Mys väder.

Hej på er! Söndag idag, vilket betyder att imorron är det måndag och skola.. *suck* :( Menmen! Idag är det verkligen mys väder idag, regn och grått.. Lite åska också, vilket jag bokstavligen hatar, börjar gråta så fort det börjar åska.. Men en typisk dag då man bara vill kura ihop sig i soffan framför en bra film, vilket jag har gjort hela förmiddagen, nu snart så sjka jag dra till Julia, vi ska mysa tillsammans och kolla på skräckfilm hihi perfekt ju?! 
Måste bara byta om och sånt, inte fixa mig.. alltså ta på smink och sånt, haha Julia är den ända jag kan visa mig såhär ful för.. 
Men nu måste jag skynda! Bloggar lite senare, pusspuss

Ingen blogg insperation..

Hej på er! Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg om typ inget.. Jag vill så gärna blogga, det liksom rycker till i fingrarna, och jag känner värsta blogg-suget, men ändå så vet jag inte vad jag ska skriva.. 
Behöver mer insperation. Det är ju inte så roligt att bara läsa om hur ens dag har sett ut? Så himla uttjatat och tråkigt.. Så ja, vi får se hur det blir med det här bloggandet.. 
Men vi hörs imorron, pusspuss
haha skit gammal bild.. 

puss

Godmorgon babes! Hoppas ni sovit bra? Det har jag, så skönt att få sova ut på helger.. 
Nu har jag lite att blogga om iallafall så hehe! Min skolvecka har inte varit annat en jobbig och tråkig, vi har haft många diagnoser för att se vart vi ligger i ämnet och så igår skulle vi gå på någon utflykt.. Så jävla misslyckad man blir ju fan arg? FÖrst gick vi i typ 2 timmar och så gick lärarna åt fel håll och visste sen inte vart vi skulle gå så vi var tvugna att gå tillbaka hela vägen, så jävla slöseri på tid. Sen så skulle vi typ köra massa aktiviteter med hela skolan och sånt, vilket var sjukt tråkigt så ja.. Verkligen ovärd dag man skulle stannat hemma.. Så det är väl nästa vecka den ''riktiga skolan'' börjar.. Längtar faktiskt! Vill komma in i mina dagliga rutiner, och nu så måste jag kämpa väldigt mycket med skolan för att få dom allra bästa betygen, vilket jag vet att jag kan uppnå! :D haha ego typ, men ja.. High hopes, high dream liksom! Vill bara komma in på ett så bra gymnasium så jag verkligen lyckas med mitt liv, göra något stort, bli igenkänd, göra mina föräldrar stolta liksom.. Och då måste man ju ha väldigt bra betyg för att komma in på ett bra gymnasium, så det är bara pluggapluggapluggaaa! Typ ingen fritid till kompisar och sånt förutom på lov och helger och vissa vardagar.. Menmen, så är det.. 
Älskar att drömma stort, har så många drömmar om vad jag ska göra med mitt liv, och om man drömmer tillräckligt mycket kanske dom slår in? Man får ju hoppas iallafall! Vill flytta utomlands, så långt ifrån skogås som det bara går.. Vill först flytta till USA och plugga där, sen efter det vet jag inte vart det leder mig.. Men man får ju se! 
 
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske skulle träffa några vänner men vi får se om det blir av annars umgås jag väl med min mamma på första gången på ganska lång tid, så det blir mysigt! 
Har inget att säga nu vid tillfället så vi hörs väl senare, puss! 

Dummadummadumma

NO FUCKING BLOGGLUST ASSO VET FAN INTE VAD JAG SKA BLOGGA OM ASSO ÅÅÅÅH FÅR DAMP #%&/("=#"/(()"#/>¤=!`=!=¤/(#¤&

Bloggabloggabloggaa!

Tjosan! :D Ingen bra uppdatering nej, men det har varit dom sista dagarna på lovet den senaste tiden så tänkte passa på att njuta utav dom.. Haha, gay jag är men aa! 
Första skoldagen idag då.. Eller man kan ju knappt kalla det för skoldag eftersom att vi bara gick igenom klasserna, ropade upp oss och kollade runt i skolan, sen fick vi gå hem.. Fast det är ju nu som det börjar. 
Helvete vad tröt jag är.. Som typ alla andra har jag också vänt på dygnet nder det här sommarlovet och hade det grymt svårt att somna igår natt, somnade kanske runt 2/3 och vaknade vid halv 7.. Fick inte så mycket sömn alltså, så kommer nog gå och lägga mig rätt så tidigt idag. 
 
Nu när skolan kommit igång så ska jag även komma igång med mitt bloggande allt mer, ett inlägg om dagen iallafall. Har ju mobilblogg också så inlägg från skolan kommer ni ju få och sånt, men min skoldator har jag tyvärr inte fått en, har varit utan dator hela sommrlovet så jag läbgtar väl rätt så jävla mycket just nu kan man säga.. 
Men nu bloggar jag från min syrras mac så försöker vara lite snabb. 
Har ju ändå inget nytt att uppdatera er om.. Så ja, vi hörs väl! Pusspusspuss
 
Här har ni bara 4 bilder från tiden då jag inte har bloggat, mer inlägg kommer senare, vet dock inte när.. 
 
 

Släkt träff med bästis

Hej på er! Sitter i bilen nu påväg till släkten. Mammas kusin fyller år så vi ska fira honom osv. Och eftersom att Olivia sov hos mig följer hon med! Skit bra faktiskt, skulle typ dö av uttråkhet annars.. Men jaja, skulle bara blogga lite. Puss


.


Bästavän

Ligger och myser lite framför tv med bästis nu, klockan är snart 2.. Har bara sovit 4 timmar på 2 dygn men är fortfarande inte så trött.. Jaja, skulle bara blogga lite fort, ha det bra nu! Puss


Andra avenyn

Tjaaaa! Har suttit inne hela dagen och bara suttit framför tv och kollat på andra avenyn, börjar känna mig rätt så sorglig.. Haha! Fast ändå så är det jävligt skönt, mår rätt så dåligt.. Tycker synd om mig själv osv.. Älskar också andra avenyn, världens bästa serie.. Blir fan lite ledsen över att dom la ner serien :( Kim är ju (såklart som alla andra tjejer som brukade kolla på andra avenyn) mim favorit, så himla fin ❤ Nu till en helt annan sak.. Förstår mig inte på folk som sitter inne och kollar på OS, hur jävla tråkigt är inte det liksom? Min pappa sitter och kollar på det helatiden och bara jag hör hur dom pratar på tv så blir jag typ trött? Det är ju sjukt långtråkigt :s blir typ arg.. Hah. Menmen, nu så ska jag fortsätta med att kolla på andra avenyn! Puss


Alla dessa skit bilder.

Okej, nu blir jag jävligt förbannad faktiskt. Så fort jag avsultat mitt föra inlägg och bestämmer mig för att logga in på Facebook så är det här det första jag ser på startsidan. (Bilden ovanför)  Vad fan är det för fel på folk som gör alla dom här bilderna? Som tillexemple ''Like if you love your mom, Ignor if you want you mom to die'' ''Like if you want to come to heaven, ignor if you want to go to hell'' ''Like if you hate cancer, ignor if you are heartless'' Osvosvosv..
Jag antar att nog alla som har Facebook har sett dessa bilder? Jag blir bara sjukt jävla arg när jag ser dom.
Måste man verkligen gilla en fucking skit bild för att visa att man inte är rasist? För att visa att man vill komma till himlen när man dör? För att visa att man älskar sin mamma? För att visa att man hatar cancer? Asso jag säger bara att dom som gör alla dom här bilderna har fan ingen hjärna. Dagens samhälle är fuckat och en liten del utav mig skäms över att leva i denna sjuka värld.

Men hallå där..

Hej på er! Nu var det ganska så längesen som jag bloggade sist, jag har ingen ursäkt den här gången, så jag säger bara som det är.. Jag har bara skitit i att blogga! Aja, nu så ska jag ta tag i det här, vet att jag säger det typ hela tiden sen tar jag upp det om att jag säger det hela tiden så det blir väldigt uttjatat, menmen.. Nu ska jag iallafall försöka att hålla det jag sagt!
Dom här veckorna medans jag inte bloggat har det hänt massa saker, jag skulle gärna berätta allt men då skulle inlägget bli för långt, jag kan nöja mig med att säga att jag har njutit av den sista tiden av sommarlovet.
Vi har nu gått in i Augusti, vilket betyder att om nästan 2 veckor börjar jag i skolan igen.. Fyfan, har en sån jävla skolångest och jag har inte ens börjat? Undrar hur det här kommer gå.. Men jag har ändå lovat mig själv och mina föräldrar att verkligen ta skolan på allvar nu, vill inte komma hem med sugande betyg.. 
Men ska inte snacka skola nu! Trist väder ahr det ju också varit typ hälften utav sommarlovet? Förutom när jag var nere i Göteborg och falkenberg, då var det helt ärligt gassande sol och runt 30+ grader! Det var sååå jävla härligt, man ville liksom inte åka hem.. :( Min statistik suger för övrigt.. Ett annat själ till att bara börja blogga som in i helvete nu! 
Har inget mer att säga/berätta/skriva nu.. så vi hörs lite senare, pusspusspusssss!
 

RSS 2.0