Godnatt.

Fuck-hate-hate-mondey-monday-omg-favim.com-258798_largeFuck-hate-hate-mondey-monday-omg-favim.com-258798_large

Duuuuscha.

Tjabatjenahallå. Tja! Nu ska jag duscha. Hejdå.


Teenager post

Soooo tru
image
Tumblr_lxb2y4jhas1qiaqpmo1_500_182944924_large
Tumblr_lykda6942j1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lykd9dw87e1qiaqpmo1_500_large
407198_246224165448867_246209735450310_605731_1285131945_n_large
Tumblr_lyj9eaxuip1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyj9cdzlvk1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyj9acd5ys1qiaqpmo1_500_large

Shit happens, things goes wrong, people change, but life goes on.

När jag börjar sakna tiden vi hade, ska jag tänka på hur du behandlade mig. När jag börjar sakna dig, ska jag tänka på vad du kallat mig. När jag vill ha tillbaka dig, ska jag tänka på att jag mår bättre utan dig.
gammal. lol, mina ögonbryn >_>

sometimes, you forgive people simply because you still want them in your life.

Rubriken är så sann..
Iaf.. Tja på er! Tänke bara göra ett inlägg innan jag drar & lägger mig. Sitter uppe & kollar på Andra Avenyn, mylover.. & äter lite chips, tjockiZzZzZzZ. Nej men det är ju gott! Hehe. Min dag har väl varit chill, är typ helt frisk nu, så jag drog ut lite tidigare ikväll & åkte pulka med Julia.. Hahahaha mobba inteee, men det var så roligt eftersom att jag inte åkt pulka på skiiit länge, minst 2/3 år eller något sånt. Så d va aroligt.. Imorron antar jag att jag ska plugga, kommer nog sova bort halva dagen.. Men måste plugga, vet dock inte om jag kommer orka. Fuck this shit, men jag måste. Är det bara jag som REDAN är skoltrött? Asso fyfaaan vad jag längtar till sommaren. & jag ska även kanske byta skola. Känner att jag nästan inte vill gå kvar i den jag går i.. Men skitsamma. Nu ska jag kolla Andra Avenyn & sen sova.. Bloggar imorron. Peaceout


S h i t I l o v e

Tumblr_lxx7v6n34n1r55rego1_500_large

Tumblr_lvsgkookyx1r55rego1_500_large

Ajtzf5fcmaivdqy_large

Tumblr_lv3l5aris81r55rego1_500_large

Tumblr_ltrfvh5u2o1r55rego1_500_large

Tumblr_lu3vicqsq01r55rego1_500_large

Tumblr_ltjqjxtv2y1r55rego1_500_large

Tumblr_lwiihjtwht1r55rego1_500_large

Tumblr_lwgmu7rsiz1r55rego1_500_large

Tumblr_lwdu8hripa1r55rego1_500_large

Tumblr_lwdvcv5f7a1r55rego1_500_large

Tumblr_lwdhwyfvmc1r55rego1_500_large

Tumblr_lv8fiqo2sl1r55rego1_500_large

Tumblr_lw3ni7tglc1r55rego1_500_large

Tumblr_lvwsj5kmvb1r55rego1_500_large

Tumblr_luzbfddhqm1r55rego1_500_large


Can we try one more time we make it all better..

Tjatjatjaaa! Hur är deeeet? Själv är det bra! Jag är typ skit glad.. Vet inte varför, men jaaa.. HAhaha! Iaf, statestiken har börjat öka igen vilket jag ääälskar! Fortsätt så vafan. Lol. Men jaaa, jag har ju varit sjuk hela veckan & jag håller på att bli frisk, jag skulle egentligen träffat Julia, men eftersom att jag fortfarande mår lite dåligt & vill bli frisk till på måndag så måste jag stanna hemma. Life suckes sometimes.. </3 Haha men jag kan inte klaga, pappa drar & jobbar snart så då blir det bara jag, mamma & min syster hemma.. Min syster bakar just nu, sen har vi chips & dipp & lalalalaa.. Så vi får ta fram några bra filmer & kolla på tycker jag! Träffar iaf Julia senare ikväll.. Eller ja, ska tvinga henne. Men nu så ska jag.. Vet inte, men inte blogga iaf.. HAha ajdee


'I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out, so put it in all of the papers, I'm not afraid they can read all about it.


Hatar att jag saknar honom så mycket, att jag saknar oss, det vi hade, allting.

.

Utan dig skulle jag inte klara mig..

Min hund är världens finaste som finns, är så glad att han kom in i mitt liv. Älskar honom så mycket ❤


Ett ställe jag vill åka till..

Thailand.. ♥
Fan så sjukt galet nice det skulle vara att bara sticka iväg till 40+ värme, eller har jag fel? Jag skulle fan inte banga på att ligga på en snövit strand i stekande sol en hel dag & bara chilla.. Sticka iväg med några as härliga kompisar skulle fan vara hur jävla nice som helst. Bara det att man aldrig skulle få.. När jag blir stor.. Då jävlar ska jag leva livet. Nu vill jag bara åka iväg med min familj, & bara ha våran tid tillsammans. Utan hund, utan att tänka på allt här hemma i Sverige, utan att behöva tänka på skolan.. Bara ha det bäst!


Gullig tjej har tråkigt.

Så fort jag har tråkigt tar jag alltid fram camen & börjar fota mig lite.. Den första bilden var ju allt sexig va?! HAHAH orkaaar ej! Snart ska jag sova iaf.. Hejdå.

 


Alicia Keys

Åh! Kommer ihåg när Alicia Keys var min idol, min favorit låt var den här nedan. Kan fortfarande hela utantill. Så fucking fin & betyder sjukt mycket för mig. Får tillbaka så många gammla minnen.. Älskar texten.. Beskriver hur jag känner men inte vill känna kan man säga, eller låter det mesigt? Skitsamma. Den här låten e sååå fin.. ♥

The best way to get someones attention is to stop giving them yours.

Tjaaa! Hur är det med alla mina bloggläsare då? Med mig är det väl sådär.. Är sjuk, som jag varit typ hela veckan. Med typ, halsont, huvudvärk, feber, ont i bihålorna, rinande ögon & typ ont i hela kroppen.. En riktig förkylning kan man säga, det suger! :( Börjar må bättre nu så när helgen är slut är jag säkert helt frisk & går till skolan på måndag! :) Så eftersom jag har varit sjuk har det inte varit så himla bra updatering, vilket ni kanske sett.. Men jag ska börja bättra mig! + att det har varit ganska så mycket nu den sista tiden, att man knappt har ork till att tänka på bloggen eller något sånt.. Just nu sitter jag iaf & kollar på Andra Avenyn, som jag gjort min hela vakna tid när jag varit sjuk, är snart klar med hela säsong 1 faktiskt! Om ni nu undrade.. Vilket jag tror ni inte gjorde.. Haha, iaf! Jag bloggar nog senare.. Peaceout


Nya blogg.se

Har ni också sett blogg.se's nya design? Vad tycker ni om den? Själv tycker jag den är jävligt snygg! Den gammla var ju bara helt, ful & tråkig.. Den här gillar jag verkligen! Tycker den är snygg & ''fräsh'' behövdes något nytt, & detta gillas verkligen! ''Designen'' eller vad man nu kallar det var sjuuukt snygg gämfört med den andra, eller är det inte så? hihiii :thumbup:



Städa - mobilblogg

Jag vaknade nyss, alltså är jag fortfarande sjuk.. Så idag tänkte jag passa på att städa osv, min pappa kom ner med massa kläder som jag måste vika & lägga undan, så det är bara sätta på musiken & börja städa!

Två bilder som är tagna nyss, helt osminkad & nyvaken


Snygga iphone skal!


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH


Match

Sitter i soffan & kollar på aik - djurgården matchen med min pappa & farfar, blir lite kaos här asso, eftersom att pappa & farfar är aikare medans jag är djurgårdare, så när djurgården gör mål får ju såklart jag damp & när aik gör mål får de.. Hahah sen börjar de bråka på mig & massa skit om att djurgården suger & att hela släkten är aikare så varför kan inte jag osvosv.. ahhaha skit löjliga -.- Jag är iaf sjuk, som jag varit hela veckan nästan, vet inte om jag går till skolan imorron, blir nog inte så.. Men skitsamma, ska kolla matchen nuuu!

Osminkad tjej..

image description


Letting you go was the hardest thing to do, but now i know it was the best.





Min livsglädje, mitt allt.


Smärtan blir till tårar & tårar blir till blod. Kan fortfarande inte fatta att det var utan mig som du log..

Jag har slutat att känna fast det fortfarande känns, du är ändå min stora kärlek fast det fucking bränns.
Tårar kan komma trots att veckor blivit år, kan fortfarande känna din hand på mitt lår, jag skakar vid tanken på att du tillhör någon annan, kommer alltid fundera på hur det blivit om du stannat.
Nu är det bara många minnen kvar, du var så underbar, så jävla fin. Nu är det slut & det finns inget kvar, nu finns bara jag. Var det dig eller mig det var fel på?
Jag hatar att jag inte kan se mig själv med någon annan, för jag ser bara allt med dig.. ❤


The hardest thing of letting go, is to let you go.

Tja allihopa! Hur är det med er? *Inget svar* Själv är det bara bra! Sitter & kollar på Andra Avenyn som en tönt, som jag typ gjort ända sen jag kom hem.. Åh kärlek♥ Dagen har varit jobbig, ni vet, måndagar. Lika skitiga som vanligt! Hänt lite knas osv, men jag orkar inte blogga nu. Ska göra någon macka & sen fortsätta kolla Andra Avenyn & sen duscha.. Jag bloggar imorron! Puss


True words.


Min räddare

Har rast just nu så drog med mig några upp till centrum så jag kunde få min chailatte, har jag sagt att det nästan är det ända som hjälper mot min huvudvärk? Kärlek<3


Treat me like a joke, and I'll leave you like it's funny.

Tja allihopa! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Ligger i sängen & lyssnar på musik. Har även TVn på 3an som just nu visar mamma mia faktiskt, älskade den filmen för kanske 1 år sen.. Det var så längesen jag såg den också, så små kollar på den! Imorron är det ju måndag, kommer gå sååå segt. Hatar måndagar, de allra värsta dagarna under hela veckan. Dels att man är så trött efter helgen & att det känns som om de aldrig tar slut! Iaf, jag har haft en as mysig dag med Elin! Vi gick runt i stan ganska så länge, hon shoppade & jag gav råd! Eftersom att jag har ''shoppingförbud'' haha inte rättvist! :( Men hon köpte iaf en assnygg kofta som jag blev typ avundsjuk på?! Haha men ja, har iaf haft det bra! Går & lägger mig tidigt idag tror jag, för ska upp runt 5/halv 6 så jag hinner duscha & sånt på morgonen. Tar ju ganska så lång tid på mig när jag ska fixa mig osv! Jag bloggar kanske senare, eller så försöker jag göra ett morgon inlägg imorronbitti. Annars hörs vi när jag e hemma från skolan såklart. Puss!
image description

Hörlurar på, världen av.


Fan va det snöar!


The rain falls because the cloud can no longer handle the weight. The tears fall because the heart can no longer handle the pain.

Hej på er! Måste bara säga att det e skit fult att skriva sådär alltså ''hej på er'' men haha skitsamma! Just nu ligger jag i min säng & bara latar mig. Lyssnar på musik, kollar lite random bloggar & är INTE inne på facebook faktiskt :thumbup: Jag ska snart iaf gå upp & få i mig något i magen, sen ska jag fixa mig för att sedan träffa Elin! Inte träffat den bruden på skit länge, vet inte vad vi hittar på men vi får se något roligt blir det nog! Haha nu så ska vi tydligen åka till stan! Måste börja fixa mig, tror jag mobilbloggar senare..Annars hörs vi när jag e hemma igen. Puss


Andra Avenyn!

Goodmorgon! Hihi, jag vaknade för kanske en halvtimme sen, så man kan väl lika gärna säga godmorgon! Igår kväll laddade pappa ner hela första säsongen på Andra Avenyn, jag är såååå lycklig! Det var mitt absolut favorit program när det gick på tv, alltså helt seriöst missade jag ett program började jag gråta..... Men sitter iaf & kollar på det nu! KIM E SÅ SNYYYYYYYGG! Var bara tvungen att skriva det.. Haha. Snart ska jag gå & duscha också eftersom att vi får ''gäster'' ikväll, så jag måste fixa mig lite osv. Men jag bloggar senare för nu ska jag se mitt älskade Andra Avenyn.. Hihi. PUUUUSS


Myskväll!

Tja allihopa! Hur är det med er? Själv är det bara bra, har bara lite ont i huvudet men jag klarar mig.. Det är så skönt med helg, den här veckan har varit skit jobbig. Har varit så trött typ hela tiden, knappt orkat med något. Så skönt att få ''vila ut sig'' inte för att man får mycket vila på typ 2 dagar, men det är väl bättre än inget alls.. Jag ska iaf bara ta det lugnt den här helgen & den har börjat bra! Min mamma & pappa kom typ nyss hem från att ha varit ute & ätit osv.. Så jag & min syrra har varit hemma typ hela kvällen, vi har kollat film & typ ätit glass.. HAHA! Som ni ser på inlägget under. Ben&Jerry's ♥♥ Jag går nog & lägger mig tidigt idag också, fast det säger jag ju alltid.. Men är ganska så trött, jobbig vecka som jag sa. Men nu sitter jag iaf med min syster & kollar på Mean Girls 2, & nu kommer pappa & sätter sig bredvid mig mitt sitt stora ass också.. HAHA men jag bloggar antagligen senare eller imorron. Ni får ha det bra! Puss

Real steel

Älskar allt just nu, mår så fucking braaaa


Drake - ♥


Min kusins ex & pappa till hennes dotter är på tv nuuuuuu!

Han är med i Sveriges värsta bilförare!!


All I know is that everything will be alright.

Tjoooo! Hur är de med er? Själv är det bara bra liksoom. Sitter & ''kollar'' på Glee med min mamma & syster. Det suger, så jag lyssnar på musik & typ små sneglar på tvn. Eller vad det nu heter? Aja skitsamma! Min dga idag har varit braa, började med skola som vanligt. Missade bussen på morgonen så kom typ 10 minuter försent eller något sånt. Sen har det varit en chill skoldag, vi fick sluta tidigare också! :thumbup: Inte så mycket, typ en kvar... Men det är väl något? Under rasten så  gick jag upp t centrumet & köpte hårfärg, present t Julia & ett halsband t mig.. Hohooo. Sen när jag slutat kom Julia t Farsta, vi åkte typ dirren t Edbo & träffade Hanna, gjorde inte så mycket. Senare träffade vi Maria, gick t centrum OSVOSV. Sen färgade jag håret när jag kom hem.. Alltså blir så arg. INGEN skillnad förutom vid typ toppen på huvudet(?) Ni vet.. Där.. Aa.. Eller asso vid typ hårutväxten.. JAJASKITSAMMAVETINTEHURJAGSKAFÖRKLARA! Men det blir typ ljusare där & mörkt på allt annat hår.. Aasso eller vad det heter.. HAHAHAH.. Aja skitsamma. Bloggar senare. Pusspuss


Länkbyte!

Med en snygg brud! Klicka HÄÄR

BLOGGRAPE! :3 BELLA E SKITTSNYGG

Mathias Murmester (ADDA)
Ludde Peleback (Adda^^)

Love problems.

Tjejen skrev till mig på facebook & frågade om jag kunde svara i ett inlägg här på bloggen & självklart kan jag det!

Svar; En kille ska inte kunna behandla en tjej hur han vill, han ska heller inte säga saker som ''gå & dö'' & sen bara för din mamma pratar med hans mamma säger han att han ''skoja'' han ska stå för vad han har sagt istället! Enligt min mening var det nog aldrig ''äkta kärlek'' för han, om han kan gå vidare & glömma dig på så kort tid & senare skaffa en ny tjej efter bara några dagar? & om ni var tillsammans så länge måste det ta/tagit mer tid för honom att glömma/komma över dig. När du säger ''saknar allt som har med honom att göra'' fattar jag vad du menar, jag & mitt ex gjorde slut för snart 2 månader & fortfarande saknar jag honom, tänker på honom osv.. Så jag förstår verkligen! MEN, om killen sårat dig, så ska du visa att du är starkare än honom. Du ska le, för det kommer knäcka honom att se dig le utan att han e anledningen till det. Tro mig. & vissa säger ''folk vet inte vad de har förän de förlorar det'' jag tror att han någon gång säkert kommer ångra sig, men man kan ju aldrig vara säker. & du ska inte må dåligt, för det finns alltid flera killar där ute. & istället för att slösa tid på att leta efter den perfekta killen åt dig, låt honom leta efter dig. För det finns en för alla, & du kommer hitta din prins. Det känns säkert svårt nu att glömma honom, men det kommer gå över. Jag tycker inte du borde ''släppa in'' honom i ditt liv igen, efetrsom att det skulle vara en möjlighet för honom att liksom såra dig igen. Fast kanske bättre nästa gång. & du ska ALDRIG låta en kille stå ivägen för att du ska vara glad, du ska även aldrig skita i skolan pga du är sårad, det känns tufft att gå till skolan & behöva fejka det där leendet även fast man är så himla sårad. Tro mig, jag vet. Men istället ska du visa att du är stark, du ska visa att du klarar dig utan honom. & du ska gå i skolan,plugga, vara med kopisar & göra allt som kan få honom ut ur ditt huvud. Det är vad jag skulle gjort, du borde tänka framåt & inte kolla bakåt. Eran tid har varit, det är liksom slut nu. Du ska inte tänka eller tro att du har gort något fel. För det är han som är en stor jävla douche! Jag hoppas allt blir bra med dig & att du kan komma över honom. För det är nog det bästa du kan göra, & det kommer komma en dag då han kommer ångra sig & vilja ha tillbaka dig. Men det är då du redan är över honom. Du förtjänar den bästa, precis som alla andra tjejer!
& vad söt du är som säger att jag är världens bästa bloggare! Hihi puss på dig!♥

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAH

None Of Them.None Of Them.


Nya kategorier.

Har gjort 3 nya kategorier, checka in de. Orkar inte ändra alla mina gamla inlägg osv t de men.. Aa börjar med de nu!

When someone asked me if I knew you, I smiled like a million memories flashed in my head and simply say "not anymore"

One day you're gonna want her . That girl that knew she wasn't perfect, but tried to be for you. That girl who wanted nothing more then to be there for you, and loving you was the only she could. The girl who sees your flaws, but values them as much as your strengths.
That girl who still can't bring herself to hate you, even though sometimes you probably deserve it. The girl that should have all of you, but still doesn't .


MINDFUCK

HAHHAHAHAHA pågud bara jag som får ont i ögonen/huvudet? :s

Brb duschen nu..

BLOGGAR SEN!

Såhär känner jag varje morgon när jag måste vakna för att fixa mig till skolan..

True story broe.. HAHAHAHAHAHHA såååååhär söt!
Tumblr_lxm1malojc1qgz9oa_large

Disney.. ♥

408915_291168597592789_291131597596489_849852_2128554584_n_large


Kladdkaka, jordnötsnör & mjölk!

Hahaha Tjaa! Jag gör inlägg från mobilen för orkar inte slå på datorn, sitter & kollar på bad boys med mamma, skit bra film! & äter jordnötsmör rakt ur bruken (ÄLSKAR DET!) hihi , sen äter jag kladdkaka också, & dricker mjölk. TjockizZzZ! Men orkar inte blogga nu, bloggar typ senare, hejdå

 


I said I was okay.. Wanna hear a secret? I lied.

Tjaaa! Hur mår ni? Själv mår jag bra! Åt nyss donken, hähä! Så jag är mätt nu kan man säga.. & lär väl vara det resten av dagen.. :) Jag var iaf inte i skolan idag, pga en sak. Orkar ej ta upp den i bloggen. Men jag går imorron igen! Då är det torsdag (som ni säkert vet & tänker nu bah ''nähäää'') men aa! Jag slutar 3 som vanligt, sen träffar jag Julia efter det tror jag! Eller tror inte, jag ska.. Höhö! Well, min mamma & pappa åkte till farsta runt 10/11 & fikade & handlade typ.. Så jag var hemma & passade hunden, gick ner & la mig i sängen somnade ett tag, sen vaknade jag runt kanske halv 12 & jobbade lite på en svenska uppgift som snart är klar! Sen var jag ute med min hund, kom in, gav honom mat, sjöööng&dansade, sen gjorde jag en knaasroloig video (enligt mig) HAHAHA! Kanske lägger in den senare? Vi får se! ;) Rolig dag? Njaaa.. Men skön! Fast den är ju inte slut än direkt? Den är ju typ bara halv 3. Min syster kommer nog hem om 1 timme eller något sånt, så då blir det roligare hemma! Men nu ska jag gå & sätta på en film & tvinga mamma & pappa att kolla på den med mig.. Haha! Jag bloggar senare! Puss


Något jag måste lära mig att göra.

Jag måste verkligen lära mig att känna mig vacker i min egna kropp.. Det är något jag inte gör, verkligen. Dåligt självförtroende? Well you can say that.
Det är inte något jag valt att få, det är något jag bara fått, tro mig.. Förut var jag den där tjejen med skit bra självförtroende, vad folk en sa brydde jag mig inte om, jag hade min egna stil, sket i att ''jag måste ha det där annars är jag annorlunda'' Jag körde liksom mitt egna race. Vart är den tjejen? Henne saknar jag.. Jag kan känna mig så ful ibland, liksom så ful att jag knappt vill kolla mig själv i spegeln. Jag tar åt mig mycket av vad folk säger, fast man inte ska, vilket jag har lärt mig ända sen jag var liten. Men om någon säger t.ex ''fan vad fet du är'' då sitter de kvar, liksom jag glömer det inte efter bara en dag. Det får mig liksom att långsamt sluta äta.. Jag märker själv det inte i början, men någon som märker är min mamma.. Jag tycker också jag är skit ful när jag har finnar, jag fattar inte.. De får mig till så otroligt dåligt självförtroende så det bara inte finns.. Jag vet ''alla får finnar'' men vissa får ju det mer än andra? Jag får liksom inte överdriver mycket finnar, som vissa kan ha liksom acne det har inte jag! Men när jag väl får finnar då kan jag få ganska många åt gången & ja, då känner jag mig helt enkelt ful! & när jag är/står bredvid någon av mina vänner som inte har en ända jävla finne i ansiktet, mår jag så dåligt & tänker ''jag vill också ha perfekt hy..'' Det är inte kul, & ibland vill jag till&med inte gå till skolan pga de finnar jag har. Jag bara önskar jag kunde följa folks råd & mina egna & tänka ''du är fin som du är, för mig är du perfekt, du ska aldrig försöka ändra på dig, du är perfekt som du är osv'' det är såna saker jag får höra. Jag tar in de genom ena örat, men de åker lika snabbt ut genom andra. Folk ger mig dagligen komplimanger för mitt utseende, men även då det känns inte som jag riktigt kan ''ta emot de'' jag säger tack osv, men ändå finns det så många som säger så elaka saker om mig, & det är de som sitter längst kvar. Jag kan få tusen ''du är vacker'' men bara 1 ''du är ful'' & du är ful är den som jag tänker på mest. Jag vet ärligt inte vad som hände med mitt självförtroende, för de som känne rmig - verkligen känner mig de vet att jag hade bra självföroende förut, jag liksom.. Tyckte jag själv var fin. Nu.. Nej.
Folk säger även ''Vad lik du är din mamma!'' Men det går inte? Jag kan inte vara lik något så vackert, hon är ängla vacker.. Medans jag är, jag.
Mitt nål under 2012, är att känna mig vacker i min egna kropp, inte ta åt mig massa skit folk säger om mig & få tillbaka mitt gammla självförtroende. Wish me goodluck! ♥


Smart girls open their minds, easy girls open their legs, and foolish girls oppen their hearts.

Tjoo!
Kom in för ca 10 minuter sen eller något sånt? Var ute med min hund, så fick jag sällskap utav Julia, ahhaha ni ska se oss när vi är ute tillsammans jag lovar de bara knaaas! Garvar alltid lika mycket med henne, jag lovar det kan inte gå en dag utan att den bruden får mig att skratta! Jag menar verkligen det, typ när jag mår dåligt så dår hon mig ändå alltid att skratta i slutändan, det är så skönt! Mybestfriend♥ Nu sitter jag iaf & tjockar mig, verkligen tjockar mig! HAHA asso innan jag gick ut med min hund stog jag & gjorde kladdkaka, & nu är den ju klar & allt.. Bara till mig... Så sitter & äter HAHAH! Aja bloggar sen. Puss
image description

I'm tired of lying. I'm tired of crying. I know I've been smiling but inside I'm dying.

 

image descriptionimage description

In the school..

Typ bah shoo allihopa!
Hur mår ni? Själv mår jag bra! Har svenska just nu & snart ska vi gå på lunch.. Är inte så hungrig så kanske skippar den, men iaf! Min morgon har väl varit bra, vaknade ganska så tidigt gick upp & fixade mig.. Sen tog 11 över bussen till skolan. HAHAHAHA det gick en kille på med pottfrilla & såklart börjar jag garva, jag menar hallå?!?!?! Han var säkert runt 16.. Så jag börja garva & då kollade han på mig med värsta ''I'm gonna kill you'' minen.. HAHAHA men jag garvade iaf.. Efter skolan så ska jag träffa Olivia, hihi.. Men nu måste jag ''jobba'' bloggar när jag är hemma! Pussssssss


Gina Tricots halsband - stor diss!

Alltså snälla, vad är det här för skit? Helt ärligt kolla på de! Så jävla brutalt fula! Jag fattar inte hur folk skulle vara viliga att betala över 100 kr för att ha på sig såna här.
Jag tycker ärligt det är rå fult! Det kanske är vissa andra som tycker dethär är snyggt till någon lång klänning eller så, men jag tycker ärligt att de här är hur fula som helst.. & jag skulle inte ens betala en 20 för de. Kanske blev lite mycket om att jag tyckte de var fula, men seriöst.. Kolla på de! FET DISS!

Världens bästa mamma!

Tjaa!
Jag kom nyss ut ur duchen, eller nyss & nyss för kanske 10 minuter sen.. När jag kommer ut så har min mamma lagat omelett till mig! Ååh! Jag har ju gått ner massa i vikt nu under en tid, pga olika saker.. Bara mina närmaste vet. & Jag äter inte så bra nu för tiden, så.. Aa.. Jag frågade min mamma innan jag gick in i duchen om hon kunde fixa en omelett till mig & det gjorde hon! Älskar henne såå mycket♥ Så nu ska jag äta den & forstätta gilla folks profilbilder haha! Imorron blir det skola, bloggar mer då! Alltså imorron.. Godnatt!


Yes i may have meet a million pretty guys and they know my name, but don't you worry cuz you have my heart..♥

Alltså åååhåhåh! Blir så jävla arg !"#€%&/()=?`?=)(/&%€#"!#€%&/()=?=)(/&%€#"#€%&/()=?=)(/&%€#!
Men nu ska jag duscha, bloggar senare.

Förstår mig inte på folk som vill förstöra mellan 2 som är tillsammans, är de lyckliga med varandra låt de vara förfan.

Tumblr_lojob0ukqe1qljk39o1_500_large
375986_260245330697049_188036547917928_688354_1340774779_n_large
Boy-flower-girl-hug-love-favim.com-267666_largeBoy-flower-girl-hug-love-favim.com-267666_large



Don't worry if you're single.. because god is looking at you and thinking ''i'm saving you for someone special''

Tjaaa! Jag känner mig faktikst bättre, vilket är skönt! SÅ jag går nog till skolan imorron, när jag kom hem gick jag direkt ner till mitt rum & la mig i sängen, efter en stund somnade jag faktiskt.. Hände en sak idag, som ärligt fick mitt hjärta att stanna.. Tänker inte säga vad, eller något sånt men.. Jag blev ganska ledsen. Men jaja, skitsamma! Just nu sitter jag & lyssnar på musik & har en liten huvudvärk som jag hoppas försvinner snart.. Ska snart ut med min hund också, tar sällskap av Julia måste snacka med henne om lite saker osv.. Sen är det skönt att ga någon att gå med också på kvällen & eftersom att vi bara bor några hus ifrån varandra så är det chill! Sen när jag kommer hem hoppar jag dirren in i duchen & sen går & lägger mig.. Orkar inte vara helt död i skolan, som jag var idag.. Tror det var drf jag mådde sådär dåligt.. Ni vet, sömnbrist? Inte kul alls! :( Så måste börja lägga mig tidigare nu osv.. Men nu får ni har det bra så bloggar jag väl senare antar jag! Puss! Btw, alla mina nya läsare som kommit, jag hoppas verkligen att ni stannar!
2 bilder från idag.. Sådär lite små sexig!


Don't cry, just say fuck you and smile!


Påväg hem..

Åh jag mår så dåligt! Det känns ärligt som om jag ska dö när som helst.. Eller det kanske är att överdriva, men jag mår ärligt skit! Mår illa & typ skakar + det känns som om mitt huvud ska explodera.. Jag är iaf på bussen påväg hem, den har precis börjat åka så är väl hemma om 20 minuter eller något sånt.. Då ska jag ta & göra varmmjölk & lägga mig i sängen i hopp om att må bättre tills imorron! Vill inte missa skolan, man missar så mycket på bara några dagar, det är sjukt!

 


Morgoninlägg!

Gooodmorgon allihopa! :D
Jag är typ på asbra humör idag, don't know why, men iaf! Vaknade typ ganska tidigt, så har precis fixat klart mig, skönt att nu inte känna att man måste springa till bussen för att inte missa den. Så jag ska snart börja sätta på mig skorna osv & sen tagga. Måndagar är nog de allra segaste dagarna i skolan, det känns som man är där en evighet helt ärligt.. Sen är man så trött också, men de är bara att kämpa & sen veta att man får komma hem & däcka i soffan direkt! Hihihi (a) Det snöar ute btw, det känns just nu som om sommaren aldrig kommer komma.. Jag emnar det är Januari nu & det snöade inte under hela December typ? Så d kanske är snö i Mars/April också? Pågud om det är snö under min födelsedag.. Jag lovar kommer slå sönder något! HAHAHA. Men aaaa, nu ska jag typ.. Vet inte, men inte blogga iaf! HAha hare bra! puss


The Fray ♥

Åh vad jag älskar den här låten.. Även fast den får mig så ledsen. Den betyder så mycket, vet inte varför.. Den beskriver nästan så jag känner.. Som ganska många låtar gör just nu.

Chicktip - De bästa!

Så sanna.

Ain't nobody loves me better, makes me happy, makes me feel this way, ain't nobody.

.

It really sucks falling for the guy your not right for...

Typ bah shoo allihopa!
Måste bara säga.. DAAAAMN vad många nya läser jag fått! HAha överlycklig vafan! Hoppas ni stannar.. Snälla.. Försvinn inte </3 Haha nej men! Välkomna hit, eller vad man nu säger.. Aa, välkomna hit till min lilla blogg. Hoppas ni följer den & kommenterar lute.. Pusspuss. Men iaf! Just nu sitter jag & kollar på big momma 3 med min mamma & pappa.. Hihi, den är fan asbra! Efter den är slut så ska jag iaf gå & duscha & sen sova.. Hatar att behöva veta att man måste gå upp tidigt imorron för att hinna med bussen till skolan.. Jag som typ brukar missa bussen ganska ofta får alltid ta en senare buss så jag kommer typ alltid försent.. & min mamma får typ damp på mig då.. Haha inte så bra. Men inte mitt fel att min säng typ blir skönare när jag måste gå upp.. Nu ingen kommer bry sig men.. Jag kollade kärleksfilm idag.. Slutade med att jag börja gråta & bah: VILL OCKSÅ HA KÄRLEK! hahahaså jväla homosexuellt.. Sitter & kollar igenom en gammal chatt med världens finaste kille..Asso ååh.. Nu blev jag på dåligt humör. Sååå..Hejdå.

A R K I V B I L D


Dagens haff! - Killar

Killar

Christian Pato Safar: Grymt snygg kille, som är skit schysst! Han är född 1996, är 15 & blir 16 i Oktober! Kör fotboll & går även på thaiboxning! Vill ha en seriös tjej, som vet vad hon vill, ska inte vara bitchig, ha en fin personlighet, hon ska helst köra någon sport, eller gå på t.ex dans! Alltså inte sitta hemma & bara lata sig.. Hon ska vara mellan 14-16 år & ha brunt hår! Inte vara blyg! Bara köra på tjejer! Ni kommer till hans facebook genom att klicka på hans namn :) 


Basse Andreasson: En kille som ser sjukt bra ut, har humor & är jätte snäll! Han är 14 år, & fyller 15 den 4 juli! 
Han vill ha en tjej som ser bra ut men det viktigaste är att hon har bra personlighet, alltså ha humor, vara omtänksam, snäll & gullig! Klicka på hans namn för att komma till hans facebook! :)


Tinosh Seyed: En kille som ser sjukt bra ut, har humor & är skit snäll! + han älskar rumpor! ;) Han är 14 år & blir 15 den 15 juli. Han är 165 cm kort.. HAHAHA! Nej men han är 165 cm lång. Gillar att spela fotboll med sina kompisar & vara ute. Hans dröm tjej ska ha en fin personlighet & bra humor! (För han vill inte behöva fejk skratta åt hennes skämt) & hon ska ha fin rumpa! HAHA. Han är en seriös kille, alltså ingen player. Som om ni tjejer söker efter ett seriöst förhållande, kanske han är rätt? Ni kommer iaf till hans facebook genom att klicka på hans namn! :)

Dagens haff! - Tjejer

Tjejer


Iman Saleh: En tjej med underbartvackert utseende! Hennes leende dödar, som ni kanske ser? Hon är även hur snäll som helst & är någon man kan prata med som förstår!
Hon är 14 år & 169 cm lång. Hon går i skogåsskolan, gymar & dansar dancehall! Hon vill ha en kille som är äkta & ärlig! Hon är singel, så d bara passa på killar! Klicka på hennes namn för att komma till hennes facebook :)
Julia Andersson: Hon är min bästavän & ser jävligtfucking bra ut + hon har världens bästa humor!! Hon är 13 år,165 cm lång! gott på fotboll & kanske ska börja igen. Vill ha en seriös kille, ingen som lallar runt. En som älskar henne för den hon är. & ingen som sen sårar henne. Yes, hon är singel! Så det är bara frittfram & haffa killar! Ni kommer till hennes facebook genom att klicka på namnet! :)
Arzu Alkalinli: En tjej med skitfint utseende & är hur snäll som helst! Hon är född 1999, alltså 12 år & blir snart 13, hon är 165 cm lång. Går inte på någon sport, men har som intresse att fota! Hon vill ha en seriös kille, som har fin stil, ser bra ut, vara gullig mot henne & INTE såra. För att komma till hennes facebook, klicka på hennes namn!


HAHAHAHAHHAHAHAHH

Skönaste killarna på våran planet!

Skitsamma, jag är otrogen mot de alla.

One directions nya video har kommit ut.. ALltså, jag blir bara mer kär&kär i de.. SÅ FUCKING FIIINA! ♥ Innan jag dör, är mitt mål att träffa & krama alla.. HAHA.

En bra kille ska aldrig behöva få en ny chans, för han hade aldrig missat den första.

Godmorgon.
Vet dock inte om man kan säga att de är en godmorgon.. Eller vad det nu är? 
Haha nej men, det har varit knas hela morgonen orkar inte gå in på det.. Så nu har jag lagt mig ner i min säng & kollar på Another Cinderella Story.. Haha! När jag ser den vill jag bara börja dansa.. HAHAHA, asso känner mig störd, brukar fan ställa mig & försöka lära mig deras korografi, den e så fucking awesomeee! Måste bara säga också att Selena Gomez utseende är 2die4. om ni fattar vad jag menar? Så fucking fiint! Iaf, min pappa&mamma håller typ på att göra asmycket mat där uppe, vet inte vad.. Men de luktar ända ner till mitt rum. Aja, vet inte vad jag ska skriva nu, så bloggar väl senare.. lolhejdå.


JULIA ANDERSSON MIN BOSS

julia är sjukt snygg, och jag avgudar henne. PUSS BITCHES, HEJDÅ

Jag blev inte ledsen över att du var glad.. Jag blev ledsen över att det inte var jag som gjorde dig glad.

Tjoo!
Tog nyss bort sminket & la mig i sängen.. Ska snart stänga av datorn & sova, har så sjukt ont i huvudet! Typ som jag alltid har på kvällen, fattar inte varför.. Börjar bli lite rädd. Men aja skitsamma! Imorron är det söndag, alltså kommer ligga i sängen hela dagen & inte göra ett skit.. Bara kolla på film & ta det lugnt! Juste, mitt hår blev asbra! Färgen blev inte så annorlunda, förutom att min blonda utväxt i luggen försvann & typ de slingade färgerna (som dock var ganska fina) Men yes, de försvann också! Fast gillar färgen jag fick. Folk kanske inte ser så mycket skilnad, men lite iaf! & det är perfekt klippt! Min mamma är så grym! Nej men nu ska jag sova! godnatt

Juste inlägget under det här skrev Julia!


EREN ÄLSKLING

FÖRLÅT, JAG ÄLSKAR DIG.. SNÄLLA FÖRLÅT MIG.. Snälla förlåt.. skriv till mig på facebook nu <3

Hår färg i håret!

Tjaa allihopa!
Hur mår ni? Själv mår jag asbra! Sitter just nu med hårfärg i håret som snart ska sköljas ur.. Har även klipp mitt hår, min mamma är så duktig! Det blev super fint, är skit nöjd! Älskar dig mamma♥ Som ni ser har jag ny design, den var sjukt jävla snygg! Tack världensbästa Julia älskar diiig! Så nu kommer jag börja ta bloggen mer på allvar! Fast, börja nog med det imorron.. Eller, jag gör ett inlägg lite senare för nu ska jag skölja ur håret! Ni får bild imorron eller senare.. Haha! puss

JUST NU


-


.

Jag har gjort så många misstag, stora & små. Men det är alltid de största som sitter kvar längst.
Mitt största misstag; Jag har gjort så min pappa&mamma knappt litar på mig. De personerna jag älskar allra fucking mest, de jag skulle kunna ta en kula för om & om igen. De som gjorde mig. De som älskar mig, även för de misstag&fel jag gör. De som aldrig dömmer mig, & de som alltid finns där för mig. De har jag sårat, så mycket. Jag hatar mig själv för det. Tro mig.


Min drömkille..

Jag gjorde en status på facebook.. ''För varje som gillar beskriver jag hur min drömkille ska vara! (: '' Tänkte att jag kan skriva om han här på bloggen också!

Han ska ha fin personlighet, helst bruna eller gröna ögon, fint leende, helst brunt hår, fin stil & ha smilegropar! (det är dock inte ett måste)
Han ska inte klaga på de fel & misstag jag gör.. Han ska se när jag är ledsen & då ska han inte säga något, bara hålla om mig & visa att han finns där för mig . Han ska kyssa mig när han vill att jag ska sluta prata.. Han ska krama mig bakifrån (Eftersom att det är en av de mysigaste sakerna en kille kan göra!) Han ska vara äkta, liksom inte ljuga & visa hur han känner för mig. Han ska överraska mig då&då, & bara komma hem till mig de dagarna vi inte ens planerat det. Han ska a l d r i g lova mig saker han inte kan hålla & han ska INTE kolla mig i ögonen & säga saker han inte menar. Han ska kunna prata med mig om allting, ifall något har hänt så ska han inte vara rädd att berätta eller visa sina känslor. Han ska inte skämmas över mig, ifall jag är yngre. Han ska våga visa upp mig för sina vänner & berätta att han älskar mig. Han ska presentera & visa upp mig för sin familj. Han ska få mig att känna mig trygg & skydda mig.. Han ska bry sig om mig, & verkligen visa det..Alltså ifall något har hänt med mig ska han vara den jag kan ringa eller träffa.. Han ska alltid kunna få mig att skratta & komma på bättre humör när jag varit ledsen & han ska alltid kunna få mig att le. Han ska ringa mig helt random & säga att han älskar mig, iaf en gång. Så jag får känna hur det känns! Om vi bor långt ifrån varandra, ska det inte hindra hono från att träffa mig ganska ofta! Han ska inte ha problem med vilka JAG är vänner med, de är ju liksom mina vänner & de har funnits här före honom, så han ska acceptera de. Även fast han kanske inte gillar de.
Han ska göra pinkypromises & aldrig bryta de. Annars är det ingen idée att göra de alls. Han ska kunna ligga bredvid mig & bara prata i flera timmar om allt & inget.. Han ska få mig att känna mig speciell & vacker. Kalla mig vacker its för snygg/sexig/het osv. Han ska förstå sig på min humor (:D)
Han ska INTE lyssna på vad andra säger om mig till honom. Han ska vara stolt över att vara min pojkvän.. Han ska lita på mig. Han ska krama & kyssa mig utan anledning. Han ska hålla om mig & hålla på med mitt hår när vi kollar å film.. Hihihi! Han ska INTE röka. Han ska vara anledningen till varför jag ler.. Han ska älska mig för den jag är & inte försöka ändra på mig.. Han ska vara kär i mig. Han ska aldrig såra mig.. Han ska vara min & bara min, för jag gillar inte att dela med mig. & nästan det ända jag ber om är.. Att han ska finnas någonstans där ute, & inte bara vara en dröm.
Tumblr_lxraqwwgax1qfy75no1_400_large

Just remember, I cared when no one else gave a fuck .


This pain is just to real..


Låten beskriver mina känslor,tankar & ger tillbaka minnen..

LOOOOOOOL, tråk i skolan .


Sometimes it's better to be alone, because then no one can hurt you..



Tja alla! Det är ganska så sent, eller.. Fan det är jävligt sent jag måste verkligen sova så jag gör det här snabbt! Hur har ni haft det då? Har inte varit så bra updatering de senaste dagarna, men jag ska försöka bättra mig från&med imorron! :) Jag har iaf haft det braaa, jobbigt med skolan & sånt bara.. Fast den typ nyss har börjat. Haha men det är väl så typ alla känner. Jaja, vill man bli något här i livet måste man plugga, som mina föräldrar brukar säga till mig.. :thumbup: Imorron slutar en av mina lärare på skolan så vi ska ha typ ''mys'' stund på morgonen, jag & typ 2 till fick vad ska man säga.. Uppdrag att baka något.. HAHA! Först skulle jag baka kladdkaksmuffins typ, men.. Min syrra hjälpte mig (hon bakade allt hähä) & såklart så ska de bli fail.. Så hon fick baka drömmar ist! YES SHE'S MY FUCKING BITCH!!! Hoihoiooo, men jag får blogga mer imorron, måste verkligen sova nu.. godnatt!

Kunde fan inte ha gjort bättre beskrivning på mig själv jaOOOO


I don't regret my past, I just regret the time I've wasted on the wrong people.




Jag ska duuuuscha nu, bloggar sen .
image description

Lev för det du har, ge inte upp hela ditt liv för det du saknar.

Lala, ingen bra updatering jag vet.. Men mår ej så bra just nu. Orkar ej blogga då. I'm soooorry. Ska försöka blogga bättre imorron..
Jag var sexig idag.. Mhm
image description

Grejen med honom ? Han fattar inte hur ont det gör att se honom såhär lycklig utan mig..

.

Skjut mig .



You know you're over someone when you stop checking their facebook.


Tjooo!
Åh jag är så trött, kom hem runt 10 iaf, gick ut med min hund tillsammans med Julia, vi snacka om en del saker & skrattade mest.. Haha! Nu ligger jag iaf i min säng & ska snart stänga av datorn för att sova, måste ju orka gå upp imorron liksom. Fan, skola.. Redan.. Det känns som om tiden har gått så jävla snabbt, vilket den nu har.. Får typ ångest när jag tänker på att det är skola imorron. Är inte direkt taggad & tror jag kommer vara döende heladagen.. Men ma får stå ut! Klockan är 00:00 om exakt 1 minuter & då måste jag stänga va.. Mitt internet lägger av då.. HAHA min pappa&mamma litar ej på mig.. Sååå vi hörs imorron! Hejdååå


Måste bara berätta om en pinsam sak som hände idag..

HAHAHHAHA börjar garva jag bara tänker på det.. Men det var såhär, hade lite bråttom till min mammas jobb, så jag börja små springa lite, sen kom jag till de där rulltrapporna som ligger typ på mitten utav centralen? Ni fattar kanske vilka jag menar.. Annars vet jag inte hur jag ska förklara.. Men så jag sprang upp för de &.. RAMLAR! Ni skulle sett, alla kollade på mig.. Det var så jävla pinsamt allt jag tänkte var ''jag ville dö..'' Sen gick jag & låtsades som att inget hade hänt.. Det är så typiskt mig att skämma ut mig sådär på offentliga platser.. Fast det här var nog det mest pinsamaste som NÅGONSIN har hänt mig.. :(
fml </3


You wanna know what's beautiful? Read the first word again..

-

Ziperall

Bara jag som tycker att den här Ziperallen är hur jävla snygg som helst?! Mycket finare än alla de andra iaf, speciellt den där leoparden som alla typ går runt i, fattar inte grejen.. DEN ÄR INTE SNYGG! Haha men denhär.. ÅÅH! Den kostar 899, ganska så dyrt.. Vet faktiskt inte om det är värt det, fast ändå.. Kanske skönt att bara ha något att ta på sig när man bara ska vara hemma osv?..

Her favorite song will tell you more about her than her mouth ever will.


Men tja allihopa! Hur är det med er? Själv är det bara bra! Sitter just nu på min mammas jobb inne i stan.. Hehe, varför? Jo, hade så tråkigt hemma att jag typ gick runt & prata med mig själv.. Nej men seriöst. Så jag ringde min mamma & frågade om jag fick komma in, så jag tog nästa tåg in till stan! Utan smink & allting, in till stan.. Katastrof!  Tog med mig min dator så jag kan ha något att gröa också, ska väl vara här till runt 9 tiden då hon slutar.. Så kommer blogga mycket! :D Eller ja, så mycket jag orkar.. Haha, nu ska jag försöka övertala min mamma att gå ner & köpa BurgerKing till mig.. Är skit hungrig.. Har inte ätit något alls idag :( Men iaf, bloggar senare! Puss

Just nu typ.. Helt osminkad & grejer! Bjuder
image description



AirMax

Kollade runt lite på internet & hittade dessa! Så himla snygga, eller vad säger ni? Dock så är de slutsålda, vilket är så jävla typiskt! Jag bara måååste ha de hära, de kostar 1299 alltså ganska mycket för ett par skor, men ändå tycker jag att det är värt det.. För kolla på de! Är helt kär♥

<3

image description

Don't forget to pray tonight, because God didn't forget to wake you up this morning .


Nu är det slut med allt lallande på bloggen om att jag mår dåligt hit&dit . Jag ska ''face my problems, don't facebook them''. Haha ja, typ något sånt! Men ska ärligt sluta skriva ut att jag mår dåligt & sånt när jag nu gör det på bloggen . För det blir ju inte direkt bättre av att skriva ut det?.. Så ska försöka vara så positiv som det går & blogga ändå! Får hoppas på att de går bra nudå! :) Bloggar imorron!
image description
Hehe typisk fjortisblixt..

Every day, i think about texting you first. But then I think, “if you really wanted to talk to me, you’d text me first.”

-
-
-

2012 .

2012 är väl det året som kommer bli bäst? Det är ju det alla säger .
Jag hoppas på att det blir bättre än 2011 iaf! Jag har många förhoppningar&önskningar som jag verkligen hoppas på att de slår in under 2012, som ni ser på bilden ovanför (jag äger eller har INTE gjort den) Men tog den för att det är typ exakt allt jag vill uppnå under 2012.

Min & Julias humor får mig på bättre humör asso !

HAHAHHAHAHAHAHBAHAJ


-

 

 


I tried, I tried, I tried, and I’m trying . Now on the inside it feels like I’m dying.


Tja alla.. Tänkte bara göra ett kort,snabbt inlägg.. Har verkligen ingen blogglust, mår så fucking dåligt pga en grej. ELler nej, flera grejer faktiskt, men tar inte upp vad på bloggen . Så ska stänga av datorn snart & lägga mig i min säng & lyssna på musik.. Skita i allt&alla liksom.. Orkar ej gråta mer. Aja, idag har jag iaf varit med Julia ett tag, var hemma runt 4 typ.. Så vi var bara en stund för hon skulle få gäster typ. Ska träffa henne senare ikväll när jag går ut med min hund, måste verkligen snacka med henne om en grej . Anyways, hur har eran dag varit ? Inte för att någon svarar men man kan ju alltid fråga & hoppas på svar! Jag hoppas iaf ni haft det bättre än mig . Fucklife asso </3 men ska inte vara värsta ''emot'' ska ta & stänga in mig i mitt rum nu.. Låter så himla deprimerande, men känns som om ingen annan orkar med mig . Okej, ska sluta vara såhär dramatisk . Men seriöst nu . Bloggar kanske senare .
image description

STÄMMER IN KORREKT!

I Would Say Those Are My Top 5 As Well

Mobilblogg - live från sängen !

HAHAHHA igga min cpade rubrik .
Men tja på er! Jag vet att jag skrev att jag skulle göra massa roliga inlägg iförrigår (notera att det är en ny dag) men igår så var jag med julia, eller aa.. Träffade henne med min hund & vi tuggade runt osv.. Skit kul! Hehe, sen så har jag typ knappt tänkt på bloggen.. Alltså, grejen med bloggen är att jag vet inte om jag vill fortsätta blogga, det var kul i början, men nu är det inte lika kul.. Asso, det känns tråkigt att läsa om typ "det här gjorde jag idag" & jag vet inte vad jag ska blogga om så det blir "intressant" & ni mina läsare, ni hjälper mig ju fan inte . Skriv vad det är ni vill läsa mer om, kommentera frågor, allting . Asso skit tråkigt att blogga utan kommentarer osv . Aja, nu ska jag sova. Puss


Blogga e inte direkt min grej..


Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig, den som saknar dig, gör allt för att få träffa dig, den som älskar dig, lämnar dig aldrig .




Nu blev jag sådär blogg sugen på att blogga om allt & inget liksom, så.. Tja! :D Just nu ligger jag i sängen & kollar på Beck.. Jag kan inte sova, hur mycket jag ä vill & måste.. Min pappa&mamma kommer lacka på mig eftersom att jag inte sover, men det är ju inte mitt fel att jag har vänt på dygnet D: Typ som alla andra nästan har.. Iaf, så snackar jag med några på facebook också, svär alla e nattugglor! Men alla typ dissar mig, liksom.. HALLÅ?! Jag har fan också känslor.. Men det verkar typ ingen bry sig om :( Haha! ÅÅÅH, får panik när jag tänker på att skolan börjar på måndag, varför måste tiden alltid gå så fucking snabbt?! Jag menar, snart börjar stressen. Då man knappt inte har tid för vänner, måste hem direkt efter skolan för att plugga osv.. För det här året är ett utavmina nyårslöften att sköta skolan BRA, jag ska verkligen försöka att lyckas i alla ämnen. Till&med matte som jag bokstavligen suger på, ska göra allt för bra betyg osv! Förra året gick ju inte så bra kan man säga.. Så det här äret ska jag sattsa allt liksom, försöka få alla rätt på alla prov & sånt! Göra pappa&mamma stolta ni vet! Hihi, såå yes. Önskar bara att lovet kunde vara längre, stör mig att de är så korta.. Liksom 1 eller 2 veckor. Man bah: Mm mycket vila. Haha de borde vara längre! Ska fan ringa in till skolstyrelsen.. (Eller vad fan det nu heter?) & klaga. Who's with me?! Hahaaa.. Nej men aa.. Nu ska jag snacka vidare med mina vänner på facebook, för de typ dampar eftersom att jag inte är ''social'' Jag bloggar imorron, med massa ''roliga'' inlägg! Hihi, Gooodnatt!

2 typ ganska gamla bilder.. Från förra året likzooom! HAHA nej drev, men togs för typ 2 vckor sen, om ni nu ville veta.. :*


Keep calm and...


Vet inte vad jag ska blogga om.

Har typ ingen insperation eller vad det nu heter.. Så det känns tyo helt meningslöst att blogga .

hans ögoon!

Texten har helt rätt!

Det snöar..

Tjoo! Hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än mig iaf! Jag är både arg&sjuk.. Haha, vaknade kanske runt 2.. Notgood, min pappa var arg på mig för att jag sov så länge.. Haha! Men iaf, det snöar ute, en av anledningar till varför jag är arg! Det är ju rätt tid på året att snön ska komma nu?! Okej visst, det kanske ska vara snö i Januari&Februari, men vafan kunde snön inte kommit lite tisigare? Så d iaf var snö under Jul&Nyår.. Förstår mig ärligt inte på ''Modernatur'' Snöar det under Maj&April.. Jag lovar kommer få damp. Haha iaf, idag så ska jag inte göra något, eftersom att jag var sjuk igår & är typ det fortfarande lite.. & det snöar, vad fan finns det att göra helt seriöst? Fuckthisshit. Hahaa juste facebooks startsida var typ bombad med ''fml'' när jag vaknade, jag bah: WOOOOW HAHAHAH typ dog.. Lovar.. HAha jaja, ska inte skriva massa onödiga saker nu.. Bloggar väl senare. Puss
Pinned Image

Baby you light up my world like nobody else, the way that you flip your hair gets me overwhelmed♥

-

Cp internet.

Tjaaaaa! Varför jag inte har bloggat idag är för att mitt internet har laggat sååå jävla mycket! + att jag har typ varit ''sjuk'' hade feber typ hela natten så fick knappt någon sömn + att jag hade en mardröm, så jag sov till typ 3-4, vänt på dygnet totaalt! Bra nu när skolan börjar snart också! Haha iaf, annars har jag bara tagit det lugnt idag.. Har knappt fått ner mig någon mat alls, det är ju bara toppen ni vet.. Nej inte direkt, men när man e sjuk så.. Aa äter man ju inte? Eller så är iaf jag.. Så jag hoppas på att jag får matlust imorron! Just nu sitter jag iaf & snackar med några på facebook & kollar på CSI , hehe jag älskar såna där brottsprogram, de e asbra ju! Men mitt internet laggar typ sjukt mkt nu, så jag bloggar imorron eller senre om det blir bättre! puss


I never go a day without him on my mind.

Haha shooo ! Jag ligger i sängen just nu & mobil bloggar, lite små coolt såhära va? Haha nej kanske inte.. Jaja, jag ska iaf sova snart för jag är hur trött som helst , men först ska jag köra temple run tills mina ögon börjar 'vika' sig (?) Hahaa... Men aa jag bloggar imorron, jallapuss

I skolan lär vi oss först läxan sedan kommer provet. I livet kommer provet först och sedan lär vi oss läxan...


Tja alla!
Jag kom hem för kanske någon timme sen, direktvar jag tvungen att gå ut med min hund.. & det regnade/regnar ute.. Awesome! Iaf, så har jag haft en asbra dag med Olivia, filmen vi såg (New Year's Eve) var sååååå jävla bra att det inte är sant! Asso ååh, jag börja gråta också.. haha Olivia med, den var faktiskt sorglig på några ställen & på några ställen blev man helt jävla förbannad. Men det var iaf en asgrym film, så ni som inte har sett den borde se den, på bio eller köpa den när den kommer ut.. Haha! Iaf, vi har haft det sjukt bra, snackat om typ allt & ingeeet.. Nu ligger jag ner bäddad i min säng & ska snart sätta på någon film. Blogga.. Det gör jag senare! Pussar

2 bilder från idag hemma hos Olivia innan bion! Jag älskar dig bästavän♥


Innan bion

Tja allihopa! Just nu sitter vi & äter kladdkaka på något café utanför Coop, våran bio börjar om typ 25 minuter.. Hahhahah båda bröt sina skedar, jag dööör! Hahhaha! Skitsamma, bloggar när jag e hemma


Med Oliviiaaaaa

image description

Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig, den som saknar dig, gör allt för att få träffa dig, den som älskar dig, lämnar dig aldrig .




Tja allihopa! Hur är det med er? Själv är det väl sådära.. Idag har jag varit med Julia, vi åkte in till stan för att kolla på tungpiercing till henne, sen så gick vi runt lite & åt på donken.. Hihiii! Eller jag gjorde det, för hon kan inte äta.. HAHA sööötnos! Sen blev vi förfäljda av några töntar, & då menar jag verkligen förföööljda, vart vi en gick gick de efter. Skit jobbiga jag lovar! :s Haha jaja men iaf, jag kom hem runt halv 6 typ? Åt middag, & var ute med min hund. Sen så laddade vi ner 3 skräckfilmer.. Wrong Turn, The children & Jag vet vad du gjorde förra sommaren.. Vi har kollat på de 2 första & är på Jag vet vad du gjorde förra sommaren just nu.. Den är inte så läskig, men bra är den! :) Imorron så ska jag träffa Olivia, har inte träffat henne på jääätte länge, kan säga att vi har jävligt mycket att prata om.. Sen så ska vi på bio senare på kvällen, så det blir en riktigt mysdag med min bästavän.. Hääärligt! Så det kommer inte bli så bra updatering imorron, vilket det inte var idag heller.. Får skylla på att det är lov! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen & snacka lite med folk..Vi hörs när vi hörs! Puuss

Mitt liv

You taught me everything, everything you've given me, I'll always keep it inside. You're the driving force in my life, There isn't anything or anyone that I could be and it just wouldn't feel right if I didn't have you by my side. You were there for me to love and care for me, when skies were gray.
Whenever I was down, you were always there to comfort me and no one else can be what you have been to me you will always be, you will always be the girl in my life for all times... 
And no one else can do what you have done for me.. Mama loving you is like food to my soul ♥ ♥

så fina .

Tumblr_lwepof7szw1r5f6blo1_500_large
Tumblr_lw99wopegl1r7p4soo1_500_large
Tumblr_lweqipjv9j1r3rkodo1_500_large
Tumblr_lx4xyjtlx01qgnz0po1_r2_500_large
Tumblr_lwdpp5aygn1r8y1z2o1_500_large
Tumblr_lwei6pfodj1r0i7cdo1_500_large
Tumblr_lwbvftqy6k1r0i7cdo1_500_large
377017_2689044438572_1630304537_3043023_1215737075_n_large
He-s-perfect-zayn-malik-27902222-486-477_large
Zayn e finast..♥

Chill dag..

Tjosan! Haha fett fult men aa.. Sista gången jag skrev så, LOVAR! Iaf, vad har ni gjort idag? (Vet att ingen kommer svara men skitsamma..) Själv har jag varit på bio tillsammans med min syster&kusin.. Vi såg på tower heist faktiskt jävligt bra film, rekommenderasssssss! Sen åt vi på BurgerKing, hihi tjockisar! Min kusin sover iaf hos oss, & just nu sitter vi & kollar på one missed call. Haha det är typ en ''skräckfilm'' men det är inte alls läskig, tycker inte jag iaf.. Eller ibland finns det scener då mankan hoppa till, men annars är den inte läskig.. Fast ringsignalen är skaaarrig! För er som undrar heter min kusin Stefan.. Haha säkert ingen undra.. Men jaja, nu ska jag försöka vara lite mer social mot de jag snackar med.. För de blir arga på mig! :( Jag bloggar senare, eller imorron.. Puss


2012..

Tjooo allihopa! Klockan e jävligt mycket & jag är skit trött.. Men tänkte göra ett ganska kort inlägg nu bara, jag ligger i sängen & ska snart stänga av datorn för att sova. Smsar lite med några också.. Iaf, så har jag haft en hur jävla bra nyår som helst, med världens finaste släkt. Asmysigt & roligt har det varit! Men aja skitsamma orkar ej vara vaken & min dator dör typ närsomhelst ändååå, så ja. Hoppas  ni hade det bra. Bloggar mer imorron, eller ja.. Senare idag. PUUUUSS


RSS 2.0