min mensvärk va? Vet att ni gillar't! Hahha nejdå, men ja.. Jag la mig som sagt nyss i sängen & dom här 2 iprenerna börjar väl värka snart så jag får sova. Men jaja, ska försöka sova nu.. Kommer nog inte gå, men vi hörs imorron iallafall! Godnatt


I'm not that fragile, i'm not gonna break. Love's so over rated.

Ibland så önskar jag att man bara kunde stänga av sina känslor så man bara fick sluta känna allt man känner.
Anyyyways, vadå depp? HAhah känns som om alla är depp idag.. Eller ja, alla jag känner typ. Dom felsta då! Inte alla.. Såklart blir man också det, sen när man tänker på allt som händer runt omkring en själv, blir man ännu mer.. Inte kul alls.. Men aa HEJ, hahaha.. Jag sitter nu iallafall med min mamma & kollar på big brother, det är slut snart & då ska jag väl ta en dusch. Duscha varjedag - standard. Imorron är det fredag, sjukt skönt! Sen är det lov snaaart! Bara typ 3 & en halv dag i skolan, hur jävla awesome som helst! Sen åker jag till Falkenberg på fredaglängtar sååå mycket!
Jag bloggar imorron, orkar inte nuuu.. Hörs!
Hahahha sött charmtroll asso

Eyecandy♥


You know my name, not my story. You've heard what i've done, not what i've been through.

Tjooo babes! Kom hem för ett tag sen, blev inte en lång dag i skolan vilket är skönt, men inte bra! Var hemma imorse för det hände en grej, sen hade jag vääärsta mensvärken, så jag tog en alvedon & fick vänta tills det hade gått över lite för att åka till skolan. Men vi hade tydligen inget viktigt i skolan under dom 2 första lektionerna så det är bra på sätt&vis..
När jag kom till skolan hade vi teater ända tills vi slutade, vilket var sjukt skönt för vi satt bara & snackade om kläder vi skulle ha & hur vi skulle göra.. Gick även igenom manuset en gång. Så inte jobbig dag alls, men är iallafall sjukt trött.. Somnade typ inne på toaletten i skolan, HAHAHHAHA! Assoooo det där låter så fel, men vi har en stor toalett så jag & Cornelia gick in & satte oss där, sen jag somnade typ.. :( Men nu väntar jag typ på att min pappa ska komma hem så vi kan äta, är ganska så hungrig.. Men ska ta & kolla på en film, så vi hörs senare! puss

image descriptionimage description

Skoooolan!



Skolan snart!

Godmorgon alla fina blogglösare! Vaknade inte nu, men ändå.. Vakande kanske runt 8/ halv 9 men det hände lite på morgonen så jag stannade hemma & ska till skolan alldeles strax.. Har teater då tror jag, måste åka buss också.. Haha wiiie! Eller? Men aa, vi hörs väl senare, måste fixa mig lite nu.. Puss!

Hahhaha cp bilder men dom får duga.

 


Myyysigt!

Hihi ååh! Ligger i mammas & pappas säg nu med mamma, som sonade för ett tag sen medans vi kollade på en film. Vi snackade jätte länge om bara allt & inget.. Min absolut bästavän.. Den ända jag kan lita på helt ärligt. Haha hon ligger & snarkar nu! Så tänkte ta & blogga lite innan jag hoppar in i en dusch för att sen sova..
Min kväll har varit ubermysig iaf, & mina föräldrars säng är sååå skön! Höll på att somna ett antal gånger, men mobilen vibrerade så mycket att man vaknade till helatiden.. Men varför ska det alltid vara så? Jag menar att föräldrarnas säng är så mycket skönare än ens egna? Det typ suger.. :(
Menmen, ni får ta & sova så gott eller inte losers så hörs vi imorron! Goooodnatt!
Hahaha jag & min underbara mami för ett tag sen! fattar verkligen vem jag fått min stördhet ifrån om man kan säga det så.. Diggar även minen jag ger, HAHA!


Jag är hellre sårad med sanningen än lycklig med lögnen.

Tjooo babes! Hoppas ni mår bra, själv ä det väl helt okej antar jag :) Har haft en bra dag! Fast det började regna sen också, så jäva typiskt. Det är liksom skit bra väder & allt när jag är sjuk, sen när jag är frisk ska det bli pissigt väder. Fucku mothernature.
Haha,men det var inte så jobbigt att sitta & kolla på alla trotsallt. Höll bara på med min mobil iallafall, mylifesaver eller vadå?! & alla fick en cola efter, så det var chill! :D Åkte tillbaka till skolan sen bara för jag inte hade busskort, annars hade jag åkt direkt hem.. Skönt ändå att få skjuts utav taxi, hehehhee. Sen när jag kom hem kom Julia t mig, vi snackade, hade kul & ja allt sååånt.. Hahhahaha seriöst, skrattade så mycket att jag fick tårar! Åt nyss middag också, asgod thaimat som man värmer.. Foodgasm♥♥ Nu så ska jag sätta på någon film & bara ta det lugnt, mår ganska dåligt av en sak.. Har beslutsångest & även väldigt frustrerad.. Jag vet liksom inte vad jag vill göra, eller vad jag sak göra.. Känns som om jag kommer fucka upp allt, igen..
Men vi hörs väl senare eller något, puuuss
image description

Jävla skit..

Fan vad arg på mig själv jag är just nu... Min klass skulle åka på jujutsu träning nu på idrotten, själv var man astaggad! Men såklart ska det alltid bli fel.. När vi kommer fram & ska byta om så märket jag att jag inte packat ner mina idrottskläder? Fast jag var HELT säker på att jag gjorde det imorse. Så blev rätt då sur, måste nu sitta här i den här salen & kolla på alla andra i nästan 2 timmar... Tror jag kommer dö, helt ärligt.. Aja , vi hörs senare!
Just nu, hahhahha söt!


Don't worry when i argue with you, worry when i stop because it means there's nothing left to fight for.

Såklart nr jag bestämmer mig för att ta på mig ett par short till skolan så ska det bli pissigt väder när man kommer fram.
Kan man ärligt ha mer otur? Dock har det inte börjat regna än, vilket det ser ut som om det ska börja när som helst! Min mamma smsade mig också om att det skulle börja snöa idag? Wtf.. Fick panik.. Har iallafall precis haft matte, nu har jag svenska sen lunch! Hörs ikväll
Får ta & skylla på att det var 10+ & sol ute när jag stack hemifrån.. :( SNABB BILD.
image descriptionimage description

Ny blogg design!

Vad tycks? Den är dock bara tillfällig! :)
Men ni kan se att till vänster om inlägget så står det typ ''profilbild'' & ''[Här fyller du i lite information om dig!]'' jag vet inte hur man fixar det, så det får se ut sådär! Men den här designen är somsagt bara tillfällig.. Kände att jag behövde något nytt, något ljusare.. Får vänta till jag hittar någon som kan fixa design till mig.
Men nu så ska jag ta & hoppa in i en supersnabb dusch & sen sova. Bloggar imorron!
*Bild i repris!*
image description

Everyone is always so fucking ''fine''


If you don't wanna make her a wife, then don't make her a mother.

Tjaaaa babes! Kom nyss in, roligaste kvällen jag lovar! HAhahah skratta hela tiden, osvosv.. Jaja, ligger i sängen & kollar på big brother nu iaf, jag har ärligt slutat kolla på det lika mycket som jag kollade förut.. Det är bara kändiskåta idioter där inne seriöst.. & dom flesta går runt nakna, man bah euuuuw? Hahah.. Ska snart duscha ocksåå.. Vet inte vad jag ska blogga om, så det blev ett snabbt inlägg typ.. Vi hörs imorron! godnatt
Just nu hihi
image descriptionimage description

Seems like just yesterday, you were a part of me. I used to stand so tall, I used to be so strong..

Tjooo allihopaaa! Hoppas ni har haft en bra måndag, det har jag.. Kan man säga, förutom att den har varit hur jävla långtråkig som helst.. Händer absolut i-n-g-e-t på måndagar, man e så seg efter helgen..
Haha iaf, fick inte tillbaka mitt prov svar idag heller, jävla skola. Helt seriöst, har gått & väntat på dom skit länge, sen frågar jag min lärare när vi får tillbaka dom hans svar: aa nångång.. Asso vaaaa? Jag började nästan gråta.. Hahaha nej okej det gjorde jag inte alls men.. Jag blev jävligt sur! Sen hade vi även världens äckligaste lunch.. Sämsta måndagen. Whateverrrrr.. Åkte direkt hem efter skolan, det är så sjukt skönt att få åka taxi.. Hihi :D Men vi måste typ sluta med det efter lovet........... </3 Men när jag kom hem satte jag på en film som jag nyss kollade klart på, den var alltså jävligt lång.. Men bra.. Vet inte vad den heter dock.. Men jag tar & bloggar senare, nu ska jag mysa lite med min hund! Puuuussar♥
image descriptionimage description

Mitt hjärta ❤

 

image description

 


It takes a strong person to say ''sorry'' and an ever stronger person to forgive.

Hej mina små hjärtan! Hoppas allt är bar med er, vet att ingen (som alltid) inte svarar.. Fick damp nyss också för jag skrev värsta inlägget så försvann hela skiten.. Hora. Hahaha.Mendåååå, med mig är det väl okej, ganska mycket just nu.. Jag orkar verkligen inte.. Men bara kämpa vidare. Annars så är det ju söndag idag, ganska seeegt.. Måndag imorron, vilket betyder skola.. Tror vi får tillbaka våra prov då, iiihhh! Helt ärligt är skit nervös, vill se hur det gick för mig.. Men tror det gick bra! Så är nervös på ett bra sätt typ.. Min syster kom hem med en kompis för ett tag sen.. Jag bad henne köpa 2 cheesburgare till mig från donken.. Haha så kommer hon hem med 2 jävla hamburgare med ost på från grillen här nere i centrum.. Hahahahaha assooo orkar inte tjejen e sjuk. Men aja, hennes kompis sover iaf här, sååå det blir mycket girltalk ikväll! :D Men jag tar & bloggar senare eller något, ha det bäst! Puss
image descriptionimage description

No shit.

Haha srslyyyy, you don't say? Troru jag inte vet att det är 2 helt olika ställen? Dock ligger Falkenberg bara 40 minuter ifrån Göteborg, om du nu inte visste det? Så vi kanske åker dit också. Det var därför jag skrev ''Falkenberg/Göteborg''
Aajo btw, du kan väl ta & skriva ditt namn nästagång? Annars behöver inte kommentera :)

I'm not a second option, you either choose me or you fucking lose me.

Jag längtar bort från Stockholm nu, mer än någonsin förr. Helt seriöst, jag orkar inte med all fucking skit här. Vill bara försvinna.
Jag årkar snart till Falkenberg/Göteborg till min släkt, ska vara där över 1 helg typ om inte mer? Jag längtar ärligt hur jävla mycket som helst. Även fast jag inte kommer vara borta länge kommer det vara hur skönt som helst. Sen när vi väl ska åka hem, kommer jag säkert börja gråta.. Haha, okej ska inte överdriva. Men jag vill bara bortbortbort. Åh, orkar inte med Skogås. Vill flytta, så jävla långt härifrån som möjligt, glömma all skit & börja om. Börja om på nytt & försöka göra nånting bra, för det känns inte som om jag duger till ett jävla dugg här. Jag har bott här i hela mitt liv & klart som fan man tröttnar. Det här är verkligen ingen plats jag skulle vilja ''grow old'' på. Nej usch, jävla råtthål.
& tro mig, om jag kunde skulle jag flyttat imorron. Men nu, eftersom att jag bara är 13 & bor med mina föräldrar, kan jag inte. Längtar tills jag blir stor & får flytta här ifrån.
image descriptionimage description

-

Ariel taught us that adventures lead to new passageways in life.
Belle taught us to se the beauty in everyone.
Cinderella taught us to stay strong and believe and you'll find your happy ending.
Jasmine taught us to soar high above the skies.
Mulan taught us to fight for what we love.
Pocahontas taught us that if love is true, it will work out.
Sleeping Beauty taught us that love is powerful.
Snow White taught us that there is someone out there.
Tiana taught us that a little work and trust can go a long way.
Fiona taught us that you don't need to be dependent on someone to be strong.
Eilonwy taught us that everything is not what it seems.
Giselle taught us to follow our hearts.
Megara taught us that we'll do anything to protect the once we love.
Alice taught us that there is always light within something dark.
Princesse Mimi taught us that in the end there is always one good thing to look forward to.
Princesse Melody taught us that we make mistakes to learn from them.
Wendy taught us to fly as high as we can.
Tinker bell taught us that we can be powerful no matter how small we are.
So just remember.. When times are tough, When you feel like nothing, when you feel alone..
You're not useless and you're not alone.
Ariel taught us that adventures lead to new passageways in life.
Belle taught us to se the beauty in everyone.
Cinderella taught us to stay strong and believe and you'll find your happy ending.
Jasmine taught us to soar high above the skies.
Mulan taught us to fight for what we love.
Pocahontas taught us that if love is true, it will work out.
Sleeping Beauty taught us that love is powerful.
Snow White taught us that there is someone out there.
Tiana taught us that a little work and trust can go a long way.
Fiona taught us that you don't need to be dependent on someone to be strong.
Eilonwy taught us that everything is not what it seems.
Giselle taught us to follow our hearts.
Megara taught us that we'll do anything to protect the once we love.
Alice taught us that there is always light within something dark.
Princesse Mimi taught us that in the end there is always one good thing to look forward to.
Princesse Melody taught us that we make mistakes to learn from them.
Wendy taught us to fly as high as we can.
Tinker bell taught us that we can be powerful no matter how small we are.
So just remember.. When times are tough, When you feel like nothing, when you feel alone..
You're not useless and you're not alone.


DET ÄR FREEEDAG!

Its Friday!!!

Bästa vädret!

Fan vad jag älskar vädret vi har i Sverige just nu! Kan inte bli bättre liksom! Eller jo.. Lite varmare kan det ju faktiskt ta & bli så blir det perfekt! Men åh, vädret vi hade idag fick mig att bli på så jävla bra humör! Man kunde gå ut i bara shorts! Fyfan va gööött! Var ute med min hund i över en timme typ & ville ändå inte gå in.. Vi gick vid vattnet & allt såntdär.. Så det vvart lite extra mer sommar känslor när man ser att all is nöstan har smält bort! Folk satt faktiskt & solade.. Såg också 2 styken som badade.. & där går väl gränsen.. Haha jag menar, bada.. Nu? Aja skitasmma, deras liv.. 
Men vi tar & kör en  "outfit of the day!

& jag måste erkänna att det var hur jävla skönt som helst att få ta på sig ett par shorts igen! & kunna gå ut i shorts utan att ens frysa lite, ja det var verkligen hur jävla awesome som helst! Snart lämnar jag ju Stockholm också... Mindre än 1 vecka kvar.. Längtar så jävla mycket! & då är det förhoppningsvis bättre väder också!

 

Körde på ett par röda Converse till det här också & då slog det mig.. Fan vad jag måste köpa ett par nya! Helst vita eller ljus rosa.. (Eller varför inte båda?! Haha nej.. Det skulle nog mamma aldrig gå med på..) Men jag får ärligt värsta beslutsångesten!(?) Vet heller inte om jag vill ha låga eller höga.. Men det blir nog höga.. Rest in peace mina gamla vita Converse som min hund tuggade sönder.. </3 Den jäveln!

 


He hates me, so why can't I stop loving him?..

 


Ute med hunden

Äääääälska vädret! När jag kommer hem lägger jag mig fan & solar!


Frukost!

Godmorgon babes! Hoppas allt är bra med er, med mig har det ju varit bättre om man kan säga det så.. Är fortfarande sjuk, vilket suger.. + att när jag blir sjuk får jag skit mycket finnar, vilket gör att jag får typ as dåligt självförtroende.. Haha men jaja skitsamma! Det är as gött väder ute, blir arg på mig själv eftersom att jag är sjuk & inte kan gå ut.. Men det är ju så pass varmt att det inte skulle skada? Man kanske kan börja sola? Fan va nice! Sitter iaf & äter lite frukost just nu, blir ensam hemma snart för min mamma & pappa ska åka iväg & handla.. Men vi hörs senare! Peaceout


I keep on telling myself and everyone else that I'm over you, but everytime my phone vibrate my heart melts and I wish it was a text from you.

Jag saknar hans kyssar, hans varma famn, hans kramar, hans leende.. Saknar känslan jag hade när jag var med honom, saknar hans skratt & hur han fick allt att kännas så jävla perfekt.. Saknar alla våra små brottningsfajter, stunderna då vi låg & bara höll om varandra. Saknar stunderna då vi låtsades vara sura på varandra hela tiden men inte kunde vara det länge.. Saknar hur han fick mig att känna mig så jävla lycklig. Saknar allt. Men mest utav allt det hära så saknar jag honom.

Länkbyte med bästavän!

Nu tänkte jag ta & tipsa er om världens bästa blogg faktiskt! Som min bästavän Olivia har..
LÄS DEN http://oliviakb.blogg.se !
♥♥

För ful för allmänheten.

Haha ni får dom har 2 bilderna för att jag ser verkligen ut som skit idaaaag! Åh, orkar inte..
Tjo babes! Hur är det med er? Hoppas det är bra iaf! Med mig är det inte så bra kan man säga.. Eller nej, det är skit bokstavligen! Haha.. Ligger i sängen just nu, är sjuk.. Mina ögon är typ svullna & min hals svider.. + att min näsa rinner. & Min pappa har typ inlfuensan (som många andra har just nu också faktiskt..) så han har väl smittat mig antar jag! Men jag ska gå till skolan imorron, oavsett! Vi får typ tillbaka våra prov & allting så måste se hur det gick för mig! Hoppas på det bästa :) Typiskt att bli sjuk just nu också.. När det är typ 16+ grader ute?! Gick iaf ut med min hund & det var hur skönt som helst.. Sen kom min pappa hem med donken till mig så.. Hehe! Fast blev typ bara en cheesburgare, för orkar inte få ner något.. Mår typ illa när jag äter..
Men jag ska sätta på någon film nu & bara ta det lugnt, dricka te & knarka halstabletter.. Hatar att vara sjuk! Men vi hörs senare! Puss

Sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them.

Orkar inte plugga mera, fyfan vad jobbigt det är kan jag säga. Alltså, skolan dödar mig.. Bokstavligen! Skönt att det är lov snart då.. Om typ sådära 2 veckor eller något? Känns helt OK faktiskt!
Men jag kom hem runt 5 faktiskt, vi var i årstaberg & lärde oss brasiliansk jujutsu.. Inte den typen av jujutsu jag tränade, men jag kände igen ganska många av övningarna vi fick göra! När vi väl började, fan vad saknaden kom.. Funderar på att börja igen faktsikt! Men vi får se hur det blir med det..
När jag kom hem så började jag plugga typ direkt.. Tog en paus sen & kollade på The last song.. Haha min nya favorit film, gråter lika mycket varje gång :( När jag kollat klart på den började jag plugga igen & blev precis klar. Känns som det mesta sitter nu faktiskt! Positivt ju.. Jag ska nog ta & duscha snart tror jag, sen sova.. vet inte om jag skippar att kolla på big brother, har ju prov imorron, så vill vara utvilad.. Hoihioho.. & sen är jag för ledsen (kan man säga) för att sitta uppe.. Men vi hörs antagligen senare eller imorron! peaceooout..

OCH för alla er där ute som säger att cola är godare än pepsi.. Bitches, ni vet inget! PEPSI FTW♥


Remember when I tried I'd never strayed too far from you, forever by your side. No matter what I was going through.

Tjoooo älsklingar! Hoppas allt är bar med er, själv har det ju varit bättre liksom, om ni förstår vad jag menar? Yes, fortfarande depp osv, jag vet att allt kommer bli bra igen, men det känns verkligen inte som det just nu.. Men skitsamma, är i skolan just nu! Har typ en liten rast kan man säga, så jag passar på att blogga lite! Eftersom att jag suger på det nu för tiden, säger att jag ska typ börja blogga jätte mycket & såt igen, men det blir ju inte dirket av.. Men får ta & skylla på att jag går egenom en ''jobbig period'' haha.. Idag ska jag även åka iväg på typ jujutsu, om någon vet vad det är? Det är en kampsport! Jag gick på det förut faktiskt, för er som inte visste! Men sluttade pågrund av olika skador jag fick & typ att jag bröt armarna pågrund av att jag gungade på en jävla repgunga.. Haha! & ja, båda armrana, samtidigt. Värsta pain tro mig! Men oj, där fick ni veta något ni kanske inte visste om mig redan?! Awesomee! :D Men jag ska iaf åka dit med min klass, så det kommer bli kul! Kommer säkert bli asnice & få träna det igen en stund iaf.. Saknar det väldigt mycket faktiskt.. :( Iaf, har lunch snart också.. Hade precis, eller aa precis & precis, för några minuter sen NO. Det gick väl sådär.. Hatar det ämnet! Efters skolan blir det att åka direkt hem för tat plugga, prov imorron! Herreguuud, känns som om vi har prov varje dag nu för tiden, vilket vi har.. Det är ju ganska bra ändå, men skit jobbigt! Aja, jag bloggar när jag kommer hem, pusssssss
Haha att peka ''fucku'' har blivit min nya favorit pose på bilder! Gaaah, loveit. Typ. HAHA!

Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make u love them any less. Sometimes it makes you love them more.

Mina älskliiingar! Hur mår ni? *Inget svar..* Hoppas ni mår bättre än mig iaf! Jag ska snart ta & sova, mår seriöst skit dåligt.. Så jag orkar inte vara vaken, tänkte bara göra ett inlägg innan jag drar & lägger mig.. Ni vet, sista för dagen? Hihi snäll jag känner mig! Jag har faktiskt bloggat bra idag! & gjort bra ifrån mig på ett prov, även fast jag varit värsta depp ganska länge nu.. Bara kämpa vidare! Men nä, nu orkar jag faktiskt inte blogga! Hörs imorron, godnatt!

image description


- Texten

image descriptionimage description


The last song

Jag såg The last song igår, för första gången. Den är typ 2 år gammal & jag har aldrig sett den tidigare.
Jag hade verkligen stora förhoppningar om den, folk sa&säger alltid hur himla vacker & sorglig den är. Ska jag vara ärlig? 100%? Jag hade inte alls för stora förhoppningar. Jag grät mig igenom nästan hela filmen. Jag tror aldrig jag har gråtit så här mycket till en film. Det var absolut den finaste filmen jag sett i hela mitt 13 åriga liv. Allvarligt. Att jag inte sett den tidigare? Blir nästan lite arg på mig själv faktiskt.. Men den e så fin, & så jävla sorglig att det inte är sant.. Alla har typ redan sett den, så ni alla vet väl redan hur den är.. Men för folk som inte ha sett den, SE DEN.
Jag grät också bara när jag såg hur mycket dom älskade varandra i filmen alltså Miley & Liam.. (Kommer inte ihåg vad deras roller heter, haha :blush: ) Men ärligt. Aldrig sett sån kärlek i någon annan film förut, kanske möjligen Titanic, men den här är ärligt myyycket finare.
& anledningen till att jag börjar gråta över det är för att jag vet hur mycket jag själv vill hitta en sån kärlek. Man blir bara så jävla ledsen när man vet att sån kärlek bara finns på film. Vilket suger verkligen..
Men man vet ju aldrig, man kanske hittar en sånhär kärlek? Fyfan vad lycklig man skulle vara då!

Just girly things..


Typ så det är just nu.

Story of my life..


Finaste låten jag hört..

Okej jag vet att den är gammal, & jag gillar inte Miley Cyrus överhuvudtaget. Men hon har underbar röst & texten är så jävla vacker..
Låten ger en bara så mycket känslor på samma gång.. Går inte att beskriva hur fin den är♥

Faking a smile and act like nothings wrong. It's called putting crap aside and being strong.

Rubriken är faktiskt mitt favorit citat för tillfället.. Just wanted you guys to know liksom!
Iaf, jag mår ju inte så bra just nu.. Går igenom en ''svår tid'' kan man säga? Men jag måste ju se det poitiva i allr också, eftersom jag vet att en dag kommer allt bli bra igen, även fast det inte känns som om det kommer bli det just nu.. Men jag ska inte låta det gå ut över bloggandet, skolan, min familj eller vänner! Så jag ska försöka blogga så mycket jag kan & orkar.. Men nog om det här nu!
Min dag har varit bra! Som jag först inte förväntade mig att den skulle bli, mådde verkligen pissdåligt imorse pågrund av saker som hänt.. Men dagen blev bättre med timmarna som gick kan man säga! Förutom den konstanta magvärken jag gått med exakt hela dagen.. Ååh orkar inte! & alvedon hjälper ju inte ett piss?! Vet inte vad det är för fel.. Men skitsamma. Hade prov i Historia idag, betygsgrundande tydligen? Så satt med mitt prov väldigt länge & verkligen jobbade med svaren, sen när jag lämnade över provet till min lärare.. Ja, då kändes det verkligen bra faktiskt! Är stolt över mig själv.. Hihi! Nu är jag ju iaf hemma ju & ska ta & se en film med mamma tror jag.. Mys♥
Men jag tar & bloggar lite senare också! Så ha det bra sålänge.. Puss!

image description


Dom dagarna..

Då man bara vill bryta ihop, skrika & gråta. Då vad folk än säger gör så att du får tårar i ögonen. & bara att tappa en penna kan få dig att totalt kolapsa ner på golvet & bara börja gråta.
Dom dagarna man känner sig tom, som om det inte finns något kvar att kämpa för. Som om det inte ens är värt att leva, då det känns som man inte duger till ett skit. Då man frågar vad meningen med livet är. Då man bara vill försvinna, skita i vilka man lämnar bakom sig & bara tänka på sig själv.
Då man stänger in sig för sig själv & bara gråter.
Idag är en sån dag. Idag är det verkligen inte min dag. Fuck allt, seriöst. FUCK ALLT. Jag orkar inte.

Me and my babe

Åh jag har skit mysigt med min lilla bebis just nu!

Sitter & kollar på film medans han ligger här bredvid mig & sover.. Snarkar gör han också! Så himla underbart söt! Vi var nyss ute, kom in för kanske 10 minuter sen? Gick nog runt i 1 timme..Träffade faktiskt på några kompiar som jag stod & snackade med ett tag, så det var asniiice! & det är faktiskt as skönt väder ute, ganska varmt för att vara kväll.. Typ 5-6 grader, sommaren e verklugen påväg! Eftersom att det börjar bli ljusare på dagarna nu.. Vi går väl över till sommartid nästa helg? Men nu så ska jag ta & kolla på min film! Bloggar senare, puuss

image description

 


Forever alone..

Hej mina älsklingar! jag är tillbaka nu från min såkallade ''bloggpaus'' det blev en askort, liksom en dag.. Men kändes att det behövdes. Typ? Men jag kunde inte hålla mig borta från bloggningen längre, det liksom sticker i mina fingrar & jag vill bara blogga.. Haha! Anyways, mår fortfarande dåligt pågrund av en sak som har hänt, men jag tänker inte ta upp anledningen här på bloggen. Men fick en kommentar om att jag inte skulle ta bloggpaus så.. Ja, finns inget mer att säga om det, bara att jag nu är tillbaka med bloggandet & ska göra allt för att få tillbaka mina läsare som försvunnit!
Jag tillbringade iaf min fredags kväll igår med Olivia & hennes pojkvän, fyfan vad söta dom är! Världens sötaste par jag lovar! Man vill bara krama om dom.. Som jag gjorde att antal gånger.. HAHA! Men dom är ärligt huuur fina som helst tillsammans! Match made in heaven liksom! Elleeeer? ;)
Ikväll blir jag ensam hemma med min hund.. Så min syster köpte hem Ben&Jerrys, stjärn chips(?) & läsk till mig, sen så har pappa laddat ner 3 filmer som jag ska se.. Blir lite lördagsmys med mig själv! Där av rubriken forever alone.. Men jag har ju min hund! Just nu sitter jag & kollar på någon film som går på tv, vet inte vad den heter men den är ganska så annorlunda kan man säga? Inte så bra heller. Men jag bloggar senare, så ha det bra så länge! Puss
♥♥♥♥♥
image descriptionimage description

Blogg paus.

Jag tar en blogg paus nu. Vet inte hur lång den blir, känner bara att just jag inte orkar tänka på bloggen.
Har hänt så mycket som jag verkligen mår skit dåligt utav.. Kan komma tillbaka närsomhelst, kanske imorron, om 2 dagar eller ja.. Ni fattar.. Tänkte bara infomera er om det här så ni inte undrar varför jag inte bloggar liksom.. Men det kanske kan komma ett inlägg då&då.. Men iaf, ha det bäst så länge!
image description

Teater brooor hahaha

Jag har teater just nu, Hahhahah & självklart blev jag bitchen i pjäsen!


Skooolan!

Godmorgon mina änglar! Eller ni är inte mina änglar, men skitsamma.. Hahaha nä skoja bara! Jag kom iaf nyss till skolan, fyfan vad skönt det är att åka taxi, den kör fram hela vägen till typ utanför huset & se utanför skolan.. Sjukt nice! Det är torsdag idag, alltså händer det inte så mycket tror jag.. Blir nog en ganska chill dag trots allt.
& jo, sorry för att det inte var någon bloggning alls igår.. Men hade så mycket att göra, ska försöka med bra update idag! Har ju även fått en kommentar om jag kunde visa mina naglar, vilket är självklart att jag kan! Så det ska jag göra senare när jag komit hem hade jag tänkt! Men nu börjar jag snart, så vi hörs senare! Puss

Tog en halvt sexig bild innan jag åkte t skolan.. Hheheheh
image description

Tårarna rinner, känslorna brinner. Fuck alla minnen som inte försvinner.

image descriptionimage description



Praise the lord and mobilbloggning! HAHHA...

Godmorgon älsklingar! Hoppas ni sovit bra, själv har jag typ aldrig sovit bättre? Helt seriöst, blev väckt i morse av min syster & Hanna, var typ helt klar vaken? Första gången på lääänge, så ganska imponerande! & skönt.. Vaknade & började fixa mig direkt, har en liten fuldag idag.. Så det känns ganska ovärt, men nu e jag fixad & klar iaf! Har även en sånhär dag då det känns som allt bara kommer gå fel, att bara tappa sin penna kan få mig att börja as gråta.. Well, thats fun! Elleeeer? Haha, men snart kommer taxin, så måste börja sätta på mig skor osv.. Bloggar senare! Ha en bra dag nu, puss!

 

image descriptionimage description


Blogg sugen.

Jag är så jävla bloggsugen att det inte är sant.. Dock vet jag inte något intressant att blogga om. Vilket suger...
& jag vet att jag avslutade mitt senaste inlägg för inte så länge sen, kanske bara några minuter? Hahah.. Det känns faktiskt ganska konstigt för att vara mig liksom.. Jag kände för typ några dagar sen hur jävla trött jag var på bloggen & jag ville ta bort den, sluta blogga över huvudtaget & aldrig skapa en ny blogg igen.. Men sen, BAM! Kommer suget tillbaka om att börja blogga så jävla mycket igen.. Det är en grym känsla, fast fortfarande udda.. Eftersom att jag varit trött på bloggandet ett ganska bra tag nu.. Men ska försöka göra allt jag kan för att få tillbaka alla mina läsare som jag hade för kanske 2 månader sen? Ska börja blogga mycket bättre än vad jag gör nu.. Ska liksom, sattsa allt på bloggen! Men då måste jag veta vad som är itressant att blogga om, jag menar som folk gillar att läsa? Suger typ på sånt, det ända jag blogga om är typ min dag? Vilket är jävligt tråkigt att läsa, ENLIGT MIG dårå. Finns kanske folk som älskar det, vad vet jag.. Men det känns liksom tråkigt att varje dag läsa om något som hänt under min dag.. Visst, det kanske e kul att läsa om något intressant faktiskt hände, vilket det typ aldrig gör? Hahahah, för srsly.. Mitt liv är jävigt ointressant! Händer nästan aldrig något roligt.. That's kinda sad actully.. But hey, I'm still smiling! Okej, ganska fucked up inlägget.. Vad det var jag ville komma fram till är att jag ska bli en bättre bloggare, jag måste först bara hitta någon sm kan gröa fina designer till bloggen.. Den jag har nu, ja.. I don't like it!

Haha, ganska långt inlägg huh? Som dom 2 senaste? ;) Wohaaa, ni som orkade läsa allt det här.. Iloveyouguys, ni andra som bara sket totallt i det.. Go poop in your hand please.. Haha nejdå, men.. Känns skönt att blogga om bara lite random stuff ni vet!
& nu är jag en såndr efterbliven liten fjortiswannabe som tror jag e cool bara för jag lägger dit lite engelska i mina inlägg när jag skriver.. Men till mitt försvar, älskar jag engelska. & jag skulle helt ärligt vilja vara engelsktalande, eller vad man nu säger? Iallafall ha engelska till modersmål. Fyfan vad ballt! Så, don't freak out när jag använder min engelska i inläggen, jag använder den bara på som ställen jag verkligen tycker dom passar..Haha, fan vad dplig jag är på att förklara sån här skit.. & egentligen så ärligt, så skiter jag i vad ni tycker.. Alltså, ifall ni skulle kommentera något om det här.. Eller vänta, ni kommenterar ju inte alls.. Bitches. Meeeen jag kör iallafall mitt egna race liksom! Woopppwoop.
& nu fick jag även något att blogga om fast jag sa att jag inte visste vad jag skulle blogga om.. Haha asso wtf bella, sluta skriva bara..
Aja nu ska jag gå & lägga mig.. Haha ingen läste/läser det här säkert ändå.. Jag bloggar imorron! Godnatt my darling♥
Take me as I am or watch me as I leave.



Letters to Juliet.

Jag kan ta & berätta om hur filmen var.. Ni behöver inte läsa.. :*
Alltså, den här filmen.. Är den bästa filmen jag sett! Jag kan inte fatta att jag inte sett den tidigare är typ arg på mig själv över det. Den e sååå fin! Åååh jag dör. Så himla underbar. Hade verkligen inte för stora förhoppningar! den var precis som jag väntat mig, så sjukt jävla grym! Känner mig ganska efterbliven  eftersom att jag såg den för första gången idag när den typ e ganska så gammal(?) Men jag älskade hela filmen, ända från början till slutet! Det var också ett av dom bästa slutet på en film som jag någonsin sett.. Jag hatar verkligen dåliga slut, det värsta som finns typ? Man blir så arg.. men de här slutet, var så fint.. Åh, började gråta helt seriöst! & snacka om att jag ''levde in i filmen'' har aldrig varit så inne i en film som jag var nu.. Skrek mig hes typ? Så har ont i halsen nu.. Hahah när typ enav dom bästa scenerna kommer får jag damp & kramar min kontroll.. Som då stänger av filmen, snacka om att jag fick damp?! Jag började fan gråta & skrek på min syster om att hon skulle fixa det, min mamma sitter bara & garvar åt mig som om jag var en idiot.. Vilket jag kände mig som. Men helt ärligt, blev typ.. Förkrossad! Haha nej men blev arg på mig själv..
Alla har säkert redan sett den här filmen, men för dom som inte har det.. SE DEN NU FÖRFAN VÄNTA INTE SOM JAG GJORDE! Den är så jävla sevärd att det inte finns. & jag lovar, ni kommer älska den. till&med ni killar! Den är bättre än Titanic.. AND YES, I FUCKING SAID IT! Helt sjukt, trodde aldrig att jag skulle säga så om en film, but there u go! & helt ärligt så var den fan det. romantiskare också.. Hoho.
Nu ska jag bara övertala mamma att boka en resa till Italien. Så jag får skriva mitt brev t Juliet.. Omg, en dröm kan jag säga!
Tror också att jag måste ta & se The last song som alla säger att dom gråter floder till & att den är så vacker & allt sånt, har ju sett trailern & den veeerkar ganska bra, så får inte ha för stora förhoppningar nu. Men yes, jag har heller inte sett den! I'm so fucking retarded...
Och jo juste, jag måste bara påpeka att Amanda Seyfried har ett utseende jag definitivt inte skulle tacka nej till!


If you don't fight for what you want, then don't cry for what you lost.

Tjooo babes! Tänker inte fråga om hur ni mår, det känns ganska ovärt liksom.. Så tänkte bara medela att jag mår bra! Höhööö, inte för att någon bryr sig osv.. Men yes!
Min dag dåå, den har varit chill! Såg nyss klart på 90210, åååh favorit serie! Det är sista säsongen nu tror jag? Fyfan, ska ta & beställa hem dom första snart hade jag tänkt! Nu sitter jag & mamma framför tv & kollar på Letters to Juliet. Jag har aldrig sett de förut, men hört att det är en av dom romantiskaste filmerna som spelats in. Vilket ger mig ganska stora förhoppningar! Så vill inte bli besviken efteråt.. Min syster har även en kompis här som ska sova över, dom sitter & pluggar i köket till deras nationella prov imorron, dom e ganska så jobbiga.. Haha ärligt! Skriker typ.. Men dom e väl typ, som man nu säger.. Nervösa? Eller jag vet inte.. Men skitsamma, vem bryr sig om dom?! Hohoh :D
Måste bara säga helt spontant nu att, fan vad jag vill åka till Italien när jag ser den här filmen! Haha liksom w000t? Men det är så vackert.. Allvarligt! Men ska snart till Mallorca, såå taggataggatagga!
& juste, från&med imorron & resten av månaden framåt så kommer jag få åka Taxi fram&tillbaka till skolan! Hur awesome är inte det?! :D Är sååå glad, nu slipper jag alla bussar som alltid kommer försent eller som jag missar på ett bra tag, sen tillbaks till det. Anledningen till att jag får åka taxi är för att min syrra har typ problem med foten, så försäkringsbolaget årdnade så att hon får skjuts fram&tillbaka från skolan.. & eftersom att jag är hennes syster, får jag också skjuts! Så i'm happpyyy! :D Aja, nu ska jag stänga av datorn ett tag & kolla på filmen! Bloggar kanske senare, annars så hörs vi imorron! Hare gööött, puss!


Håll om mig.

Idag såg jag en riktigt bra film. Som heter håll om mig, orginalet heter egentligen Hold om mig eftersom att den är Dansk..
Själva känslan man får i kroppen efter man sett den här filmen, är inte rolig kan jag säga! Den är helt enkelt grym..
Jag grät mig igenom nästan halva filmen, så himla hemsk var den. & jag är inte direkt den personen som gråter till filmer.. Det kan hända några få gånger.. Eller vem fan försöker jag lura, jag gråter typ hela tiden till filmer, fast jag har nog aldrig gråtit lika mycket till en film förut. För på den här filmen kunde jag fan inte hålla tillbaka en ända tår.
Den är lite som Sakna mig för folk som har sett den filmen, förstår vad jag menar. Alltså, hanldar filmen om en klass, men inte direkt mobbning. Något mer groteskt. Fast jag tänker inte sitta & förklara handlingen inom filmen, för jag tycker alla borde se den faktiskt.. Ni kommer inte ångra er & jag lovar, man får en helt annan syn på världen.. Eftersom att det är typ såhär den funkar. Vilket är helt jävla fucked up. Systemet är fucked up. & ingen gör något, även fast dom står där. Dom bara kollar på. Jag blir så förbannad.
Anyways, se filmen!

Sara, Mikkel, Hassan och Louise är fyra tonåringar som kämpar med att finna sin identitet och sin plats i livet. En dag får en övergreppssituation i deras klass oanade konsekvenser och utlöser en våg av händelser som för alltid kommer att förändra ungdomarnas liv.

Don't cry, just say fuck you and smile!

 

 


Calling someone fake won't make you real, calling someone ugly won't make you pretty and calling someone stupid won't make you smart.

Hej baaabes!
Hoppas allt är bra med er & att ni mår bra osv, ja ni vet allt sånt! Själv mår jag bra! Mitt batteri på datorn dör snart så måste göra det här inlägget rätt så snabbt, vilket inte går så bra med tanke på mina jävla naglar.. Haha, men iaf! Så har jag varit med min älskling hela dagen idag.. Eller aa, han kom till mig runt 2-3 tiden då han slutade! Jag var hemma idag pågrund av att jag var tvungen att passa min hund. Fört för att min mamma & pappa bara skulle åka & handla, men sen åkte min syster in till sjukhuset (på grund av en grej som inte är något att ta upp i bloggen direkt..) Så yes. Men min pappa kom hem sen senare, hade iaf en as mysig dag med min älskling! Älskar han så mycket.. & jag saknar honom så fort han går ifrån mig.. Men imorron så går jag till skolan igen, men nu ska jag duscha & sen sova, orkar verkligen inte vara uppe.. Så vi hörs imorron! Puss

 


yup

Single


I'm gonna go take a hot shower. It's like a normal shower, but with me in it.

Fan vad jag älskar söndags kvällar, det går alltid någon bra film på tv då! Just nu går Taken på kanal4 woop! & s kom Rodney in i Big Brother huset idag igen, ooomg lycka! :D

Iaf, hejsan allesammans! Hoppas ni haft en bra dag, för det har iaf jag haft! Älskar somsagt söndagar, förutom att det är måndag nästa dag.. Jag har iaf bara tagit det lugnt idag, kollat film, fixat mina naglar & lite annat! Nu sitter jag & snackar med några på Facebook & ska snart hoppa in i en dusch! Därav ruriken, haha klockren ju! ;) Mina läsare har iaf börjat höjas mer & mer under dagarna som går, vilket jag e as glad för! Men jag måste bara börja blogga bättre, är så dålig på att updatera.. Men ska försöka updatera så mycket som jag kan, jag har ju inte alltid tid eller ork.. Som imorron, då ska jag träffa min älskling så kommer nog inte blogga under dagen.. Men något inlägg kommer väl!
Jo juste, jag har ju mina nya naglar nu! Som också blev as snygga, är verkligen as nöjd över dom! Det blev dock gelenaglar, inte så långa heller.. För jag har typ problem med över långa naglar.. Kan inte göra ett skit, nu har jag bara lite problem med att skriva på datorn, men jag vänjer mig väll! (hoppas jag)
Men nu så ska jag ta & kolla klart på Taken, sen duscha, sen sova! Vi hörs.. Bleeeess

Bild på mig & Olivia från i Fredgs! Loveu bästavän♥
image description

Svar: Hej på dig sötnos! Asso, åååh vad glad jag blir av att läsa det här! Verkligen skit gulligt utv dig & att jag e din förebild blev jag lite överraskad med, eller inte lite ganska mycket! Känns helt sjukt att jag kan vara någons förebild.. Iaf, jag är 98! Inte 96a, alltså är jag 13 & fyller 14 snart! :) & yes, jag går i Prima! Puss♥
Btw, skriv ditt namn nästa gång!

Fixa naglarna!

För er som inte vet så fixar min mamma naglar, asso akrylnaglar & gelenaglar, så hon ska fixa det på mig nu! Hehehe


Throughout my life, I've always been afraid losing people I love. Sometimes I wonder, is there anyone out there afraid to lose me?..

Tjaaaa allihopa! Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det väl sådär.. Menmen, jag klarar mig! Förlåt för dålig updatering btw, det blir så ibland.. Har haft fullt upp i helgen, i fredags var jaf ju med Olivia & så sov hon hos mig, bästa fredagen på länge! Vi hade sjukt kul, speciellt när jag höll på att somna & hon trök upp godis i min mun.. HAHAHA! Älskardigbästavän♥ Sen igår så firade jag min farmor, vi vart där typ ganska länge & när vi kom hem så.. Orkade jag inte blogga helt enkelt! Idag är det söndag, as skönt! Ligger i sängen just nu & har precis börjar kolla på en film, den verkar ganska bra faktiskt! Men jag kommer nog ta det lugnt idag, är hur trött som helst orkar knappt gå upp ur sängen.. Men jag bloggar väl senare eller något, puss!
image descriptionimage description

Videoinläääägg brEEE


Myyyspys!

Ligger i sängen med bästavän nu, vi har precis börjat kolla på en film, blir skit mysig kväll med massa snack! Tidigare träffade vi några killkompisar, men aa.. Bloggar imorron typ, tjaaao!


Girlsnight!

Sitter på bussen nu påväg t centrum, ska träffa Olivia där, så köper vi lite saker & sen drar hem t mig!


walla ett test

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[xxxx] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar
[xx] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.
[x] Jag har en syster/bror.


SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion. - HAHHHAHHA
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag gör konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort. - Whaaaat? :s
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[x] Jag har varit i Spanien.
[ ] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[x ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[/] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[....] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[/] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller/tabletter.
[] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[/] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande. Händer ofta..

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag är en sportfanatiker.
[]  Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. När jag är nervös
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[/] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[/] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag biter på mina naglar.
[] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[..] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. 

Trött chey i skolan..


Skolan..

Tjaaa! Är påväg till skolan nu, sitter på bussen.. Kommer nog bli lite försenad, men jaja.. Kör på osminkad idag! Puss


MIN DAG I TEXT.. Typ.

Tjoooo! Hoppas allt är bra med er, för mig är det ganska så bra.. Har lite ont i huvudet bara, men jag klarar mig!
Haft en bra dag? :D Well, I have! Typ.. Började som vanligt med skola, & på morgonen hade vi matteprov! Det gick faktiskt asbra för mig känns det som.. Så jag hoppas att när jag får tillbaka det att jag inte kommer bli besviken eller något.. På lunchen drog jag & några & käkade på donken. Skit äcklig mat i skolan jag lovar, asso mådde typ illa när jag gick in dit.. Haha.. Sen köpte vi ju Solerokuloor! Så fucking gott, nya standard ellääh? Men efter skolan åkte jag dirket hem, har passat min hund ända sen dess & min syster kom hem för typ 1 timme sen? Då gick vi till min farmor & sa grattis osv eftersom att hon fyller år! Sen gick vi hem & jag kom typ nyss ut ur duschen..  Men nu ska jag ta en alvedon, bloggar kanske senare. Peaceout

Tjaaaa ego.
image descriptionimage descriptionimage description

They're baaack!

Kommer ni ihåg Solerokulorna? Som typ alla älskade när man var liten?! :D
Well, dom är tillbaka! Dock heter dom Calippo Shots nu, men.. Skitsamma! Dom smakar iaf exakt likadant, haha jag kommer ihåg smaken & allt.. Fan vad ledsen jag blev när dom försvann.. Blev typ värsta tpl:aren när jag var runt 6-7 år.. HAHA! nej men, säger bara ÄNTLIGEN så är dom tillbaka! Jag & några drog & köpte dom i centrum under rasten.. Underbart, kärlek♥
image descriptionimage description

Kony 2012

Okej, helt ärligt så brukar jag inte vara den personen som ''sprider vidare'' något folk säger att man ska sprida vidare..
Men efter jag sett den här videon, kände jag mig liksom tvungen.. Första gången jag såg den. började jag gråta. Den är sjukt rörande & betydelsefull. Säger bara, kärlek&respekt till folk i den här världen som vill stopa Kony & som gör allt för att få honom stoppad. Han är ett monster.
& jag har inte mycket att säga till videon, jag är helt chockad..
Kolla hela videon, jag vet att den är lång, men det är värd tiden! & efter, sprid vidare.
We've seen these kids, we've heard there cries. This war most end. We will not stop, we will not fear, we will fight war!♥
Stop Kony!


Påväg mot skolan..

Tjo allihopa! Sorry för att jag inte bloggade något igår eller typ iförrigår.. Men jag har varit rätt så upptagen kan man säga.. Igår var jag iaf med min älskling, vi hade seriöst sjukt mysigt hemma hos honom.. Haha dock så var det ganska pinsamt när vi kollade på vänner & jag började typ asgarva.. Hahhaha! Men aa skitsamma, vi hade våran "1 månaders dag" igår, så säg grattis! Hhah nä men.. Nu sitter jag iaf på bussen påväg till skolan, har matteprovet idag.. Woop! Eller?.. Fast jag tror det kommer gå bra! Men jag bloggar när jag e hemma, puss!


This is how we do it

Moooot skolan!

Försenat inlägg jaO

 


I think I'm afraid to be happy, because whenever i'm happy, something bad happens..

Tjo everyboody! Eller något..
Iaf, så heej! :D Hoppas allt är bra med er, för med mig är det sjukt bra! Sitter & kollar på Big Brother men det är reklam just nu så jag ska försöka hinna bloga klart innan reklamen e slut! Min dag har iaf varit asbra.. Började med skola, som vanligt.. fick sluta tidigare idag också, woopwoop! Fick skjuts hem utav mamma & pappa som var i Farsta & direkt efter jag kommit hem (Typ 10 minuter kanske?) Så kommer min älskling! Fyfan vad jag saknat honom, kändes som om jag skulle börja gråta.. Haha asso allvarligt! Älskar han så mycket.. Först fick vi jaga min hund ett tag, kanske 1 halvtimme? Han sprang ut på baksidan & ja.. Vi fick helt enkelt inte in honom. Men min syrra hjälpte till.. Haha.. Men sen myste vi bara,& kollade på Green Street Hooligans! Hihi :) & om jag ska vara ärlig så är han den ÄNDA jag kan liksom verkligen le påriktigt med.. Känner mig så fucking glad så fort jag e med honom.. Va cheesy moment. Men whatever! Så jag har iaf haft en bra dag! Hoppas ni också haft det, & jo btw, så ska jag försöka blogga mycket bättre. Men ni kan ju fatta att när jag e med min pojkvän skiter jag i bloggen.. EHehe. Det här inlägget blev ju, ja.. Intressant.
& Nu han jag inte avsluta inlägget innan Big Brother började igen heller.. Men när det är slut så ska jag ta & duscha & sen sova.. Är sjukt trött.
Jallapuss
image descriptionimage description

Känslan när du ligger & myser i din pojkvän tröja & bara önskar att han var här med dig..

 

 


Someday, somehow I'm gonna make it alright, but not right now.

Show me what it's like to be the last one standing and teach me wrong from right and I'll show you what I can be.
Say it to me and I'll leave this life behind me, say it if it's worth saving me.
image descriptionimage description

Sometimes you have to think about what you deserve, and not what you want.

You are the reason why I smile, I love, I breath, I live..♥

Cozy time


Uteee

Tjo allihopa! Hur är det med er? Själv är det awesome! Skit fint väder & allt ute, klart man blir på bra humör då liksom?! Sitter iaf med min bästavän Olivia just nu & väntar på bussen som kommer om 10 minuter typ.. Vi ska till Farsta & ta en fika & bara snacka om typ allt ni vet? Asmys! Men jag mobilbloggar lite senare, puss

Social bästavän man har va? Hahha!


Your arms around me tight, everything it feel so right. Unbreakable, like nothing can go wrong.

Sjukt gammla bilder, men whatever.. Jag älskar dig mest♥


Even if you feel now, like nothings going to be good again. Believe me it will.

image description




Godmorgon!

Åh godmorgon alla mina fina läsare! Vaknade för ett tag sen av att solen lyser in skit starkt i mitt rum, finns det något bättre än att vakna till det?! Helt ärligt det är ju fan underbart! Sommaren är påväg ❤ ligger fortfarande kvar i min säng & segar, känns som om jag inte vill gå upp alls, har skit ont i magen + benen.. :( vaknade typ as mycket i natt & till sist var jag tvungen att ta Alvedon för jag orkade inte med smärtorna.. Haha ._. Men yes! Vet inte vad som händer idag, ska nog bara var hemma tror jag.. Mår inte så bra. I vilket fall så kommer jag blogga senare! Puss

Haha just nu, inget smink & ser skit trött ut! Btw, mitt hår ser typ svart ut? Wtf.. & för alla som undrar (typ ingen) Så är det där mitt naturliga hår! :D Alltså, halv vågigt.. Åh älskart!

 


The moment when you're falling apart and nobody notice.

Tja typ instämande rubrik men aa.
Annars sååå, hejsan! Kollade nyss klart på Big Brother.. Alltså, det är galet hur sjukt mycket dom skämmer ut sig egentligen. Speciellt den där 'blogg Hannah' usch, jag tål henne verkligen inte.. Så jävla, attention whore! Hahahaha & det var så roligt, min pappa kollar på Big Brother för typ första gången & ser Marcel han bah: vad har den där tönten gjort? Har han rakat halva huvudet?  Jag: mm.. Pappa: jävla cp mongo..Fan vad jag & mamma garvade! HAHAHA asså så sjukt klockren! Men aja.. Nu kollar jag på det där nya programet som går på tv11, den verkar inte så bra.. Men aja skitsamma har inget annat att göra. Men snart ska jag väl dra & lägga mig för jag är så sjukt jävla trött & mår illa.. Jävla mensvärk........... That awkard moment, eller något.
Jag fattar bara inte en sak.. Vem fan är det som läser min blogg? Alltså.. HAH, tänker typ på det hela tiden.. Aja, heidå.

Ingen rubrik.

Haha rubriken 'ingen rubrik' ja men kolla det blev ju en rubrik?
Vet inte vad jag snackar om.. Iaf, tjooo everbody! Hur är det med alla mina fina underbara bitchiga läsare som aldrig svarar när jag fårgar hur dom mår? Själv mår jag bra! :D Bara lite trött & har grymt ont i huvudet.. Jag vaknade iaf vid typ hal 10 (hahahha hal 10.. Såg stavfelet men orkar inte bry mig så mycket för att ändra det.. AHHAHA) idag för att min mamma väckte mig & sa: sKYNDA KLÄ PÅ DIG VI ÅKER SNAT! Så när jag var klar skulle vi inte åka förän om 1 timme.. Haha that bitch.. But i love her anyway! Vi kom iaf in till stan runt.. 11/12 tiden & gick runt massa. Fick med mig skit snygga saker hem! & jag är tyvärr inte en såndär 'typisk' bloggare som visar vad jag har köpt & vad jagfått i presenter liksom.. Varför ska ni veta det? HAHA I sound like a biiitch! Men det är sant faktiskt.. Dom flesta verkar verkligen skryta om deras kläder & hur dom shoppar varje dag. Man bah: no one care? Eller jo.. Alla dina små tjej stalker som vill köpa exakt likadana kläder.. DOM BRYR SIG. Haha ja iaf.. Efter att jag varit i stan med mamma så åkte jag hem, bytte om & sen drog jag till farsta & träffade Cornelia! Vi har inte träffats på as länge, så vi satt & tog en fika & snackade om allt typ.. Sen träffade vi Madde & Sarah påvägen hem så det blev mer snack osv.. Men iaf.. Nu så ska jag ta & duscha, sen lägga mig i min säng & kolla på tv. Mår lite illa utav min huvudvärk.. :( Men ni bryr er säkert inte.. Jaja puss!
image descriptionimage description

Elit


I'm strong, because I've been weak. I'm fearless, because I've been afraid. I'm wise, because I've been foolish.

Tjo allihopa!
Wazzuuuup? :D Mår ni bra? Det gör jag! Haha asglad typ.. Men det är ju alltid bra att må bra,visst är det bra? Ja det är ju jätte bra! Hahaha nää jag skoja.. Har sjukt tråkigt, sitter & kollar på ett as tråkigt program.. Vet inte vad det heter, men det gör så jag har tråkigt.. Mm. Snackar med några på facebook osv..  Vad har hät idag då? Själv skulle jag träffat några vänner, men har utegångsförbud. YEYME! Tacksåmycket liksom, på ett lov?! Grymma.. Men kommer iaf ut en liten stund imorron, ska till stan med mamma innan hennes jobb & shoppa lite.. Woopwoop. Typ. Men det blir väl niice. :thumbup: Aja vet inte vad jag ska skriva, förutom att jag har haft en sjukt seg dag.. Puss
image description

RSS 2.0